7. Hafta bebeğin kalp atışları

Gebelikte kılo kontrolü felan gibi bu konu var oraya yazdım pazartesi geleceğim 2 hafta geçti Allah’dan kimse farketmiyor

Reactions: JES
İlk zamanlar az atıyor sonra artıyor, dert etmeyin
Unutmayın siz skntiya girerseniz o minnosta girer. Siz ne kadar pozitif ne kadar rahat olursanız onun için o kadar iyi annesi

Ayy o en korktuğum dün birinin çatlak resimlerini gördüm inşallah olmaz gebelıkte karın iyice gerilecek
Ablamdan tecrübeliyim oda kilolu tek çatlağı olmadı göbek tombul olunca da içerde yer çok zaten gerilme çok olmuyor

Ya ama şey oldu pazar günüydü tam kek yapmaya karar verdim konuya girdim yarın gelıyorum dedim kek yaptım sonra kek bitmedi pazartesi oldu derken kaldı öyle

İlk zamanlar az atıyor sonra artıyor, dert etmeyin ☺
Unutmayın siz skntiya girerseniz o minnosta girer. Siz ne kadar pozitif ne kadar rahat olursanız onun için o kadar iyi annesi ❤
Ay ay ne güzel yazdın sen canım ya valla 2-3 gün moralim bozuldu da sonra toparladım. Yarın da kontrol var allah korktuklarımızdan uzak tutsun inşallah atıyordur minik kalbi güzelce

Ya ama şey oldu pazar günüydü tam kek yapmaya karar verdim konuya girdim yarın gelıyorum dedim kek yaptım sonra kek bitmedi pazartesi oldu derken kaldı öyle
Ahahhaha benim de dönmeyi unuttuğum çok yer oldu sen boşver

Ay ay ne güzel yazdın sen canım ya valla 2-3 gün moralim bozuldu da sonra toparladım. Yarın da kontrol var allah korktuklarımızdan uzak tutsun inşallah atıyordur minik kalbi güzelce
İnşallah canım, Rabbim hayırlısıni versin.
Sağ saglm dünyaya gelsin inşallah

Atıyordur tabı yarın ohh duyarsınız güzelce o minik kalp atışlarını sahı ben niye gıdemıyorum benım de gitmem lazım

Bızım de geçen hafta duyulmuyordu ekrandan gösterdi başlamış ama duyulacak kadar çok değil diye bu hafta tekrar gideceğiz kalp atışı ıcın geçen hafta 7. Hafta (6+2) di gittiğimizde
Kalbi 7. Haftada mı duydunuz? Ben bugun gittim 6+3 teyım kalp atısı var fakat duyamadık sizinde boyle mi olmuştu anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…