7 haftalık evlilikte facebookta kadınlara mesaj atan bir koca

Shusui Shusui son durum nedir? Ne yaptınız?

Balıkesire arkadaşımın yanına gittim ben,gönderdim onu İstanbula. Eşimin babası geldi istanbuldan baya konuştuk,evde ki hallerini ve bana davranışlarınıda anlattım. Evlendiğinin farkında değil , çocuk gibi hala, erkekler böyle bocalamalar yaşıyorlar malasef falan dedi .Yaklaşık bir 4-5 saat konuştuk. Ben arkandayım çok rica ediyorum,bir şans daha ver, zaten bir daha yanlış bişi yaparsa benim evime dahi giremez dedi. Arkadaşlarıyla falanda konuştum. Sonra pazartesi de işe gideceimiz için zaten pazar günü buluştuk evde. İlk başta çok kötüydü tabi ama ciddi anlamda pişman olduğunu ve biraz saçma salakça hareket ettiğini fark etttim bende. Şimdi fena değiliz.Ben düşündüğüm her şeyi söylüyorum, o da hem bana hem eve karşı fazla ilgili. Hatalarımı fark ettim falan. Bilmiyorum ne olur ne olmaz ancak şimdilik ok gibi.

Aldatmayan erkek yok mu bu dünyada ya.. vallahi evlenmekten tırsar oldum.. arkadaşım sende iyi düşün taşın.. hazır çocuğunda yok hayatını böyle karaktersiz bir adamla mahfetme.:KK62:

Balıkesire arkadaşımın yanına gittim ben,gönderdim onu İstanbula. Eşimin babası geldi istanbuldan baya konuştuk,evde ki hallerini ve bana davranışlarınıda anlattım. Evlendiğinin farkında değil , çocuk gibi hala, erkekler böyle bocalamalar yaşıyorlar malasef falan dedi .Yaklaşık bir 4-5 saat konuştuk. Ben arkandayım çok rica ediyorum,bir şans daha ver, zaten bir daha yanlış bişi yaparsa benim evime dahi giremez dedi. Arkadaşlarıyla falanda konuştum. Sonra pazartesi de işe gideceimiz için zaten pazar günü buluştuk evde. İlk başta çok kötüydü tabi ama ciddi anlamda pişman olduğunu ve biraz saçma salakça hareket ettiğini fark etttim bende. Şimdi fena değiliz.Ben düşündüğüm her şeyi söylüyorum, o da hem bana hem eve karşı fazla ilgili. Hatalarımı fark ettim falan. Bilmiyorum ne olur ne olmaz ancak şimdilik ok gibi.
Allah yardımcınız olsun bundan sonra da inşallah

Benim bir abim vardı o da vefat etti.Evlenmeden önce babam bana dedi ki benim bir tek evladım senin bir tek baban kaldı.Benim herşeyim senin,kapım sonuna kadar açık .Ne zaman olursa olsun,ne olursa olsun ben her zaman buradayım.Yani evet. Annemi bilmiyorum ama babam evet.

Bence bosan derim. 1 kere affedersen yine yapar... Coluk cocuk olmadan def et basindan.

Bazı insanlar bazı hatalar yaptıktan sonra sevdiğinin kıymetini daha iyi anlayabilir. Hayirlisi olsun.

terbiyesiz adam böyle ahlaksız biriyle evli kalmayın bunu bir kere yapan yine yapar yine yapar çünkü yaptığı hastalıklı bir davranış noktalayın bence

Kendi ayakları üzerinde duran hiçbir bayan böyle bir şeyi affetmesin bence kendinize sakın bunu yapmayın ayakları üzerinde durmayan ve aldatılan bayanlarda benim gibi meslek edinip öyle boşanmayı düşünmeli bence çünkü adamın karakteri bozuk demekki ve bunu düzeltemezsin her boşluğa düştüğünde başka arayışlara girecek birini ne affet ne de baba yap düşünsene senle bir iki hafta arası açık olsa boşluktaydım diyip koşacak demekki arayışlara,ayrıca ölüyorum bitiyorum seviyorum pişmanım lafları yakalanan her erkeğin oynadığı sahne oynu tabi ki pişmanım dicek sevse yapmazdı yapamazdı hemde evliliğin başında,duygularına yenik düşme bu yaptığını asla unutamayacaksın hergün aynı acıyla ömür geçirmeye çalışacaksın bunları yaşamış biri olarak söylüyorum.

Back
X