7 haftalık ultrason sonuçları

Canim adet tarihime gore benim suan 9 kusur haftalik ama ultrasona gorede 8.haftadayim. ben ovulasyon takiple hamile kaldigim icin gec yumurtlama oldu yani normal. Buyuk ihtimal snnde oyle oldu. Resimde ekledim ultrasonu. 7.6 haftalik hali

Eklentiler

• 14509577940171579370285.webp
    8 KB · Görüntüleme: 1.740
Canim adet tarihime gore benim suan 9 kusur haftalik ama ultrasona gorede 8.haftadayim. ben ovulasyon takiple hamile kaldigim icin gec yumurtlama oldu yani normal. Buyuk ihtimal snnde oyle oldu. Resimde ekledim ultrasonu. 7.6 haftalik hali

Merhaba,

Benim de son adet tarihime göre 7+4 görünüyor.2gün önce kontrole gittim.Kese 1,34cm içinde minik yolc sac var ama henüz kalp atışlarını göremedik

1-2hafta geriden gibi görünüyor gidişat.Lütfen bana sizin hamileliğinizi kontrolleri ve süreçleri uzun uzun yazabilir misiniz.Çok endişeliyim,kendimi tüketip duruyorum (

Ben de 6+1 gün lük gebeyim 4.4 mm beBişim. Ama kalp atışını duymadık. Doktor 2 hafta sonraya randevu verdi. Kalbini tekrar dinlemek için. Sizce ölçüsü normal mi.
canım 6+1 son adet tarıhıne goremı hesaplıosun ona goremı okadar haftalıksın

canim sonuc nedir?

evet bende uzgunum ve korkum iki haftadir yavas atan kalp hizlansa da acaba kalici sorun yapmis olur mu hakkimizda hayirlisi olsun.

Benim cumartesi ancak kalp atisini gorduk...ve dun surekli agladim bugun seninle ayni tedirginligi yasiyorum (

merhaba kızlar, bende dün gittim doktora adet tarihime göre 7+6 fakat ultrasonda 7+3 çıktı boyu da 1,19 cm normal mı ??

geçmiş olsun canım. çok çok üzüldüm. nedeni belli mi peki.

Çok çok teşekkür ederim
ilk düşükte maalesef detaylı bakmıyorlar,Tıp'ba göre bu çok olağan..Doktorum "her gebelik maalesef sağlıkla sonuna kadar devam etmiyor,doğaya da aykırı bu ve 3 gebeden birinde görülüyor"dedi..bu tamamen bebeğin genetiğiyle alakalı yolunda gitmeyen,devrelerden birinin probleminden kaynaklanır dedi..

ilk adetimi oldum 2hafta evvel.Ovülasyon testiyle takipteyim ama yumurtlamamış görünüyorum,tez zamanda sağlıkla hamile kalmayı umuyorum

Sen nasılsın?

çok çok geçmiş olsun. inşallah bi dahaki sefere sağ salim kucağına alırsın. Allah ın takdiri sonuçta herşeyde bir hayır vardır. benim şu an 5 haftalık bebeğim ama aslında adet tarihime göre 7. hafta. geç döllenme var demişti doktor. 6 haftalık olması lazım geç döllenmeye göre ama 5 haftalık dedi bugün. kafam bayaa karışık yani. bu arada bende ovulasyon testi ile gebe kaldım çok işe yarıyo.devam et.

bebeklerin büyüklüğü çok önemli değil ki gelişimi haftadan haftaya aynı şekilde gidiyorsa sıkıntı yok iki kere hamilelik yaşadım kızım hep 10 gün geriden geldi doğumuda 41+1 de oldu zaten geç döllenme bebeğiydi,
ikinci hamileliğimde geç döllenmeydi oda 1 hafta geriden geliyordu hep o şekilde devam etti 10.haftada kalbi durduğu için aldırdık ama onunda 1 hafta geriden gelmesiyle hiç bir alakası yoktu o dönemde ben işe yeni başlamıştım şehir aşırı ev taşımak zorunda kaldık ve hiç dikkat edemedim bebeğimede kendimede nasip de yokmuş kalbi durdu emin olun hiç bu geriden gelmeler takılacak bir durum değil hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…