CANIN SAĞOLSUN CNM BNM. BİZ BURDA GELİŞMELERİ YAPTIKLARIMIZI VB ŞEYLERİ HEP PAYLAŞIYORUZ.Bir günlük ya da 3 günlük birşey olsa zaten paylaşırdım.Koca bir kitap bilgi var hangisiini paylaşayım bir sürü değişik şekiller var.Mümkün değil maalesef
sen aldın mı cnm bu kitabı?yalan söylüyo bu kadınnnnnnnnnnnnnnnnnn veya erkek ama reklamcı yani ben yazarım size icinde ne varsa kızlarrrrrr ki isimlerini hatırlamıyorum öyle bulunmayacak seyler yani :)
Gerçekten bir şey söylemiyorum artık:)yalan söylüyo bu kadınnnnnnnnnnnnnnnnnn veya erkek ama reklamcı yani ben yazarım size icinde ne varsa kızlarrrrrr ki isimlerini hatırlamıyorum öyle bulunmayacak seyler yani :)
ztaen tahmin etmiştik canm ya. hepimiz duyduğumuzu daha yapmadan paylaşıyoruz şöyle bi şey duydum kızlar haberiniz olsun diye.:)))Iste boyle uc ayri kapsul gunde uc kere. Bi tane bileklere surulen kimyasal bisey vardi onu bulamadim. cok da aramadim. Bulsamda kullanmazdim. Hani birakiyorum hormonlarimin sagliksizlasmasini, kadinin dediklerini yapsam direkt ölürüm gibi geldi. Bi dogum kontrol hapi herseyi alt ust ederken yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?