Kekler - Pastalar 7 Dakikada Browni

seydam 2. kez yaptım senin tarifini,bayıldı herkes:lepi:
canımm Şeniz

seydam 2. kez yaptım senin tarifini,bayıldı herkes:lepi:
canımm Şeniz
ellerine saglik bitanem
bende cok sIK yapiyorum hafif olunca vazgecilmez oluyor ,ayrica begenmen beni fazlasiyla mutlu etti
cok sagol canim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ellerine saglik bitanem
bende cok sIK yapiyorum hafif olunca vazgecilmez oluyor ,ayrica begenmen beni fazlasiyla mutlu etti
cok sagol canim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

seninde ellerine ve yüreğine sağlık canım benimm,tekrar teşekkürlerolumunekankayizsmile

açıkcası denemek amacıyla yaptım ama süper oldu bu kadar beklemiyodum, erkek kardeşim ve arkadaşı burdaydı onlara yaptım bitirdiler nerdeyse, artık hep yaparım
seydam tarif için tşk canımopuyorumnanaktan

[QUOTE=minimanimanimini;15315328]açıkcası denemek amacıyla yaptım ama süper oldu bu kadar beklemiyodum, erkek kardeşim ve arkadaşı burdaydı onlara yaptım bitirdiler nerdeyse, artık hep yaparım
seydam tarif için tşk canımopuyorumnanaktan[/QUOTE]

bu kadar güzel yorumlar almak beni cok mutlu ediyor sizinde yapan ellerinize saglikopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

olumunekankayizsmilesevgili arkadaşım seydama bu muhteşem tarif için tekrar teşekkür ediyorum..opuyorumnanaktan

mikrodalgada 7 dakikada,
fırında 20-25 dakikada pişiyoyerimseniben

olumunekankayizsmilesevgili arkadaşım seydama bu muhteşem tarif için tekrar teşekkür ediyorum..opuyorumnanaktan

mikrodalgada 7 dakikada,
fırında 20-25 dakikada pişiyoyerimseniben
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbende sana, güzel kalbine ,yüregine tesekkür ederim canim cok incesin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bugün seydamın leziz tarifini yapıcam genekaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
yaa bayılıyorum pratik şeylere:))çok teşekkürler tekrardan çok güzel olmuştu...eşimle afiyetle yedik....

Yaklaşık bir buçuk ay sonra evlendiğim zaman (inş.) ben de deneyeceğim mutlaka. Annemlerde mikrodalga yok da :))) Eminim güzel oluyordur bana çikolata demeyin zaten taştan olsa yiyeceğimmm

bugün seydamın leziz tarifini yapıcam genekaydirigubbakcemile5
canimsin afiyet olsun bitanemolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

bu akşam deneyeceğim:)

teşekkürler

yaa bayılıyorum pratik şeylere:))çok teşekkürler tekrardan çok güzel olmuştu...eşimle afiyetle yedik....
afiyet olsun canim seninde ellerine saglik ne mutlu bana begendiginize cok sevindim opuyorumnanaktan

Yaklaşık bir buçuk ay sonra evlendiğim zaman (inş.) ben de deneyeceğim mutlaka. Annemlerde mikrodalga yok da :))) Eminim güzel oluyordur bana çikolata demeyin zaten taştan olsa yiyeceğimmm
canim mutluluklar dilerim öncelikle rabbim bir ömür boyu mutluluk versin insopuyorumnanaktan
insallah denediiginde sende memnun kalir buraya yazar benide mutlu edersin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…