Söylemedi. Fakat olumsuz konuşmadı. Ama bu kalp atışını hızlandırmak için yapacak birşey yok demişti bana.Dr dakikada kac attigini soyledi mi? Ilk gebeligimde 7haftada dkda40 atiyordu maalesef bebegimi kaybetmistim.kalp atisi durdu kendiliginden dustu. Simdi 16 haftalik gebeyim. Kan sulandirici kullaniyorum. Her sey iyi gidiyor. Belki dra sorun kan sulandirici ile bebegin kalp atisi hizlanabilir. Doktorum oyle demisti bebege kan gitmesini ve kan atisini sagliyormus. Umarim saglicakla bebegini kucagina alirsin.:)
Bilemedim dr.lar oyle dedi. Ozele de gittim devlete de kan sulandirici onerdiler kullaniyorum. Sen dr.una bi sor istersen.Söylemedi. Fakat olumsuz konuşmadı. Ama bu kalp atışını hızlandırmak için yapacak birşey yok demişti bana.
Dur bakalım hayırlısı ile haftaya gideceğim sorun çıkmazsa inşallah sormam. Ama hala aynı konuşursa dediğini sorayım.Bilemedim dr.lar oyle dedi. Ozele de gittim devlete de kan sulandirici onerdiler kullaniyorum. Sen dr.una bi sor istersen.
Hiç stres olmanıza gerek yok her hamılelık bir değil bizimde gayet sağlıklıymış 7+3 ama kalp atışını ultrasonda görüyorlar ama duyulacak kadar değil denildi çünkü çok çok küçük her bebek bır değil ki hemen duyulsun 10 haftaya kadar normal duyulmaması.Doktorunuza danışın zaten boyunu ölçüyorlar ilerlemeyi takıp için ve kalp atışını dışarıya veremese de kalp atışı var yok görüyorlar sağlıklı olup olmadığını dr un daha iyi bilirDur bakalım hayırlısı ile haftaya gideceğim sorun çıkmazsa inşallah sormam. Ama hala aynı konuşursa dediğini sorayım.
Bak bu yorumun çok mutlu etti. Ben tombik bir insanım sonra karnımı kastım bilmiyorum ilgisi varmı. İşte bu normal olan şeyleri keşke doktor da söyleyebilse de bizi üzüntü stresle başbaşa bırakmasa. Allah hayırlısını versin hakkımızda ve inşallah sağlıklı olur yavrularHiç stres olmanıza gerek yok her hamılelık bir değil bizimde gayet sağlıklıymış 7+3 ama kalp atışını ultrasonda görüyorlar ama duyulacak kadar değil denildi çünkü çok çok küçük her bebek bır değil ki hemen duyulsun 10 haftaya kadar normal duyulmaması.Doktorunuza danışın zaten boyunu ölçüyorlar ilerlemeyi takıp için ve kalp atışını dışarıya veremese de kalp atışı var yok görüyorlar sağlıklı olup olmadığını dr un daha iyi bilir
Cihazla da ilgili olabilir kalp sesini duymak anne karnının göbeğin yağın katmaları vs bırcok nedeni var
Bak bu dediğin de bir ihtimal haftaya bol su içerim giderim. Çok teşekkür ederimBu arada ben bu gebeligimde 7.haftaydi galiba kalp atisi duydum. Sonra dr yoktu nobetci dr bakti kalp atisi duyamamisti. Ben sasirmistim dedimnasil duyulmaz. Meger idrar kesem dolu olmadigi icin bebekte kucuk tam duyulmamis. Kontrollere bol su icip gittim kalp atislari net duyuldu. Belki oyle bi durumolmustur sende de.
Kıloyla alakası var zayıf insanla göbekli ondan arasında çok fark var bu öncekinde göbeğim hiç yoktu erken duyduk gördük kısmet olmadı o şimdikinde kürtaj sonrası kılo aldım tam kılo verıyordum hamıle kaldım gobegım var bunda da geç görmeye başladık o yüzden stres olma hiç göbekle alakalı görünmesiBak bu yorumun çok mutlu etti. Ben tombik bir insanım sonra karnımı kastım bilmiyorum ilgisi varmı. İşte bu normal olan şeyleri keşke doktor da söyleyebilse de bizi üzüntü stresle başbaşa bırakmasa. Allah hayırlısını versin hakkımızda ve inşallah sağlıklı olur yavrular
Ben dün gittiğimde sıkıştım ultrasona girerken tuttum ona rağmen olmadı yağ katmanı arkasında kalıyor çünkü henüz altta bebek yukarı çıkmadıBu arada ben bu gebeligimde 7.haftaydi galiba kalp atisi duydum. Sonra dr yoktu nobetci dr bakti kalp atisi duyamamisti. Ben sasirmistim dedimnasil duyulmaz. Meger idrar kesem dolu olmadigi icin bebekte kucuk tam duyulmamis. Kontrollere bol su icip gittim kalp atislari net duyuldu. Belki oyle bi durumolmustur sende de.
Karinda gaz oldugunda da net gorulmuyor :)Ben dün gittiğimde sıkıştım ultrasona girerken tuttum ona rağmen olmadı yağ katmanı arkasında kalıyor çünkü henüz altta bebek yukarı çıkmadı
Aboooo o zaman ben her türlü kaldım sınıftaKarinda gaz oldugunda da net gorulmuyor :)
Evet o da olabılır ama ilk haftalarda gittiğimde gazı ultrason cihazıyla görmüşlerdiKarinda gaz oldugunda da net gorulmuyor :)
Dr cokgaz var net cikmiyo diyince yerin dibine giriyosun ahahahhh :)Aboooo o zaman ben her türlü kaldım sınıfta
Allahtan benim ki böyle demediDr cokgaz var net cikmiyo diyince yerin dibine giriyosun ahahahhh :)
Hiç güleceğim yoktuAllahtan benim ki böyle demedikilo var biraz dedi biraz dedi de dombili yani
Ben o alt tarafı da göremiyorum ki göbeği biraz yukarı çekmeye çalışıyorum oda olmuyorHiç güleceğim yoktubenımde karnım yoktu 3 aylık hamıle gibiyim zaten gebe olduğumu da karnımın alt bölgeden hamıle gibi şişmesinden anladık gelecek 31 haftayı düşünemiyorum
Eyvah eyvah şimdiden göremıyorsunBen o alt tarafı da göremiyorum ki göbeği biraz yukarı çekmeye çalışıyorum oda olmuyor
Ama şöyle düşün göbekte çok var zaten çatlak olmazEyvah eyvah şimdiden göremıyorsunben gerçi napacagım bılmıyorum kilo almayı hiç istemıyorum daha 7 ay var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?