Ayy o en korktuğum dün birinin çatlak resimlerini gördümAma şöyle düşün göbekte çok var zaten çatlak olmaz
Ablamdan tecrübeliyim oda kilolu tek çatlağı olmadı göbek tombul olunca da içerde yer çok zaten gerilme çok olmuyorAyy o en korktuğum dün birinin çatlak resimlerini gördüminşallah olmaz gebelıkte karın iyice gerilecek
Ay ay ne güzel yazdın sen canım yaİlk zamanlar az atıyor sonra artıyor, dert etmeyin ☺
Unutmayın siz skntiya girerseniz o minnosta girer. Siz ne kadar pozitif ne kadar rahat olursanız onun için o kadar iyi annesi ❤
Ahahhaha benim de dönmeyi unuttuğum çok yer oldu sen boşverYa ama şey oldu pazar günüydü tam kek yapmaya karar verdim konuya girdim yarın gelıyorum dedim kek yaptımsonra kek bitmedi pazartesi oldu derken kaldı öyle
İnşallah canım, Rabbim hayırlısıni versin.Ay ay ne güzel yazdın sen canım yavalla 2-3 gün moralim bozuldu da sonra toparladım. Yarın da kontrol var allah korktuklarımızdan uzak tutsun inşallah atıyordur minik kalbi güzelce
Atıyordur tabı yarın ohh duyarsınız güzelce o minik kalp atışlarını sahı ben niye gıdemıyorum benım de gitmem lazımAy ay ne güzel yazdın sen canım yavalla 2-3 gün moralim bozuldu da sonra toparladım. Yarın da kontrol var allah korktuklarımızdan uzak tutsun inşallah atıyordur minik kalbi güzelce
Ayıp oldu diye düşünüyordum ama unuttular benı o yüzden olmadı sanırımAhahhaha benim de dönmeyi unuttuğum çok yer oldu sen boşver
Sen de az değilsin he beni rahatlatana kadar kendin de git kontrole artıkAtıyordur tabı yarın ohh duyarsınız güzelce o minik kalp atışlarını sahı ben niye gıdemıyorum benım de gitmem lazım
Ohh ya su ımza değişmiş çok çirkindi silmiştim sonunda bebek görüntüsü olmuş haftaya göreAhahhaha benim de dönmeyi unuttuğum çok yer oldu sen boşver
Benım kendıme hayrım yok benceSen de az değilsin he beni rahatlatana kadar kendin de git kontrole artık
Kaç hafta oldu şimdi senın belki aynı anda doğururuzSen de az değilsin he beni rahatlatana kadar kendin de git kontrole artık
Aynen 9. Hafta 8+6 mı neydi benimdeKaç hafta oldu şimdi senın belki aynı anda doğururuz
Hadi canım 8+5 bende uygulamada ama doktor ultrasona göre bu gün fazla demişti(7+2 mı neydi 7+3 demişti)Aynen 9. Hafta 8+6 mı neydi benimde
Resmen içime doğmuşAynen 9. Hafta 8+6 mı neydi benimde
Bana doktor 10 gün önce 7 haftalık dedi.Hadi canım 8+5 bende uygulamada ama doktor ultrasona göre bu gün fazla demişti(7+2 mı neydi 7+3 demişti)
Aynı zamana denk geliyorBana doktor 10 gün önce 7 haftalık dedi.
Kalbi 7. Haftada mı duydunuz? Ben bugun gittim 6+3 teyım kalp atısı var fakat duyamadık sizinde boyle mi olmuştu anlayamadımBızım de geçen hafta duyulmuyordu ekrandan gösterdi başlamış ama duyulacak kadar çok değil diye bu hafta tekrar gideceğiz kalp atışı ıcın geçen hafta 7. Hafta (6+2) di gittiğimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?