7.hafta kalp atışı yavaş

Amin hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Sizin de gebeliğiniz sağlıkla ilerlesin inşallah. Yoksa da hayırlısı olsun demekten başka çare olmuyor zaten.

Amin canım evet mide bulantım var 2 gündür hiç bişeyim yoktu

Anım senin durumun ne oldu

İnşallah canım sen ne yaptın
Benim çok karıştı. Kendi doktorum ikiz olduğunu birinin gelişiminin geriden geldiğini öbürünü duyup kaybettiğimizi şimdi de diğerini gördüğümüzü düşünüyor.
Ama başka 2 profesöre gittim farklı hastanelerde onlar da kürtaj dediler. Gelişim yok atış yok zaten düşer ya da kalbi durur %99 dedi ikisi de. İkiz falan da düşünmediler. Ben de beklemeyi seçtim.
Kalp atışı tamamen bitince kürtaj olurum dedim. Kendi doktorum da bekleyelim belki de gelişecek diyor ama açıkçası umudum yok. Pazartesi kendi doktoruma tekrar gideceğim.

Durumlar çok karmaşık zaten benimde kafam allak bullak bakalım hayırlısı neyse o olsun

Mrb bende tüp bebekle gebelik elde ettim. Sizin gbi 7+2de gidip 6+1 dendi kalp atışı 88 ve 4.3 mm.. haftaya gel dedi. Ama içime çok kötü bir his oturdu asla pozitif olamıyorum daha randevuma da 5 gün var zaman geçmiyor. Sizin durumunuz inşallah düzelmiştir

Maalesef kalp atımı durdu kürtaj oldum inşallah sizin için herşey daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…