Hemen kanama baslıyo zaten adet gibi 3 ay cocuk yapmayı yasaklıyo doktornasıl dayanabildiniz..o kadar zor bir durum ki..kürtajdan ne kadar süre sonra adet oldunuz..
Canim adet tarihime gore benim suan 9 kusur haftalik ama ultrasona gorede 8.haftadayim. ben ovulasyon takiple hamile kaldigim icin gec yumurtlama oldu yani normal. Buyuk ihtimal snnde oyle oldu. Resimde ekledim ultrasonu. 7.6 haftalik halikızlar dün doktora gittim 7+2 haftalığım ama ultrasonda 6+1 çıktı..bebeğin boyu 6.9 mm çıktı..sizler 6 yada 7 haftalıkken bebeklerinizin boyu kaç milim çıktı..rica ediyorum bilenler yazsın lütfen..
Canim adet tarihime gore benim suan 9 kusur haftalik ama ultrasona gorede 8.haftadayim. ben ovulasyon takiple hamile kaldigim icin gec yumurtlama oldu yani normal. Buyuk ihtimal snnde oyle oldu. Resimde ekledim ultrasonu. 7.6 haftalik hali
Kalp atisini duyduysaniz korkma. Gec dollenme olmustur
canım 6+1 son adet tarıhıne goremı hesaplıosun ona goremı okadar haftalıksınBen de 6+1 gün lük gebeyim 4.4 mm beBişim. Ama kalp atışını duymadık. Doktor 2 hafta sonraya randevu verdi. Kalbini tekrar dinlemek için. Sizce ölçüsü normal mi.
canim sonuc nedir?Merhaba,
Benim de son adet tarihime göre 7+4 görünüyor.2gün önce kontrole gittim.Kese 1,34cm içinde minik yolc sac var ama henüz kalp atışlarını göremedik
1-2hafta geriden gibi görünüyor gidişat.Lütfen bana sizin hamileliğinizi kontrolleri ve süreçleri uzun uzun yazabilir misiniz.Çok endişeliyim,kendimi tüketip duruyorum(
canim sonuc nedir?
evet bende uzgunum ve korkum iki haftadir yavas atan kalp hizlansa da acaba kalici sorun yapmis olur muCanim seninle ayni donem hamilesiyiz ve sanirim ayni sorunlari yasiyoruz((
Cok uzgunum ben
evet bende uzgunum ve korkum iki haftadir yavas atan kalp hizlansa da acaba kalici sorun yapmis olur muhakkimizda hayirlisi olsun.
Merhaba,merhaba kızlar, bende dün gittim doktora adet tarihime göre 7+6 fakat ultrasonda 7+3 çıktı boyu da 1,19 cm normal mı ??
Benim cumartesi ancak kalp atisini gorduk...ve dun surekli agladim bugun seninle ayni tedirginligi yasiyorum(
Ben bebeğimi kaybettim
geçmiş olsun canım. çok çok üzüldüm. nedeni belli mi peki.
Çok çok teşekkür ederim
ilk düşükte maalesef detaylı bakmıyorlar,Tıp'ba göre bu çok olağan..Doktorum "her gebelik maalesef sağlıkla sonuna kadar devam etmiyor,doğaya da aykırı bu ve 3 gebeden birinde görülüyor"dedi..bu tamamen bebeğin genetiğiyle alakalı yolunda gitmeyen,devrelerden birinin probleminden kaynaklanır dedi..
ilk adetimi oldum 2hafta evvel.Ovülasyon testiyle takipteyim ama yumurtlamamış görünüyorum,tez zamanda sağlıkla hamile kalmayı umuyorum
Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?