- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi lucifer...
-
tabiki mehmet bey:)))hem insani yönden hem mesleki yönden bana göre gerçekten mükemel bir insan:))Allaha şükrediyorum doktorum olduğu için.
bende öyle düşünüyorum cnm umarım doğum sonrası da böyle düşünüyor oluruz:) rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inş.
Amin canım.Benim çok arkadaşım kendisiyle devam etti doğuma kadar ve hepside memnunlar inşallah bizde memnun kalcaz.
o zaman bu soruyu sana sormalıyım:) mehmet bey arkadaşlarını normal doğuma teşvik etmiş mi yoksa sezaryen taraftarı mı bilgin var mı cnm. malum henüz doğum muhabbetine gelmedik dr la ama merak ediyorum işte. rabbim normal doğum nasip eder inş.
canım 4 arkadaşım onda doğum yaptı 3ü normal doğum yaptı biri de kendi isteğiyle epidural normal doğum yaptı epiduralide yine mehmet bey yaptı.En son doğum yapan arkadaşımın 1 aylık kızı.Şimdiye kadar hiç sezeryana teşvik ettiğini falan duymadım açıkçası.
mehmet bey'in konuşmalarından ben de biraz normal doğumu teşvik edio gibi hissetim ama emin olmak istedim içimi rahatlattın cnm çok sağol. epidural de istemiyorum şimdilik ama bakalım doğum yaklaşınca fikrim değişecek mi:)
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun sağlıkla kucağımıza alalımda Allah yardım eder elbet.Şimdiye kadar öyle olumsuz bişey duymadım walla dr hakkında ama dr işi birazda beklenti meselesi galiba o hastanedeki diğer doktorunda çok hastası var bir o kadarda memnun kalmayan var.Zor bir işlermiş bunlar:))
aslında önce o dr a gidecektim sırf bayan olduğu için ama hakkında öyle şeyler duydum ki vazgeçtim ve mehmet bey e gittim ii ki gitmişim şimdilik bi sıkıntı yok çok şükür. rabbim hayırlısı ile bu süreci tamamlamayı bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.
amin canım inşallah.Sen ne kadar aralıklarla gidiyosun ben dün gittim 3 hafta sonra görüşelim dedi
evet cnm hem tokatlıyım hem de tokattayım:) sen?
canım ben reşadiyede görev yapıyorum öğretmenim.Çok sevindim walla ilk kez burada bir tokatlıyla karşılaştım:)
kızlar öncelikle iyi bayramlar :)
ben de tokatlıyım öğretmenim ve reşadiye benim ilk görev yerim şimdi eş durumuyla bursaya geçtim sohbetinizi okurken çocuk gibi sevindim özellikle reşadiye ismi nedense bende bi heyecan yaptı :) bursanın bi ilçesindeyim inan merkezle mesafe reşadiye tokat arası kadar var ve bulunduğum ilçe büyük bir ilçe olmasına rağmen hastane konusunda reşadiyeyi aratmıyorözel olmadığı için merkeze git gel yapıyoruz.. bebiş nedeniyle bu sene memlekete gelemedik kucak dolusu sevgi yolluyorum memleketime :)
gebelik şikayetlerine gelince başlarda sürekli adet olacakmış gibi ağrılar oluyor göğüs ve mide problemleride oluyor ama hepsi unutuluyor şu zamanlarda bi iki defa mide yanması yaşadım ama oğluşumun tekmeleri bana herşeyi unutturuyor doğduklarında bi süre sıkıntı yaşayacaz ama onlarla yaşanacak güzel bir ömür için bu kadarcık şeylere değmezmi allah hepimize hayırlı doğum nasip etsin...
kızlar öncelikle iyi bayramlar :)
ben de tokatlıyım öğretmenim ve reşadiye benim ilk görev yerim şimdi eş durumuyla bursaya geçtim sohbetinizi okurken çocuk gibi sevindim özellikle reşadiye ismi nedense bende bi heyecan yaptı :) bursanın bi ilçesindeyim inan merkezle mesafe reşadiye tokat arası kadar var ve bulunduğum ilçe büyük bir ilçe olmasına rağmen hastane konusunda reşadiyeyi aratmıyorözel olmadığı için merkeze git gel yapıyoruz.. bebiş nedeniyle bu sene memlekete gelemedik kucak dolusu sevgi yolluyorum memleketime :)
gebelik şikayetlerine gelince başlarda sürekli adet olacakmış gibi ağrılar oluyor göğüs ve mide problemleride oluyor ama hepsi unutuluyor şu zamanlarda bi iki defa mide yanması yaşadım ama oğluşumun tekmeleri bana herşeyi unutturuyor doğduklarında bi süre sıkıntı yaşayacaz ama onlarla yaşanacak güzel bir ömür için bu kadarcık şeylere değmezmi allah hepimize hayırlı doğum nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?