- 19 Aralık 2011
- 583
- 165
- 323
- 38
- Konu Sahibi sahte_ruya
baktım isveç diyetetine sarmadı beni sadece kahve sabahları bu yürümez oyle bu diyet daha iyi sanki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eger baslayacaksan biz buradayiz canim yarin 2 kisi diyet arkadasi olduk başlıyoruz istersen sen de katil bize^^baktım isveç diyetetine sarmadı beni sadece kahve sabahları bu yürümez oyle bu diyet daha iyi sanki..
Aksam gelcekler elmali kurabiye kek tuzlu kurabiye yaptim vallaHafif salata turlerinden biseyler yapiver kisir felan
Doyuruyo bu diyet ac kalmiyosun aksam acikirsam eger su iciyorum yada bitki cayibaktım isveç diyetetine sarmadı beni sadece kahve sabahları bu yürümez oyle bu diyet daha iyi sanki..
:) hoşgeldin aramıza canım zaten yeşil çay iç mutlaka kahve içmesende olur sen hangi diyeti yapacaksın konu başlıklı olanımıGünaydınnnn hanımlar ben de bu diyete yarın başlamayı düşünüyorum size bu maceranizda katilmaya geldim
60 kiloyum bikinime 50 kilo girmek istiyorum
Umarım verebilirim kilolarımı. Geçen yaz 65ten 58e düştüm. Bu sene de denedim ama hep uzun vadeli diyetler kullandım ve dayanamadim hep bozdum
Bir de hanımlar benim midemde reflü rahatsızlığının başlangıç evresi olan gastrit var. Kahve içmek çok mide sancısı yapıyor... Onun yerine yeşil çay içsem sizce nasıl olur????
ya dün kahvaltı yapamadım biraz hissettim ama diğer günler olsun bugün olsun gayet iyiyim sen nasılsın bakayım şu rejimine başladı yarın bende ara dönem yapacağım duruma göre yarında artık spor yapmaya başlayacağım inşallahAykumru nasil gidiyo aclik hissediyomusun aksamlari onu merak ediyorum bende
hoşbulduk:) hoşgeldin aramıza canım zaten yeşil çay iç mutlaka kahve içmesende olur sen hangi diyeti yapacaksın konu başlıklı olanımı
canım benim ya kaç yaşındasın sen bulursun bir formül mutlakahoşbuldukevet konu başlıklı olanı yapacağım canım. yarın başlayacağım dedim ama öğlen yemeklerim çok zor olacak okulda çıkanları yemek durumunda kalıcam nasıl yapsam bilmiyorum
![]()
kızlar merhaba elena naptın nasıl geçiyor günün elmadan sıkıldıysan dişlerin hoş hoş olabilir gün içinde bir iki salatalık yiyebilirsin canım
elena bitaneciğim nerelerdesin sen tansiyonun mu düştü diyet mi ağır geldi valla merak ettim şimdi
16 yaşındayım ablam. normalde istemiyorum oradan yemeği, güvenmiyorum ama ailem zorluyor iştecanım benim ya kaç yaşındasın sen bulursun bir formül mutlaka
Su pazartesi bi basliyim de haftaya bende elma diyeti yaparim sorarim bol bol soru sana 2 ye 2 olduk eşitlendi durumya dün kahvaltı yapamadım biraz hissettim ama diğer günler olsun bugün olsun gayet iyiyim sen nasılsın bakayım şu rejimine başladı yarın bende ara dönem yapacağım duruma göre yarında artık spor yapmaya başlayacağım inşallah
ayyy hoşgeldin sen olmayınca bir yanım eksik kalıyor vallaGeldim geldim yuruyteydim yeni geldim valla bir saat kadar yurudum hava super
önce sana dekost yaptırcaz biz elena ile 1 günde 2 kg ondan sonra elma:))Su pazartesi bi basliyim de haftaya bende elma diyeti yaparim sorarim bol bol soru sana 2 ye 2 olduk eşitlendi durum![]()
Yemeklerde yumurtaysa protein tuketirsin yada ogunlerin yerini degistirirsin duruma gore canim16 yaşındayım ablam. normalde istemiyorum oradan yemeği, güvenmiyorum ama ailem zorluyor işte
aaaa olmaz sen daha ufacıksın böle ağır şeyler yapma ablam16 yaşındayım ablam. normalde istemiyorum oradan yemeği, güvenmiyorum ama ailem zorluyor işte
kız ufak daha kflaks yapsın günah onunlada haftada 3 kilo verirYemeklerde yumurtaysa protein tuketirsin yada ogunlerin yerini degistirirsin duruma gore canim