ben tesekkür ederim canim opuyorumnanaktanben de yapmıştım geçenlerde bu tarifi.ama başka bi siteden almıştım. gayet leziz oldu.
hiç düşünmeden yapabileceğiniz pratik bir tarif.
seydam,paylaşım için tşk.ler.
canim selamcok tşkler canım super oldu ama benım sorun olucak ustune 2 bardak ayırdıgımız kako cok gelmıyormu?bırde benım mıkrodalgada 15dk oldu bunu nsl ayarlıycaz tekrar tşkler canımm
Ama ablacım benim mikrodalgam yok öğrenci evi olduğunda. Fırında da olur muu ? bilmiyorumkismile
canim merhabaAyy süper tarif hemen şimdi yapıcam nasıl canım çekti sağol canım paylaşım için.
canim sonucuda mutlaka bildir olurmu? seninde ellerine saglikopuyorumnanaktanmutlaka yapacaım çok güzel tarif
canim merhaba ..dün fırında yaptım gerçekten çok güzel oldu bir tepsi bir günde bitti :) içine portakal kabuğu koydum öyle yumurta kokusu filan olmadı çok da güzel kabardı...üzerine çikolata sosu vs eklenirse yaş pasta gibi olur...tarifi veren arkadaşa çok tşkvereliniortak
canim bagimlisi oldun desenecokacimcoook benim gibi kaydirigubbakcemile3Şenizellerine saglik bitanemm
ellerine saglik canim Şenizeminimki cok güzel yapmissindir afiyet olsun opuyorumnanaktançoook güzel oldu :sm_cool: zemuszemus keki de yumuşacık tam kıvamında cokacimcoook ben içine fındık da attım süper oldu çok teşekkür ederim tarif için a.s.
canim hic bilemiyorum yapmadigim icin ?? ben genelde tarif disina cikmam bilmiyorumkismiledenersen bizede sonucu yaz olurmu??simdiden kolay gelsinSırf sıvı yağla değilde margarinde katarak yapsak nasıl olur acaba bilmiyorumkismile Bi de mesela yarım bardak sıvıyağ koyarsak ne kadar margarin koymak gerekir? Birazdan yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?