• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 Aylık evliyim çocuk için erken mi sizce?

bence sen bebek yap morel bozmak gibi olmasın ama bu zamanda bebek sahibi olamayan çok fazla
seninde bi problem çıkabilir ve genç yaşta böyle şeylerin çözümü daha kolay oluyo
Allah gönlüne göre versin inş...

hmmmm oda var aklımda cnm ya ılerde olmasa korkusuda yasamıyor deılım brde genc anne olmak cok hos bır duygu bazı tanıdıklarımız var arkadas gıbıler cok hos:roflol:

eşinle mutluysan herhangi bir sorununuz yoksa bence kesinlikle yap daha sonra gec olmasın sorun cıkmasın hem yaşında bence anne olman ıcın cok ideal bak bizde yeterınce sorun var sonra keşke deme bence o olunca ev bi başka oluyo derim ben

Ben de ağustosta evlendim 8ay oldu dün hamile olduğumu öğrendim:)Çok güzel bir duygu allah herkese yaşatsın inş.ben de en az 1sene istemiyorum diyordum ama kist sorunlarım bu süreyi öne almama neden oldu.kararı verecek olan sensin canım.biz sana yap yada yapma diyemeyiz en uygun zaman senin istediğin zamandır bence.korkularını bir kenara at eğer gerçekten istiyorsan..

çocuk yapmak hadi bi çocuk yapayım bakalım nolcak denecek birşey deildir,söylemesi kolaydır ama sorumluluğu büyüktür canım,çocuk yapmadan önce iyice bir herşeyi gözden geçireceksin,önce ruhsal olarak sen ve eşin hazırmısınız,bu sorumluluğu almaya kendinizi hazır hissediyormusunuz,zamanı geldi evliliğimizi oturttuk diyebiliyormusunuz,sonra ekonomik şartlarınız nasıl bunların hepsinin cevabını verip ondan sonra değerlendirmeniz gerekir hadi zamanı geldi artık diyerek ya da çevreden zamanı geldi hadi yapın denmesiyle yapılabilecek bişi deil,bence bekar biri olarak görüşüm bu.şutarafagitti

Allaha sukur esımle hıc sorunum yok benı el ustunde tutuyor bende tabıkı ona elımden gelenı yapıyorum evlenmeden once bu kadar ıyı deıldık sımdı sankı yenıden asık olmus gıbıyız ıkı saat grmesem ozzluyorum oda aynı sekılde annem dıo bazen ylz sen odada bır ıkı dakka olma hemen senı arıo pesımde gezıo valla cnm kocam benım esım evın nesesıdır cocuk dıoooooo

canım demek 7 ay oldu daha dün gibi beee
taşınmasaydım senle komşu olacaktık
görüşürdükte ne güzel
erkenmi geçmi deme
karar senin
yüreğinin sesini dinle tatlım
kendimi örnek vereyim tabii herkes ben dğil bu arada
evlendim yaşım 25 eşim dediki bebeğimiz olsun
yaa dedim 1 yıl geçsin erken sonra eşimle ortak 6 aya indirdik
olmadı 4. ay çalışmalara başladık
ve ben şuan 2 yıla girecek evliyim malesef olmadı
şunu düşünmek lazımki ha deyince olmuyo
Allah gönlüne göre versin canım
hayat senin
banada tam tersi çalışmıyosun evdesin ne duruyosun çocuğunda büyümüş olur dediler
ama malesef

böyle konuşuyorum ama belkide hamilesindir
hakkında hayırlısıyerimseniben

maddı acıdanda bıraz borcumuz var ama dıyelımkı sımdı cocuk oldu cocuk dogana kadar borclar bıtıo Allaha sukur bır sıkıntımız yok esımın guzel bır ısı var ıyı bır ısı oldugu ıcın calısmamı pek ıstemıyor aklım sende kalıyor dıo kres ortamları bıraz sıkıntılı ondan uzulmenı kendını yıpratmanı ıstemıyorum dıo

