- Konu Sahibi sekerpare39
-
Kızlar ne olur yardım edin 7 aylık Hamileyim utanarak söylüyorum iki haftadir geceleri horluyorum midem yanıyo diye 2 yastıkla yatıyorum ondan mi kaynaklanıyo acaba grip de olduğum için Ağızım açık uyuyorum o yüzden daha çok tıkanmama sebep oluyo eşim sorun etmiyo ama ben onu rahatsız ettiğimi düşünüyorum Birde sol böbreğim de bi ağrı var bugün bebek büyüdüğü için mi sizlerde de oldu mu? Sizce ne yapmalıyım ikisi için de bi yardım edin lütfen.
Allah razi olsun arkadaşim cevap verdiğin için suyu çok içerim ben özellikle ağrım var diye bugün daha çok ictim peki bu horlama için ne yapabilirim bi çözümü var mi?
Ayy canım benim ya Canın istediyse ye ihmal etme :) Peki ne yaparsak Geçer bu horlama azından hafifler çünkü Ağızım açık uyudukça Boğazım tahriş oluyo aciyo genzim tıkanıyo daha çok horluyorumBide haftasonu ağır misafirlerim var temizlik yapmam lazım çok zorlanıyorum böbrek agrim yüzümden bugün hem ağladım hem ev süpürdüm
ocak sonu dogum Inşallah 3 ayımız kaldı canım ya o kadar tıkanığm ki uyuyamiyorum şu anda ya tuzlu suyla gargara bile yaptım yok çare yokbenim kötü huylarımdan biri de bu ışte eve biri temizliğe gelecek olsa ben ayıp olur diye ilk önce temizlerm rahat edemem yoksa aşırı titiz değilim öyle hasta gibi ama üstten de olsa yapmazsam eksik hissederim içim almaz Birde ilk defa gelecek insanlar tutamıyorum kendimi ışte :) senin ne zaman dogum?
Bakalım ben nasıl olacak dogum Herpes diye bi hastalık geçirdim ilk evlendiğim ayda o yüzden sezeryan olma ihtimali yüksek demişti doktor. Mide yanmasına soğuk süt salatalık eksi elma iyi geliyo bende de olunca bunlar deniyorum mutlaka :) ikinciyi hemen düşünmüyorum ya en azından şimdilik cesaretim yok diyebilirim ama çok söyleyen var hayırlısı yine de :)
ILk gebelıgımın -epey- ılerı donemınde burnumda kuruluk olustu...
cok rahatsız ederdı benı breatherıght kullandım cok rahatladım..
bu horlamanın sebebı cok hafıf bı degısıklıktır dıye dusunuyorum ve belkı yardımı dokunur .
denemelısın...
ama utanılaca bısey yok... cok normal..
yastıgını -zaten yanma olasılıgı da var- yuksek tut bundan sonra...olumlu etkısı olabılır.
saglıkla al evladını kucagına ınsaellah
Anam sekerpare senin bu niki gorunce aseriyorum ben ya:)canim horlaman gayet normallll kan basincimizz yukseliyor sisiyoruz bende horlandirdim ilk hamileligimde.bunda ne zaman baslar bilmiyorum:)bobrekerde bir miktar buyume olabiliyormus gebelige bagli buda agri yapabilirmis.dr um soylemisti.yine de dr una bi gorun icin rahat etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?