Kekler - Pastalar 7 Dakikada Browni

ben de yapmıştım geçenlerde bu tarifi.ama başka bi siteden almıştım. gayet leziz oldu.
hiç düşünmeden yapabileceğiniz pratik bir tarif.
seydam,paylaşım için tşk.ler.

cok tşkler canım super oldu ama benım sorun olucak ustune 2 bardak ayırdıgımız kako cok gelmıyormu?bırde benım mıkrodalgada 15dk oldu bunu nsl ayarlıycaz tekrar tşkler canımm

cok tşkler canım super oldu ama benım sorun olucak ustune 2 bardak ayırdıgımız kako cok gelmıyormu?bırde benım mıkrodalgada 15dk oldu bunu nsl ayarlıycaz tekrar tşkler canımm
canim selam
kalibina göre belki cok geliyordur ayirdigin karisim yuvarlak borcamlada pisirebilirsin bilmiyorumkismile....
mikrodalganda egerki watt ayari yapabiliyorsan 600 ,650 watt ideal oluyor buda onunla alakali olabilir canim sevgiler...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ayy süper tarif hemen şimdi yapıcam nasıl canım çekti sağol canım paylaşım için.

Ama ablacım benim mikrodalgam yok öğrenci evi olduğunda. Fırında da olur muu ? bilmiyorumkismile

dün fırında yaptım gerçekten çok güzel oldu bir tepsi bir günde bitti :) içine portakal kabuğu koydum öyle yumurta kokusu filan olmadı çok da güzel kabardı...üzerine çikolata sosu vs eklenirse yaş pasta gibi olur...tarifi veren arkadaşa çok tşkvereliniortak

canim merhaba ..
portakal kabuguda güzel fikir bende deniycem ....yapip, begenip, paylastigin icin ben tesekkür ederim canimopuyorumnanaktan

beeeen bugün de yaptım seydamın brownisiniiii:teytey:

çoook güzel oldu :sm_cool: zemuszemus keki de yumuşacık tam kıvamında cokacimcoook ben içine fındık da attım süper oldu çok teşekkür ederim tarif için a.s.

Sırf sıvı yağla değilde margarinde katarak yapsak nasıl olur acaba bilmiyorumkismile Bi de mesela yarım bardak sıvıyağ koyarsak ne kadar margarin koymak gerekir? Birazdan yapmak istiyorum

çoook güzel oldu :sm_cool: zemuszemus keki de yumuşacık tam kıvamında cokacimcoook ben içine fındık da attım süper oldu çok teşekkür ederim tarif için a.s.
ellerine saglik canim Şenizeminimki cok güzel yapmissindir afiyet olsun opuyorumnanaktan

Sırf sıvı yağla değilde margarinde katarak yapsak nasıl olur acaba bilmiyorumkismile Bi de mesela yarım bardak sıvıyağ koyarsak ne kadar margarin koymak gerekir? Birazdan yapmak istiyorum
canim hic bilemiyorum yapmadigim icin ?? ben genelde tarif disina cikmam bilmiyorumkismiledenersen bizede sonucu yaz olurmu??simdiden kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…