• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7.hafta kalp atışı yavaş

drkglzehra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2025
1
0
1
26
Kızlar merhaba ben 7+2 haftalık hamileyim daha önce 2 düşük oldu kan pıhtılaşması teşhisi konuldu bu hamileliğimde clexan kullanmaya başladım 6+6 da kalp atışı çok yavaştı ultrasonda gördük ama duyamadık bile bugün tekrar kontrole geldiğimde kese de Bebek de aynı şekilde kaldığını söyledi doktorum kalp atışı hala çok zayıf başına böyle bir şey gelen oldu mu düşükle mi sonuçlanır yine

Benim de bugün kontrolüm vardı. Geçen hafta perşembe 6+2 kalp atışını görmüştük ama duyamamıştık. Bugün çağırmıştı yine gittim gelişimi ilerlememiş pek maalesef. Kalp atışını yine duyamadık. Perşembe yine çağırdı. Ama sanırım umudum hiç yok :(

Benim de bugün kontrolüm vardı. Geçen hafta perşembe 6+2 kalp atışını görmüştük ama duyamamıştık. Bugün çağırmıştı yine gittim gelişimi ilerlememiş pek maalesef. Kalp atışını yine duyamadık. Perşembe yine çağırdı. Ama sanırım umudum hiç yok :(
Biz kalp atışı duyuyoruz ama gelişim çok yavaş ilerliyor

Sizde duymuşsunuz gerçi durumumuz aynı haberleşelim olur mu bende Pazartesi gidicem tekrar

Ben çarşamba günü de başka bir doktora gideceğim. Sağlıkla hayırlısıyla olsun her şey inşallah. Haberleşelim tabi

Kızlar konudan alakasız bugün beta 276,60 çıktı kaç haftalık oluyor 28 tem adet başlangıcı 31 agusts bitiş 2 gün geçikti adetim öyle test verdim bu değer çıktı

Doktorunuz olumlu konuşuyor mu ? Benimki pek yorum yapmadı olumsuz geldi bana da
Bekleyecez bu kalp atışı varken ben alamam diyor haftaya +7+1 olması gerekiyor dedi o zaman belli olacak büyük ihtimal çok yavaş ilerliyor günü tutmuyor ben sağlıklı olacağını düşünmüyorum açıkçası ama Allah bilir tabi

Ben çarşamba günü de başka bir doktora gideceğim. Sağlıkla hayırlısıyla olsun her şey inşallah. Haberleşelim tabi
Merhabalar benzer bi durum bende de var bugün kontrole gittiniz mı inşallah güzel haberler almışsınızdır

Sizde duymuşsunuz gerçi durumumuz aynı haberleşelim olur mu bende Pazartesi gidicem tekrar

Merhabalar benzer bi durum bende de var bugün kontrole gittiniz mı inşallah güzel haberler almışsınızdır
Ben bugün kontrole gittim. Sonlandıracağız gebeliği. Kalp atışı 60 falan ama kesede de sorunlar varmış maalesef. 8+1 olması gerekirken 6 civarı görünüyor. Gelişim durmuş maalesef. Ama siz olumsuz düşünmeyin benim zaten kesemde de sorunlar varmış. Siz sürecinizi güzel geçirirsiniz inşallah.

Ben bugün kontrole gittim. Sonlandıracağız gebeliği. Kalp atışı 60 falan ama kesede de sorunlar varmış maalesef. 8+1 olması gerekirken 6 civarı görünüyor. Gelişim durmuş maalesef. Ama siz olumsuz düşünmeyin benim zaten kesemde de sorunlar varmış. Siz sürecinizi güzel geçirirsiniz inşallah.
Sizin adımıza üzüldüm, hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah istediğiniz zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınız. Benim de doktorum çok umutlu değildi hayırlısı olsun hakkımızda.

Sizin adımıza üzüldüm, hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah istediğiniz zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınız. Benim de doktorum çok umutlu değildi hayırlısı olsun hakkımızda.
Sizin durumunuz nasıl benimde hiç umudum yok ama 2 gündür de mide bulantım başladı iyice

Ne zaman sonlandırıyorsunuz şuan bi kalp atımı varken sonlandırabilecek misiniz

Sizin durumunuz nasıl benimde hiç umudum yok ama 2 gündür de mide bulantım başladı iyice
Benim arasıra belim ağrıyor midem de şişkinlik var onun dışında iyiyim bulantım çok nadir 6. Haftalara göre, hiç kanamam olmamıştı 7. Haftaya kadar sonra zaten kanamam olmasın diye ilaç verildi.
6 haftalık gittiğimde sıkıntı yoktu 7. Hafta kalp atışımı için gittiğimde kalp atışını 98 ölçtüler zayıf dendi, 6. Haftada 3.44 mm iken 7. Haftada 4.54 mm ölçüldü, yeteri kadar gelişmediğini söyledi cuma günü kontrole gideceğim 8+6 olacak sata göre gelişip gelişmediğini bakılacak belirsizlik zor.

Benim arasıra belim ağrıyor midem de şişkinlik var onun dışında iyiyim bulantım çok nadir 6. Haftalara göre, hiç kanamam olmamıştı 7. Haftaya kadar sonra zaten kanamam olmasın diye ilaç verildi.
6 haftalık gittiğimde sıkıntı yoktu 7. Hafta kalp atışımı için gittiğimde kalp atışını 98 ölçtüler zayıf dendi, 6. Haftada 3.44 mm iken 7. Haftada 4.54 mm ölçüldü, yeteri kadar gelişmediğini söyledi cuma günü kontrole gideceğim 8+6 olacak sata göre gelişip gelişmediğini bakılacak belirsizlik zor.
Aynen maalesef o daha zor benimde 7+2 olması gerekirken 6+1 dedi 4 mm bebek sağlıksız olacaksa dursun devam edecekse güzelce etsin inşallah diyorum böyle ilerliyor ama nasıl ilerliyor belli değil kürtaj olsan olamiyorsun bi kalp atımı var

Ne zaman sonlandırıyorsunuz şuan bi kalp atımı varken sonlandırabilecek misiniz
Henüz değil bir kaç gün bekleyeceğiz ama zaten kese de bozulduğu için doktor muhtemelen devam etmeyeceğini söyledi. Yarın bir doktora daha görüneceğim.

Belirtileriniz yeniden mi başladı ? Benim tamamen bitti mesela. Mide bulantım sıfırlandı, göğüs hassasiyetim sıfırlandı ki o kadar çoktu dokunamıyordum. Belki sizin için hala bir umut vardır. Allah en hayırlısını en sağlıklısını nasip etsin hepimize.

Back
X