7. Hafta bebeğin kalp atışları

JES

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
17.081
96.704
598
31
Az önce doktordan çıktım açıkçası üzüldüm çünkü bebeğin kalbi yavaş atıyor dedi. Videoya çekeceğim diye önce kasmışım bebek kayboldu sonra da buldu yine. Bu sefer de bana dinletirken yavaş atıyor böyle güp güp değil dedi. Haftaya yine gel dedi sorun olmaz yine de bakalım dedi. Bu süreci yaşayan var mı acaba ? Yaşamayan da dua ederse çok sevinirim

güncelleme; bebeğimi kaybettim maalesef lütfen yazmayın yorumlara. gördükçe üzülüyorum...

Son düzenleme:
Canım ilk zamanlar bebeğin kalp atışları az oluyo zaten sonra artıyo. Daha zayıf kalp kasları. Ben ilk gittiğimde 70lerdeydi sonra 140 sonra 160lara çıktı. Normal bence yani dert etme

Reactions: JES
Canım ilk zamanlar bebeğin kalp atışları az oluyo zaten sonra artıyo. Daha zayıf kalp kasları. Ben ilk gittiğimde 70lerdeydi sonra 140 sonra 160lara çıktı. Normal bence yani dert etme
Çok teşekkür ederim canım valla içimi ferahlattın ne olur dua et bana da

Çok teşekkür ederim canım valla içimi ferahlattın ne olur dua et bana da ♥
İnşallah bi daha ki randevuda daha da ferahla, bebişin sımsıkı tutunsun canım stres yapma hiç :)

İnşallah bi daha ki randevuda daha da ferahla, bebişin sımsıkı tutunsun canım stres yapma hiç :)
Ay inşallah canım inşallah çok mutlu oldum şuan Allah hepimize sağlık sıhhat versin bende sana dua ettim

Ay inşallah canım inşallah çok mutlu oldum şuan ♥ Allah hepimize sağlık sıhhat versin bende sana dua ettim
Allah razı olsun canım inşallah sağ salim kucağımıza alalım

Benim bebeğimin kalbi cok erken atmaya başlamıstı. Doktor bana da aynısını söyledi her şeye hazırlıklı ol yok cok yavas atıyor ritmi yok vs şeklinde. Sonrasında ben doktoru değiştirdim ve gittiğimde hic bir problem olmadığını her şeyin yolunda oldugunu söyledi. Su an 32.haftadayım. Gönlünüzü ferah tutun lütfen.

Çok sağolun allah razı olsun sizden de rabbim bir avazda kurtarsın insallah bana da dua ederseniz çok sevinirim

Merhaba bende şimdi doktordan geldim suan bebeğimin kalbi 3 gün önce atıyodu şimdi kalp atışını duymadık çok üzüldüm doktor alıcaz dedi başka doktora daha gittim o doktorda kese bozulmamış bebek burda dopler ile bakalım dedi böyle bi olayla karşılaşan var mı yada duyduğunuz Yardımcısı olabilir misiniz 8 haftalık gebeyim

Allah yardımcın olsun bir kaç doktora daha kesin görün.

Bızım de geçen hafta duyulmuyordu ekrandan gösterdi başlamış ama duyulacak kadar çok değil diye bu hafta tekrar gideceğiz kalp atışı ıcın geçen hafta 7. Hafta (6+2) di gittiğimizde

Bızım de geçen hafta duyulmuyordu ekrandan gösterdi başlamış ama duyulacak kadar çok değil diye bu hafta tekrar gideceğiz kalp atışı ıcın geçen hafta 7. Hafta (6+2) di gittiğimizde
Sorun olmaz inşallah duyulur merak etme hala erken bu haftada duymayan bile var

Renkli doplere giricem akşam nolur bana dua edin yalnızım tek basımayım korkuyorum hemde çok allah kimseyi çaresiz bırakmasın rabbim herkesin evladını kendine bagıslasın
Allah yardımcın olsun duam seninle hayırlısı neyse o olsun inşallah

Bebeğinizin cinsiyeti ne acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…