- 18 Mayıs 2021
- 169
- 14
- 48
- 29
benim belirtim yoktu ben adetim gecikince test yaptım negatifti doktora gittim kan aldı birseu cıkmadı sonrada söktürücü ilaç verdi kullandm bitti 10 gün geçti hala olmadım aynı doktora bida gittim dedim gelmiştim ilaç vermiştiniz bi işe yaramadı dedm o zaman ciddi bi hormon bozuklugn var geçte bi ultrasondan bakalm bi dedi yattm hamilesn dedi kesen oluşmuş 5 haftalık dedi bide kan alalım dedi kanda da cıktı bu sefer sonra 2 hafta sonra gel 7.haftada kalp atısını duyalm dedi bnde eve geldim yinede bi test yaptım 2 çizgi tamam dedim öyle öğrendm bulantım falan var ama bu boş gebelik dediklerinde de oluyormuşBen herseyin hayırlısı diyorum zaten. Peki senin erkenden olan belirtin var mıydı nasıl belirtilerin vardı![]()
yarın 2.hafta işte gidecektim son bir test kalmıstı hem onu kullanıym dedim silik çıktı bi önceki gebeliğimde de öyle oldu silik çıkınca düşük oldu kanamam oldu akşamına
bana teselli verip rahatlatmaya calısıyorsun sağol ama bence yarın kalp atışını duyamıcam yine birseyler oluyo eminim bide polikistik over var bende öyle olanların %50 sinde düşük daha çok ihtimalmiş iyice umudum bitti yani