7 aylık evliyiz ama cinsel birliktelik yaşamadık.

Hayır almadım yaşadığım şehir küçük bir şehir olduğu için doktora gitmek konusunda kararsızım.
Sonuçta bu da bir sağlık konusu. Her ne kadar toplumda bazı kimseler yadırgasa ya da alay - ayıp konusu yapsada, söz konusu sağlık olunca geriye kalanı dert etmemek gerek. Doğa gereği insanların da cinsel ihtiyaçları vardır. İnsan vücudunun bir parçası oldukları için, üreme organlarında da sıkıntılar - hastalıklar olması doğaldır. Dediğim gibi tıbbi destek almanızı öneririm.

Lütfen insanları kandırmayın hekim desteği şart falan diye yapan nasıl yapıyor şükürler olsun başardım ben.İnsanlar zaten parasız iyice strese sokmayın.

Çok geçmiş olsun tebrik ederim sizi kim bilir 10 yıl nasıl geçti benim için 7 Ay çok zor geçiyor
Hanımefendi şöyle diyeyim size korkuyorsunuz ya acıyacak diye.Aynen öyle diyin kendinize acıyacak ama yapacağım diyin.Bi bakıyorsunuz ki korktuğum bu muymuş diyorsunuz.Ben vajinismusla ilgili gönderi paylaştım orayı okuyun isterseniz özelden yazın elimden geldiğince destek olurum.En büyük önerim size bu ama acıyacak ama yapacağım diyin artı olarak pozisyonlar içinde en iyisi misyoner bence.

Utandığımdan değil doğru doktoru bulma konusunda sıkıntı yaşayabiliriz diye korkum var sadece. Burada okuduğum yazılara göre çoğu kişinin psikolojini bazı doktorlar bozmuş..

Aslında acıyı filan düşünmüyorum ama bilinçaltımda düşünce mi var bilmiyorum temas anında kendimi kilitliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…