canım demek 7 ay oldu daha dün gibi beee
taşınmasaydım senle komşu olacaktık
görüşürdükte ne güzel
erkenmi geçmi deme
karar senin
yüreğinin sesini dinle tatlım
kendimi örnek vereyim tabii herkes ben dğil bu arada
evlendim yaşım 25 eşim dediki bebeğimiz olsun
yaa dedim 1 yıl geçsin erken sonra eşimle ortak 6 aya indirdik
olmadı 4. ay çalışmalara başladık
ve ben şuan 2 yıla girecek evliyim malesef olmadı
şunu düşünmek lazımki ha deyince olmuyo
Allah gönlüne göre versin canım
hayat senin
banada tam tersi çalışmıyosun evdesin ne duruyosun çocuğunda büyümüş olur dediler
ama malesef

böyle konuşuyorum ama belkide hamilesindir
hakkında hayırlısıyerimseniben

cnm evın sımdı nerde cunku bızde on bes gune tasınıyoruzdayerimseniben

etlik değil keçiören sanatoryum da
aa siz nereye taşınıyosunuz kız

hergun dua edıyorum Allahım bana saglıklı yesıl gozlu gamzelı guzel bır kız cocugu versın dıye :(

anam sen evlenmismiydin, demek ki benim kizim iki aylikken evlenmissin e rahat mui var kizdanki gorem demi, Allah mesut etsin canim, bence de bi iki sene bekleyin bir sene iyi yani ama tabi karar sizin, simdiki aklim olsa ben iki sene beklerdim ilk icin, ama tabi Allah'ima yuzbinlerce sukur olsun iki tane guzel evlat yavru verdigiicin bana darisi isteyen bekleyen herkesin basina
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

biraz erken diyecegim ben de ama siz icinizden nasil geliyorsa öyle yapin. karar sizin ve esinizin...

kendimden örnek verecek olursam, ben evlendigimde sorunum oldugunu bildigim halde ilk tedaviye baslamak icin evliligin 1 seneyi gecmesini beklemistim. ne kadar severek evlenilse de, daha önce birliktelik olsa da ilk sene birbirine alisma süresi bence. ayni evde yasamak sevgili olmaktan cok farkli.

canim bunun kararini en iyi kendin verebilirsin.
ayrica can sykintisindan cocuk yapmak istiyorsan kesinliklle yapmamalisin.
manen ruhen maddi olarak hazir iseniz yapin.
bir omur hayatini adayacaksin bence biraz bekle derim.

E be kuzum, boyle bir konu açacagin aklima gelmezdi
Nerelerdesin sen yahu ! ! !
Aramizda 6 gun...Anam..nerdeyse benimde 7 ay olacak evleneli...
Kocama basbagirsada çocuk diye, ben istemiyorum mizmizim...Yani soyle, çocuk gordugum zaman içim gidiyor, ustelik yasta gidiyor ama bu kadar kolay mi ?
Evliligim oturmadan istemiyorum ben.
Hem bu acele ne ? doya doya yazi yasa, gez dolas, annene git, alisveris yap, bencede biraz bekle.
Ama yok ben hazirim diyorsan, bebisini seve seve karsilariz guzelim
bak pamugumuz iki taneye hamile :ecrin_bebek:
Sen kendini dinle...Hazirmisin ? o zaman ok
Buna ancak sen karar verirsin tatlim.

hiç de erken değil.aspirin değil ki bu yutunca hamile kalasın.belki de biraz zor olucak bunu bilemezsin.sağlıklı bi insanın bile ayda sadece %25 hamile kalma şansı var.yani bırakınca hemen hamile kalıcaksın diye bişi yok canım.eğer eşinle mutluysan ve eşin de istiyosa hemen başla bence.sewvgiler

mızmızım bencede en dogru karar senin ve eşinin verecegi karardır
kendini bir yokla anne olmaya hazırmıyım diye sor cvp bul !
birde eşinle konus o ne diyo istiyomu ögren .....
sonada inş hayırlısıylaa yegenimizi seve seve kucaklarız hayırlı evlat versin Rabbim inş a.s.

Back
X