7 aylik evliyim esim bana yaklasmiyor

Herkes tek bir seçenek üzerinde durmuş ben üç şeye yer vericem ama lütfen beni yanlış anlama... birincisi herkesin dediği gibi ereksiyon sorunu olabilir eşinin, ki bunun için Dr muayenesi ve tedavisi şart mutlaka kalbini kırmadan ikna etmelisin. İkincisi eğer görücü usulü ile evlendiyseniz eşin sana hala ısınamamış olabilir illaki sadece kadınlar isinamaz diye bir durum söz konusu değil erkekler böyle konularda hassas olabiliyor bazen, burda da iş sana düşüyor onunla sonu cinsel birlesmeye varmadan sarıl öpüş koklas...üçüncüsü, söylemesi zor ama esin escinsel olabilir ve bunu kendisine bile itiraf edemeyip seninle birlikte olmaya çalışarak inkar yoluna gidiyor olabilir... öncelikle asıl sebebi bulman lazım sonra da ona göre çözüm üretmelisin

libido düşüklüğü erkeklerde de sık olan bir şey libido arttırıcı yiyecekler yedirerek bir yol bulabilirsin. eşcinsellik vs. de düşük de olsa ihtimal ama sanmıyorum çok uzun değil sanki aralıklar libido sorunudur bence.

Aynen burda herkes açık konussun diye üyeyiz öğrenmek icin herturlu detay anlatılabilir rahatsız olan okumaz

Testesteron düşüklüğüde sebep olabiliyormuş.. Üroloğa gitmesi şart..

İyi bir doktora görünsün sende eşinin yanında ol daha çok zaman geçmeden düzelir inşallah. canını sıkma düzelecek bir durum doğru bir doktora yönlenirseniz

burdaki sorun esınızde ereksıyon yanı sertlesme problemı var , hormonal yada psıkolojık temellı olabılır, acılen bır urologa gıdıp muayene olması lazım, sıze yaklaşmamasının ana nedenı de bu ...
çünkü sertleşme olmadıgından ılıskı de olmuyor , hersey yarıda kalıyor, ve kendını eksık hıssedıyor ama erkekler bu konularda kapalı kutu gıbıdırler , saglık problemlerını kendılerıne yedıremezler..
hemen konusun, bır doktora gıtmesı ıcın yonlendırın...

Ya hu bu forum bu yüzden var da,bu kadar açık açık yazmadan da anlayabilecek zekaya sahip insanlarız ereksiyon sorunu dese bitti..
İyice ayrıntısına kadar inmeye gerek yok,cinsellikten ne anlıyorsun bilmiyorum ama cinsellik bu değil!!

yazık adama ay üzüldüm
neler yaşıyo kimbilir kendi iç dünyasında

Bu ciddi bir sağlık sorunu yalnız.
Eşin nasıl bu durumdan rahatsız olmaz ki?
Hem de Türkiye gibi cinsellikle erkeklik kitabının yazıldığını düşünen bir ülkede.

B bse88

Böyle olmasının altında yatan nedeni araştırmak gerek ,psikolojik mi? yoksa başka bir problem mi?
Yanaşmamasınım sebebi belki durumunu bildiği için seni daha fazla mutsuz etmemek için olabilir ve doktora gitmeye malesef utanırlar ,kendilerine bu durumu yakıştıramazlar halbu ki sağlık problemi bence eşinle açık konuş ve bir doktor desteği alın

canım üzülme doktora gitmeye ikna et eşini her şeyin bir çözümü var artık. ama gruru kırılır filan diye düşünme sakın kararlı bi şekilde kırmadan konuş neticede evlilikte cinsellik önemli.
bi de kızlar şunu merak ediyorum ya bu adamlar evlenmeden önce sorunlarının farkında olmuyorlar mı acaba? bence basbayağı her şeyin farkındalar e tedavi olup sonra evlenseler ya. böyle evlenip eşlerini de hayal kırıklığına uğratıyorlar. evliliğin en güzel dönemi böyle geçiyo

Ereksiyon olmuyorsa ondan yaklasmiyordur. Korktuğundan, sonucun husran olacağını bildiğinden.
Peki bir şey sorayim. Nisanliyken ya da aranızda hiç cinsel birleşme olmadan önce nasildi ?
Yaklaşır mıydı ?

Kendi de bi daha olmazsa doktora gideyim demiş zaten
Bunun doğrusu da bu
Bence de gidelim demelisin
Hastalıkta sağlıkta diye evleniliyo zaten, bu da bi hastalık çözümüne bakmak lazım

yarım bırakma sebebı bence ereksyon olamadıgı ıcın

Eşin bi sorunun oldugunun farkında ssanırım .
En yakın zamanda doktora gıdın. Normal bı durum değil bu .s
Biz 2 gun yapmayalım bızımkı kıvrım kıvrım peşimde
.s

Eşinin anlaşılan ereksiyon sorunu var doktora gitmesi şart aslında ve bunu kendine yediremediği için senden uzak duruyo bizde ilk yılımızda ben öyleydim nasılsa bende bişey olmıcak der kendi kendime soğuturdum geçti şimdi ama eşinin sorunu ciddi bişey dr gitmeyi red ediyorsa ereksiyon ilaçları var eczanede adı meşur bi öyle deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…