7 haftalık gebeyim.çok halsizim,çarpıntım var

bugün azaldı sanki lekelenme inşallah geçer tamamen canım dualarınızı eksik etmeyin..ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.dikkat ediyorum elimden geldiği kadar daha öncede demiştim yaşayacak ömrü varsa nasibi varsa yaşar..tabi biz yine de onları tehlikeye atmamalıyız gerisini de ALLAHA bırakmalıyız.hereşyin hayırlısı olsun...tavsiyelerin için çok sağol canım senden öğrenecegim çok şey var.

ne demek canım hepimiz birbirimizden öğreniyoruz bişeyler onun için burdayız.Allah güzel Allah gönüllerimizdekini hayırlısıyla ver inşallah.amin

bende 7 haftalık hamıleyım bende hep mıde bulantısı var hıc tadım kalmadı bısey yemek ıstemıom, bıde cok halsız oluom uykum cok gelıo.

zormuş hamilelik benim de 6 haftalık mide bulantılarım yoğunlaştı canım hiç bişey çekmiyo aksiine herşey itici geliyo kahvaltı yapamıyorum şu anda çay ve ekmekten kahvaltı yaptım kendime.Dünde bebeğimin kesesini gördük ve kalp atışlarını duyuldu mutluyum ama çookkkk midem bulanıyooo bunun için çözüm bulan var mı

bana kalın kabuklu limon çok iyi geliyordu.bi de tavuk suyuna domtesli şehriye çorbası.limon da sıkıyorum.çubuk kraker de öneriyorlar.
ayrıca doktoruna söyleyebilirsin ilacı var canım kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…