- Konu Sahibi lucifer...
-
Merhaba arkadaslar, bu ikinci hamileligim 1. yi farkinda olmadan ilac kullandigim icin aldirmak zorunda kalmistim. Adetime 7 gun kala hamile oldugumu ogrendim adetime 3 gun kala doktora gittim beta 200 du. Dr la diger randevum 1 hafta sonra. Benim sorum su ki bu sefer asiri dercede zor geciyor. Yataktan cikamiyorum goguslerimin agrisi inanilmaz bi boyuta ulasti.oyle nazli biride degilimdir, bunyem zayifta degildir grip bile olmam.Karnin sismez diyeceksiniz ama cok belirgin sekilde sisti.ellerim ayaklarim bile sis simdiden. Mide bulantim hemen hemen yok ama siddetli bas agrisi, asiri dercede halsizlik var.yurtdisindayim ve burdaki dr lardan randevu almak soru sormak cok zor. Sikintili bi durum olabilirmi acaba???
yasmin canım sen tokattamısın?ya da tokatlımısın
evet cnm hem tokatlıyım hem de tokattayım:) sen?
canım ben reşadiyede görev yapıyorum öğretmenim.Çok sevindim walla ilk kez burada bir tokatlıyla karşılaştım:)
hmmm ben de:) tokatlı mısınız yoksa sadece görev icabı mı reşadiyedesiniz. dr işini nasıl hallediyorsunuz merkkeze mi geliyorsunuz malum bayağı uzak merkeze.Çok sevindim karşılaşmamıza buarada:)
yok canım görev icabı geldim reşadiyeye.Doktor için merkeze geliyorum canım medicale geliyorum çok şükür memnunumda.Uzak ama en azından içim rahat dönüyorum.Reşadiyede sağlık imkanları kısıtlı tatlım basit bir kan tahlilinde bile yalan yanlış sonuçlar çıkıyor.Walla ben de sevindim karşılaşmamıza:))
mehmet beye mi geliyorsun yoksa kendileri benim de dr um olurda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?