7 haftalık ultrason sonuçları

Ben de 6+1 gün lük gebeyim 4.4 mm beBişim. Ama kalp atışını duymadık. Doktor 2 hafta sonraya randevu verdi. Kalbini tekrar dinlemek için. Sizce ölçüsü normal mi.
normal benim de şuan 7+4 7+0 da doktora gittim 10 mm di ve kalp atışını duyduk 6 haftalıkken 5 mm di :)

kıs alemsin beni güldürdün..ben bu konuyu açalı 2 yıl olacak...çok şekersin
Canim suan bende aynı durumdayım bebeğim 1 hafta geride kalp atışını da duyduk ama Dr istediğim gibi değil dedi sen naptin merak ettim

Canim suan bende aynı durumdayım bebeğim 1 hafta geride kalp atışını da duyduk ama Dr istediğim gibi değil dedi sen naptin merak ettim
canım baska bir dra daha görün derim.1 haftadan bahsediyoruz o kadar büyütulecek birsey değil. .belkide geç döllenme olmuştur. .benim 2 cocugumdada hep 1 hafta geriydi..

canım baska bir dra daha görün derim.1 haftadan bahsediyoruz o kadar büyütulecek birsey değil. .belkide geç döllenme olmuştur. .benim 2 cocugumdada hep 1 hafta geriydi..
Benim tüp bebekle oldu acaba geç yerleşme olabilir mi diyorum. .7 haftalik olması gerekirken 6 haftalik görünüyor yolk oluşmuş bebeğim de mercimek kadardı kalbi pit pit atıyordu ama doktor istediğim gibi değil dedi çok endişelim konun moral oldu..ilk bebeğim benim

canım benim endişelecek hiçbirşey yok..için rahat olsun..bana neler neler dediler ahhh bir bilsen..yok suyun az,yok böbreği şöyle,yok 1 hafta geri vs vs..cinsiyeti bile doğru dürüst kestiremediler...erkek dediler kız oldu :) bir doktor bebeği 5mm ölçtüyse diğeri 7mm ölçtü..dedikleri hiçbirşey çıkmadı..eşim doktor..Allah razı olsun ondan hep güzel şeylerle rahatlattı beni..yemene içmene dikkat et..mutlaka protein ağırlıklı beslen,bol su iç..her sabah mutlaka yumurta ye,öğlenleride muz,akşamlarıda 1 bardak ılık süt iç yat..inan bu seferde 2 hafta ileri derler :)

Ayy çok sağol canım içim o kadar rahatladı ki yüzüm güldü resmen dediklerine eşim sayesinde fazlasıyla dikkat ediyorum :)inşallah dediğin gibi çıkar yavrum. Tekrardan teşekkür ederim

Slm
Ne yaptiniz merak ettim bende sizin durumdayim insallah bebis iyidir

Mrk etme küçüktur belki benim 7 haftada 1 sm dedi doktor

Slm

Ne yaptiniz merak ettim bende sizin durumdayim insallah bebis iyidir
Malesef ben yavrumu aldırmak zorunda kaldım. .2 hafta oldu ama acısı halen çok taze ve cok zor bir süreç. .umarım siz aynı şeyleri yasamazsiniz ve Rabbim size bağışlar

Malesef ben yavrumu aldırmak zorunda kaldım. .2 hafta oldu ama acısı halen çok taze ve cok zor bir süreç. .umarım siz aynı şeyleri yasamazsiniz ve Rabbim size bağışlar
Ben aynı seyı 3 kere yasadım canım sonunda allah verdı hedıyemı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…