7 günde 10 kilo

Günaydınnnn hanımlar ben de bu diyete yarın başlamayı düşünüyorum size bu maceranizda katilmaya geldim :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
60 kiloyum bikinime 50 kilo girmek istiyorum:mad::mad::mad:
Umarım verebilirim kilolarımı. Geçen yaz 65ten 58e düştüm. Bu sene de denedim ama hep uzun vadeli diyetler kullandım ve dayanamadim hep bozdum:kk77:
Bir de hanımlar benim midemde reflü rahatsızlığının başlangıç evresi olan gastrit var. Kahve içmek çok mide sancısı yapıyor... Onun yerine yeşil çay içsem sizce nasıl olur????
:) hoşgeldin aramıza canım zaten yeşil çay iç mutlaka kahve içmesende olur sen hangi diyeti yapacaksın konu başlıklı olanımı

kızlar merhaba elena naptın nasıl geçiyor günün elmadan sıkıldıysan dişlerin hoş hoş olabilir gün içinde bir iki salatalık yiyebilirsin canım

Aykumru nasil gidiyo aclik hissediyomusun aksamlari onu merak ediyorum bende
ya dün kahvaltı yapamadım biraz hissettim ama diğer günler olsun bugün olsun gayet iyiyim sen nasılsın bakayım şu rejimine başladı yarın bende ara dönem yapacağım duruma göre yarında artık spor yapmaya başlayacağım inşallah

:) hoşgeldin aramıza canım zaten yeşil çay iç mutlaka kahve içmesende olur sen hangi diyeti yapacaksın konu başlıklı olanımı
hoşbulduk :KK15: evet konu başlıklı olanı yapacağım canım. yarın başlayacağım dedim ama öğlen yemeklerim çok zor olacak okulda çıkanları yemek durumunda kalıcam nasıl yapsam bilmiyorum :kk77:

elena bitaneciğim nerelerdesin sen tansiyonun mu düştü diyet mi ağır geldi valla merak ettim şimdi

kızlar merhaba elena naptın nasıl geçiyor günün elmadan sıkıldıysan dişlerin hoş hoş olabilir gün içinde bir iki salatalık yiyebilirsin canım

Selam canim hersey yollunda gidiyor simdilik zorluk cekmiyorum aclikta cekmiyorum 3cu elmami birazdan yiyecegim 2 saat aralikla degilmi canim ??

ya dün kahvaltı yapamadım biraz hissettim ama diğer günler olsun bugün olsun gayet iyiyim sen nasılsın bakayım şu rejimine başladı yarın bende ara dönem yapacağım duruma göre yarında artık spor yapmaya başlayacağım inşallah
Su pazartesi bi basliyim de haftaya bende elma diyeti yaparim sorarim bol bol soru sana 2 ye 2 olduk eşitlendi durum:KK45:

Back
X