Kekler - Pastalar 7 Dakikada Browni

arkadaşlar. bir şey sormak istiyorum.benim midi fırınım var ve her kek tarifini yapamıyorum. o kadar çok tarif denedim ama olmadı. en son sodalı kek denedim ve nihayet kabarık bir kek yapabildim. artık browni yada ıslak kek yapmak istiyorum.ama eminim verilen tarifleri denediğimde dümdüz, parmak kalınlığında bir kek olucak. bir kere denemiştim böyle oldu. ben şöyle bir şey yapmayı düşünüyorum: sodalı keki yapıp üstüne süt şeker ve kakaodan oluşan bir karışım döksem aynışey olmaz mı? ne dersiniz?

kaydirigubbakcemile5selam canim firininin ayarini bilmedigim icin bisey söyleyemiyorum ama mümkün oldugunca yumurta ve seker olabildigince cirp birde firinin kapagini acmamaya calis ,söyledigin tarifide dene canim neden olmasin bizlede paylas sonucu olurmuopuyorumnanaktan

bende aldm tarifi denicem canmm teşekkür ediyorummmmmmm..

mikrodalgada teflon kek kalıbıyla pişirsem bu keki sakıncası olurmu acaba.önceden borcamla yapardım.

mikrodalgada teflon kek kalıbıyla pişirsem bu keki sakıncası olurmu acaba.önceden borcamla yapardım.
canim teflonlar mikrodalgaya girmiyorkibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile allah korusun sen yine borcam yada silikon kaliba koy benceyerimseniben

normal yaptığımız ıslak kek tarifi değilmi bu:hulya:

bu arada müstakbel kayınvalidem bunun üzerine(içinede olabilir) çikolatada benmari usulü eritip koyuyomuş sözlüm demişti,öylede deneyinsositososito

evet canim islak kek ama mikrodalgada hemde daha cabuk kaydirigubbakcemile2
kayinvalidenin dedigi gibi denemedim ,ama öyle olursa sufle tadinda olur kesin olabilir cokacimcoook

Bugün yapıp görümceme götürdüm ben de..Hepimiz beğendik.Normal fırında pişirdim ben.Çok güzel oldu.

harika görünüyor eline sağlık,kalıbında çok güzelmiş
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansagoll bitanem opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bugün yapıp görümceme götürdüm ben de..Hepimiz beğendik.Normal fırında pişirdim ben.Çok güzel oldu.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktancok sevindimm canim ellerine saglik evet firindada güzel oluyor ben sicak sicak hemen yapip yemeyi seviyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ben bişey soracam süt, şeker,sıvıyaği,kakao yu çırptıktan sonra 2 su b.ayır değişmişsin geri bişey kalmayorki süt ve yağ toplam 2 bardak zaten hadi şeker ve kakayo ile malzeme 2,5 bardak olsun 2 bardağını alnca geriye bişey kalmıyor

çok teşekkürler seydamopuyorumnanaktan

fırında 20 dakikada falan pişti senin tarifin..

harika lezzetcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…