- 22 Kasım 2020
- 2.559
- 2.575
- 83
Yok kız sen cok yanlıs anladın beni adetime daha 2 gün var gecikme olsa 10 tane test yapmıstım bu zamana kadaradet gecikmen var demi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kız sen cok yanlıs anladın beni adetime daha 2 gün var gecikme olsa 10 tane test yapmıstım bu zamana kadaradet gecikmen var demi
hâaaa ben geciktin sandım bunlar adet belirtin de olabilir o zaman tamam adet belirtisinde göğüs renk değişimi duymadım ama olsun belki ondandır adetlerin düzenli midir senin yumurtlamandan nasıl eminsin ovulasyon mu kullandnYok kız sen cok yanlıs anladın beni adetime daha 2 gün var gecikme olsa 10 tane test yapmıstım bu zamana kadar![]()
Birde benim gecen ay adetim 1 hafta gecikti 3 gün Leke leke geldi hemen sonrasında bitince test yaptım negatif cıktı sonra da test yapmadım. Hep hayal kurardım birinde duyunca hani ben aylarca lekelenmem oldu adet sandım 3-4 aylık hamileyim diyenler olunca benimde öyle olsa ne güzel olur yolun bir kısmı bitmiş olur derdim suanda da gecen ayki lekelenme yerlesme olsa keske ve ben 9 haftalık falan hamile olsamadet gecikmen var demi
Birde benim gecen ay adetim 1 hafta gecikti 3 gün Leke leke geldi hemen sonrasında bitince test yaptım negatif cıktı sonra da test yapmadım. Hep hayal kurardım birinde duyunca hani ben aylarca lekelenmem oldu adet sandım 3-4 aylık hamileyim diyenler olunca benimde öyle olsa ne güzel olur yolun bir kısmı bitmiş olur derdim suanda da gecen ayki lekelenme yerlesme olsa keske ve ben 9 haftalık
Yok yumurtlama akıntımı takip ettim kasık agrısıyla geliyo bende akıntıyla bitince agrılarda geciyo. Benim. Hiç adet belirtim olmaz kanamam olana kadar agrımda olmaz adet baslar öyle karın agrım baslar gecen ay antibiyotik ten heralde 7 gün geciktim sokra leke leke 3 gün geldi bitti normalde 7 gün adet olurum 30 günde bir düzenli olurumhâaaa ben geciktin sandım bunlar adet belirtin de olabilir o zaman tamam adet belirtisinde göğüs renk değişimi duymadım ama olsun belki ondandır adetlerin düzenli midir senin yumurtlamandan nasıl eminsin ovulasyon mu kullandn
28 yasındayımkaç yaşındasın yaş etkiliyor derler ya
28 yasındayımkaç yaşındasın yaş etkiliyor derler ya
polikistik over var dedin ya genelde düzenli olmuyo ondan olan bu ay eğer negatif çıkarsa avulasyon testini öneririmYok yumurtlama akıntımı takip ettim kasık agrısıyla geliyo bende akıntıyla bitince agrılarda geciyo. Benim. Hiç adet belirtim olmaz kanamam olana kadar agrımda olmaz adet baslar öyle karın agrım baslar gecen ay antibiyotik ten heralde 7 gün geciktim sokra leke leke 3 gün geldi bitti normalde 7 gün adet olurum 30 günde bir düzenli olurum
he gencsin o zaman olur birsey olmaz ben sandm ki 35 birsey28 yasındayım
28 yasındayım
Pco var diyen doktorda oldu bana dedim.oda muayene etmeden sacma sapan konustu benim 1 bucuk sene sonra ilk cocuk düşünmeye baslayınca adetlerim düzensiz leşmişti o zaman demişti. Ama öyle birsey yok Baska doktorlara muayene oldum sonra tamamen eskisi gibi düzene girdi bebek düşünmeye baslayınca benim vucut sasırıyor mu anlamadım burda öyle olan cok kadın varpolikistik over var dedin ya genelde düzenli olmuyo ondan olan bu ay eğer negatif çıkarsa avulasyon testini öneririm
bide folik asit kullanmaya basla derim bak eğer adet olursan soğan suyu kürünü de dene ben onu denemiştim işte hamile oldugumu öğrendm adetin bittikten sonra baslıyosun yumurtlama gününe kadar içeceksin dikkat et hamilelik varsa (bu ay için demiyorum yani adet olursan adet bitiminde basla önümüzdeki ay içerken hamilelik farkedersen bırak söktürücü özelliği var ) kullanma bırak içini temizliyo o rahmini temizler iyice araştır istersen onuda dene ama folik asiti kesin kullanmaya baslaPco var diyen doktorda oldu bana dedim.oda muayene etmeden sacma sapan konustu benim 1 bucuk sene sonra ilk cocuk düşünmeye baslayınca adetlerim düzensiz leşmişti o zaman demişti. Ama öyle birsey yok Baska doktorlara muayene oldum sonra tamamen eskisi gibi düzene girdi bebek düşünmeye baslayınca benim vucut sasırıyor mu anlamadım burda öyle olan cok kadın var
