- 23 Ağustos 2012
- 52.268
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.868
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durumunuz ne peki?Hesabım pasifti şimdi açıldığı için yazabiliyorum. Ben ona, sadece benim böyle düşünmediğimi göstermek buranın linkini attım. Görsün insanlar ne düşünüyor diye o da üyelik açmış. Fake değil yani. Yazma dediğim için yazmıyor şu an![]()
+1Daha evleneli yedi hafta iki ay bile degilken bee Adam neyin bosluguna dustunde aldatmaya basladin!...cehennemin bosluguna duste bosluk nasil olurmus gor insallah...ya on senelik evli olsan sikilmis macera aramis,yada coluk cocuk bunalmistir diyicem bu nasil bir kafadir iki aylikken nasil aldatir? Umarim bosanmayi dusunuyorsundur,yoksa ilerleyen yillarinda basina gelecekleri dusunmek istemiyorum...
eşinin yazdığı yazılara o kadar çok güldüm ki nasıl da tutuşmuşHesabım pasifti şimdi açıldığı için yazabiliyorum. Ben ona, sadece benim böyle düşünmediğimi göstermek buranın linkini attım. Görsün insanlar ne düşünüyor diye o da üyelik açmış. Fake değil yani. Yazma dediğim için yazmıyor şu an![]()