7 aylık hamileyken boşanmak...

Üzülerek söylüyorum ama bu evlilik çoktan bitmiş , durumunuza çok üzüldüm yani bu çocuk sadece size ait miş gibi tavırlar sergileyen bir adam ne çocuğunuz doğunca nede şimdi asla ona iyi bir baba olmayacağını düşünüyorum aile önceliktir,aile fedakarlıktır, siz bu haldeyken , kendi eğlencesini düşünen bir adamla hayatınızı zehir etmeyin . Üstelik arada sevgi kalmadığı gibi saygı da yok küfürler falan , bence kurtarın kendinizi bu adamdan
İnşallah kurtaracağım. Hiç konuşmadık dünden sonra zaten engelledigi için.

Tek kalmayacağım lafını hiç hafife almayın. Her duruma hazırlıklı olun. Gözüne kestirdiği ya da iletişimde olduğu biri olabilir.Allah yardımcınız olsun.
Özgüvensiz birisi biraz. Ben ve ablam annem vs bu lafını ona yordu. İlişkide devamlı beni tek biraktırma sadece kendine muhtaç etme gibi şeyler yapıyordu.

Peygamber efendimiz zamanında bir kişi (kimdi hatırlamıyorum) eşi hasta diye savaş katılamamış ve peygamber efendimiz kendisinin savaşa katılmış gibi sevaplandırıldığını müjdelemiş.(yanlışım varsa düzeltin, ya da eklemek isteyen varsa buyursun) hal böyleyken dini bir kampa oradan da tekne gezisine keyfiyeten gitmek inanca sığar mı bilemedim. Hani mesleğinin mecbur kıldığı bir şey değil, devletin milletin bir işi değil…
Evet mesleği olduğunda hiç karışmam bile mecburiyet sonuçta.
İnanca sığmaz yapıp ettiği.

Selamlar ikinci kere yazacak halim olmadigi için konu ile ilgili duvarımdaki yazıların görselini paylaşıyorum .

Lütfen destek olur musunuz hakikaten çok kötüyüm...

Büyük ihtimalle eve gelecek ve bana düşen ne burada. güçlü ve gururla hareket etmek istiyorum duygusal değil.
Aldatıyor

Bir söz var, evde eksik olan camiye haramdır diye. Yani önce kendi evinden başlayacaksın. Eşinin yaptığı sevap falan değil üzerine lanetleneceği bir şey. Ben olsam hayatta affetmem. Karısı hamileyken böyle yapan normal zamanda neler yapmaz. Kıçına tekmeyi basın gitsin.

Bir söz var, evde eksik olan camiye haramdır diye. Yani önce kendi evinden başlayacaksın. Eşinin yaptığı sevap falan değil üzerine lanetleneceği bir şey. Ben olsam hayatta affetmem. Karısı hamileyken böyle yapan normal zamanda neler yapmaz. Kıçına tekmeyi basın gitsin.
Bastım çok şükür. Ama kendisi ortalarda yok. Hani basmak yetmiyor gelip eşyalarını alması gerekir ne bileyim dava vs. Ne zaman başlanır oraları bilmiyorum kendisi yapsın istiyorum hamile hamile bu sıcaklarda ben koşturmak istemiyorum. Madem fenalığı yapan o bedellerini o ödeyecek .

Aman işte lafta... O ona kolay geliyor zor olan karısıyla bebeğe koşturmak. Oralardan cenneti hak edeceğini düşünüyor kafasında. Zihni bu
İşte bunlar haşhaşi kafası hasan sabahın insanları gibi 🤦tovbe allahım

Bastım çok şükür. Ama kendisi ortalarda yok. Hani basmak yetmiyor gelip eşyalarını alması gerekir ne bileyim dava vs. Ne zaman başlanır oraları bilmiyorum kendisi yapsın istiyorum hamile hamile bu sıcaklarda ben koşturmak istemiyorum. Madem fenalığı yapan o bedellerini o ödeyecek .
Bence birinden haber gönderin. Şu kadar gün içinde almazsan bütün eşyalarını çöpe atıcam diye. Gelirse kurtulursunuz, gelmezse yine kurtulursunuz :) Onu silip unutmaya bir an önce başlamış olursunuz

Bence birinden haber gönderin. Şu kadar gün içinde almazsan bütün eşyalarını çöpe atıcam diye. Gelirse kurtulursunuz, gelmezse yine kurtulursunuz :) Onu silip unutmaya bir an önce başlamış olursunuz
Kimse girmek istemedi maalesef. Ben de engelli olduğum için yazamiyorum kendisine.

Uyaptan dava acılabılıuor

kendisinin evden ayrılmasını istiyorsanız da bunu bir avukata danışmanız gerekiyor çünkü bunlar sizin boşanmaya dair sürecinizi etkileyebilecek ayrıntılar. gelip eşyalarını almasını rica etmenizin dahi dava sürecinde bir anlamı var.

Güncelleme: annemi aradı hiç bir şey yokmuş gibi geliyorum bir şey lazim mi diye.
Ruh hastası ...
Annem de diyor ki ben demedim mi eşşek gibi gelecek diye

Hadi o eşşek gibi gelicek utanması yok gelicek düşüncesi yok gelicek

Önemli olan sen ne yapican?
Güncelleme: annemi aradı hiç bir şey yokmuş gibi geliyorum bir şey lazim mi diye.
Ruh hastası ...
Annem de diyor ki ben demedim mi eşşek gibi gelecek diye

Back
X