Folik asit kullanmaya basladım yeni. Sogan kürünü ben bir kere denedim ama midemi cok bulandırdı pek içemedim acıkcası. Benim bşrde doktor problemim var gecen sefer özel hastanede bir doktor ikiz oldugunu görmedi aylarca Baska doktora gidince ögrendim devlete mi gitsem özele mi gitsem hangi doktora gitsem düşüncesi de benim stres kaynağım diyebilirim. İstanbulda Anadolu yakasındayım burada pek tanıdımda yok memleketimiz değil burası, o yüzden ne yapıcam bilmiyorumbide folik asit kullanmaya basla derim bak eğer adet olursan soğan suyu kürünü de dene ben onu denemiştim işte hamile oldugumu öğrendm adetin bittikten sonra baslıyosun yumurtlama gününe kadar içeceksin dikkat et hamilelik varsa (bu ay için demiyorum yani adet olursan adet bitiminde basla önümüzdeki ay içerken hamilelik farkedersen bırak söktürücü özelliği var ) kullanma bırak içini temizliyo o rahmini temizler iyice araştır istersen onuda dene ama folik asiti kesin kullanmaya basla
Suanda gögüslerin de hiç belirti yok mu benim damarlar falan cıkmıs az önce baktım hem kahve kısmında gözüküyor hemde boynuma kadar kalın kalın damarlar normalde hiç bunlar olmaz bir kendini kontrol etsene var mı sende öyle belirtilerbide folik asit kullanmaya basla derim bak eğer adet olursan soğan suyu kürünü de dene ben onu denemiştim işte hamile oldugumu öğrendm adetin bittikten sonra baslıyosun yumurtlama gününe kadar içeceksin dikkat et hamilelik varsa (bu ay için demiyorum yani adet olursan adet bitiminde basla önümüzdeki ay içerken hamilelik farkedersen bırak söktürücü özelliği var ) kullanma bırak içini temizliyo o rahmini temizler iyice araştır istersen onuda dene ama folik asiti kesin kullanmaya basla
işe yarayacak doktor bulmak zor cidden hepsi artık sadece parasına bakar olmuş bakmak için bakıyolar hastalara ilgilenen çok nadir onlarıda biz bulamıyoruz ankaradaym bende orda olsam önerirdim zırt bırt hastaneue gittiğim için ankaranın bilgilisi oldumFolik asit kullanmaya basladım yeni. Sogan kürünü ben bir kere denedim ama midemi cok bulandırdı pek içemedim acıkcası. Benim bşrde doktor problemim var gecen sefer özel hastanede bir doktor ikiz oldugunu görmedi aylarca Baska doktora gidince ögrendim devlete mi gitsem özele mi gitsem hangi doktora gitsem düşüncesi de benim stres kaynağım diyebilirim. İstanbulda Anadolu yakasındayım burada pek tanıdımda yok memleketimiz değil burası, o yüzden ne yapıcam bilmiyorum
Bu arada diyorum ya benim adet öncesi hiç gögsğmdde değişiklik olmaz ucları ve daire kısmı kahverengi olma durumu normalde baya zor cünkü ten rengim cok acık ucları da kocaman. O yüzden şüpheleniyorum. Yoksa ufak tefek belirtiler harşc bende Baska belirti yok diyebilirimbide folik asit kullanmaya basla derim bak eğer adet olursan soğan suyu kürünü de dene ben onu denemiştim işte hamile oldugumu öğrendm adetin bittikten sonra baslıyosun yumurtlama gününe kadar içeceksin dikkat et hamilelik varsa (bu ay için demiyorum yani adet olursan adet bitiminde basla önümüzdeki ay içerken hamilelik farkedersen bırak söktürücü özelliği var ) kullanma bırak içini temizliyo o rahmini temizler iyice araştır istersen onuda dene ama folik asiti kesin kullanmaya basla
26 yasındaym bende martta tam 26 olacamSuanda gögüslerin de hiç belirti yok mu benim damarlar falan cıkmıs az önce baktım hem kahve kısmında gözüküyor hemde boynuma kadar kalın kalın damarlar normalde hiç bunlar olmaz bir kendini kontrol etsene var mı sende öyle belirtilerbu arada sen kaç yasındasın
bi test yap bakalım böyle ikilimde kalıyoruz ihtimal hepBu arada diyorum ya benim adet öncesi hiç gögsğmdde değişiklik olmaz ucları ve daire kısmı kahverengi olma durumu normalde baya zor cünkü ten rengim cok acık ucları da kocaman. O yüzden şüpheleniyorum. Yoksa ufak tefek belirtiler harşc bende Baska belirti yok diyebilirim
Zaten benim doktorum ne desem herseye normal diyordu sormadan adam gibi bilgi vermiyordu. Ben sana akıl verdiğime bakma bende cok stresliyimişe yarayacak doktor bulmak zor cidden hepsi artık sadece parasına bakar olmuş bakmak için bakıyolar hastalara ilgilenen çok nadir onlarıda biz bulamıyoruz ankaradaym bende orda olsam önerirdim zırt bırt hastaneue gittiğim için ankaranın bilgilisi oldum![]()
ben bi önceki hamileliğimde 3 doktora birden gidiyodum hepsi aynı seyi deyince inanıyodumZaten benim doktorum ne desem herseye normal diyordu sormadan adam gibi bilgi vermiyordu. Ben sana akıl verdiğime bakma bende cok stresliyimkadın beni cok stres yapıyordu
26 yasındaym bende martta tam 26 olacam
baktım da yok ya bende öyle şeyler aha işte var bi sorun dedim sana benim bulantı dısında hiç bir belirtim yok