• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 haftalık evlilikte facebookta kadınlara mesaj atan bir koca

Bak sakın yanlış anlama,ama bu tarflar çoluk çocuk yaşanmışlıklar,hanı evliliğin ilerleyen zamanlarında kadında da hatalar oluyır,adam aldatmaya başvuruyor,ki kadınlar da yapıyor,aldatmayı savunmuyorum asla,ama etki tepki,hak edıyırlar derim,ama sana ciddeb çok üZüldüm,ınan diyecek lafta yok,pes oes pes,oes ettim ben erkekler karşısında,yuh yanı,babanın ellerinden öpüyorum,annende inan bana yumuşar,yaşlarınız kaç

@palazzi bunları yapmadan önce düşünecektin.

Allah yardım etsin. Çok zor bir durum. Valla kk sayesinde anladım, okuduğum kaçıncı aldatma fb'dan :o 23 yaşında evlilikten soğudum

artık yüz göz olmuşsunuz .ben hep derim eğer boşayacaksan ortaya çıkar boşanmayacaksan neden yüzüne vuruyorsun ki.bilmiyormuş gibi yap daha iyi en azından benim evdeki bile bile beni böyle kabul ediyor ohh istediğimi yaparım diyemez hep tedirgin olur yakalanmamak için şimdi affetsen rahat rahatkonuşur artık nasıl olsa affediyorsun diye.hiç düşünme hazır çocukda yok boşa gitsin .utanma anlat herkes o utansın.bir kere yapmış şimdiden affedersen ooo neler yapar neler

Hesabım pasifti şimdi açıldığı için yazabiliyorum. Ben ona, sadece benim böyle düşünmediğimi göstermek buranın linkini attım. Görsün insanlar ne düşünüyor diye o da üyelik açmış. Fake değil yani. Yazma dediğim için yazmıyor şu an :işsiz:

Hesabım pasifti şimdi açıldığı için yazabiliyorum. Ben ona, sadece benim böyle düşünmediğimi göstermek buranın linkini attım. Görsün insanlar ne düşünüyor diye o da üyelik açmış. Fake değil yani. Yazma dediğim için yazmıyor şu an :işsiz:
Durumunuz ne peki?

Normalde ailesinin yanına gidecektik beraber, yalnız git dedim o yüzden çekti gitti İstanbula. Bende arkadaşımın ailesine geldim burada kalacağım. Babası gelecek, yolda şu an onunla konuşacağım.

Evi terkeden ol bacım evde tek kalan olma. O eşyalarla boş duvarlarla o kalsın.

Vaov, eşi üye olmuş. Şu an görüyorum yazdıklarını. Son durum ne acaba?

İnsanoğlu ne tuhaf değil mi kaybettikten sonra anlıyor.

Daha evleneli yedi hafta iki ay bile degilken bee Adam neyin bosluguna dustunde aldatmaya basladin!...cehennemin bosluguna duste bosluk nasil olurmus gor insallah...ya on senelik evli olsan sikilmis macera aramis,yada coluk cocuk bunalmistir diyicem bu nasil bir kafadir iki aylikken nasil aldatir? Umarim bosanmayi dusunuyorsundur,yoksa ilerleyen yillarinda basina gelecekleri dusunmek istemiyorum...
+1
Ayrica 20 senelik evli coluklu cocuklu kadin olsaydı o sıkılma bunalma hakkini da vermezlerdi

sende onun hesabından o kadınlara özür dilerim size şaka yaptım ben aslında bir kadınım üstelik evliyim kocamı da çok seviyorum yaz

eşinin yazdığı yazılara o kadar çok güldüm ki nasıl da tutuşmuş :KK70: yok boşluktaymış. yok sadece celebritylere yazmışmış. sen boşlukta kalıp erkeklere uuuu yakışıklı yazsan kusura bakma da adın o.....ya çıkardı. hala kendini nasıl haklı görüyorsa. bak siz artık çok yüz göz oldunuz. olur da affedersen bir sonraki aldatılmanda mesajla kalacağını hiiiiiç sanmam

Evlilikte güven çok önemli....
Umarım esin hatasını anlar ve aranız düzelir evliliğin çok yeni eşe,evlilik hayatına alışmak biraz zaman alır...
Eşinin yaptığı çok kötü birsey seni anlıyorum ama konuşup aranızı düzeltmeye bakın bence...

Canım mesajların tarihi yeni ise tepkin ok, eski ise sanal ortam diye saçmalamış olabilir boşlukta

hahah :D
aynı uye ıkı farklı kısılıkle mı yazıyor acaba :D
yoksa gercekden adam burayı bastı mı
ben inanmadım
;)

Back
X