ellerine saglik bitanemseydam 2. kez yaptım senin tarifini,bayıldı herkes:lepi:
canımm Şeniz
ellerine saglik bitanem
bende cok sIK yapiyorum hafif olunca vazgecilmez oluyor ,ayrica begenmen beni fazlasiyla mutlu etti cok sagol canim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbende sana, güzel kalbine ,yüregine tesekkür ederim canim cok incesin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmilesevgili arkadaşım seydama bu muhteşem tarif için tekrar teşekkür ediyorum..opuyorumnanaktan
mikrodalgada 7 dakikada,
fırında 20-25 dakikada pişiyoyerimseniben
canimsin afiyet olsun bitanemolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanbugün seydamın leziz tarifini yapıcam genekaydirigubbakcemile5
bu akşam deneyeceğim:)
teşekkürler
afiyet olsun canim seninde ellerine saglik ne mutlu bana begendiginize cok sevindim opuyorumnanaktanyaa bayılıyorum pratik şeylere:))çok teşekkürler tekrardan çok güzel olmuştu...eşimle afiyetle yedik....
canim mutluluklar dilerim öncelikle rabbim bir ömür boyu mutluluk versin insopuyorumnanaktanYaklaşık bir buçuk ay sonra evlendiğim zaman (inş.) ben de deneyeceğim mutlaka. Annemlerde mikrodalga yok da :))) Eminim güzel oluyordur bana çikolata demeyin zaten taştan olsa yiyeceğimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?