- 18 Ekim 2008
- 1.710
- 70
- 363
- Konu Sahibi sevdelinka
-
allah yardımcın olsun canım bende artık ağırlaştığım için fazla takip edemiyorum
kanamanın olmasına üzüldüm inşallah tez zamanda geçer
birde canım sana tavsiyem klozet kullan alaturka wc kullanma
seni merak ettiğim için girmeye çalışıcam k.i.b
canım çok sağol. evet hamileliğimin ilk başlarından itibaren hiç sevmesemde klozet kullanmaya başladım. Şimdi alıştım artık.. Geçenlerde bende seni göremedim doğuma gidip gitmediğini merak ediyorum sürekli.. Özel mesaj atmayı denedim ama halen özel mesaj atabilmek için belirli sayıya ulaşamamışım.. İnşallah 3ünüde sağlıkla kucağına alırsın canım. Bu sıcaklarda bir de son ayın artık zor geçiyordur. Allah yardımcın olsun cnm..
sevdelinka cım bizim dr. bizi yarı yolda koyup gitti morelim çok bozuk şimdi hangi dr.a hangi hastaneye gideceğimize kararsızız artık 32. haftayı doldurmak üzereyim
bir an önce karar vermemiz lazım dua ediver
sen nasıl oldun kanaman geçtimi?
ay canım benim ya bozma moralini. Bi çaresi bulunur.. Tavşanlıyla Kütahya arası yakın değil mi? Ben pek bilmiyorum Kütahya'ya ocak ayında taşınmıştım ama sanki yakın diye biliyorum..Ayşe hanıma gelsen yine eski doktoruna.. Ya da kent hastanesinde benim doktorum var Volkan bey. Erkek ama alttan hiç muayene etmiyor hiç bir şekilde.. Onunda tavşanlıdan gelip giden benden 2 ay büyük 3üzlere hamile bi hastası daha vardı. Benim 3üzler varken hep bahsediyordu o hastasından.. Kadın tavşanlıdan gelip gidiyormuş. Orayla bi görüşsen. Hem hastası olmasan bile bir gün acil diye gittiğinde gündüz alıyor seni muayeneye hemen. Kent hastanesinin yeni doğan yoğum bakım ünitesi falan da var diye biliyorum. Ay canım benim yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin ama demek ki bebeklerin o doktordan nasibi yokmuş. İnşallah hakkınızda en hayırlısı olur. Sıhhatin oldukça yaz merak ediyorum hep canım..
Benim de kanamam düne kadar artık kahverengi lekeye dönmüştü az az geliyordu son günlerde. Hep yatmama rağmen dün iftar saatinde yine aşırı bi kanamam oldu hemen doktora gittik. Allahtan bebeklerim sağlıkla duruyorlar maşallah yerlerinde. Haftaya çarşamba artık herşey belli olucak benimde kurula çıkıcaz 8inde.
çok sağol canım evet tavşanlı kütahyaya yakın bizede burada volkan beyi tavsiye ettiler birde evliya çelebi devlet hastanesinin doktoelarını biliyormusun yani orada iyi bildiğin bi dr. varmı
çünkü orasının yenidoğan yoğunbakım ünıtesi daha iyi diyorlar ama dr.larını hiç tanımıyorum
belki bikaç haftaya gideceğim hastaneye yatış yapabiliriz çok ağırlaştım inşallah 35. haftayı doldururum
sende hiç aklımdan çıkmıyorsun inşallah kanaman 1 haftaya kadr geçer ve sağlıklı bi sonlandırma olur sende ikizlerine kavuşursun
şimdilik evde nete girebiliyorum haberleşiriz senin için duacıyım....
Merhaba
Benim de sizin gibiydi.
Tüp bebekle hamile kaldım.
5. haftada 1
6.haftada 2.
7. haftada 4 üz oldular
11. hafta bittiğinde 2 tanesi sonlandırıldı
Benim de 8. haftadan sonra kanamalarım vardı.
11. haftaya kadar belki kendiliğinden düşer diye beklediler ama düşmedi.
Yaklaşık 20 dk. bir müdahaleyle sonlandırıldı.
ikizlerime 36. hafta sağlıkla kavuştum.
Eğer 3 çüz olsaydı dokunmazdık ama dördüz olunca doktorum da kesinlikle hayır dedi.
Ben eğitimciyim.Seneler sonra özel eğitim merkezine bir çocuk geldi.FTR için.
1,5 yaşındaydı.Dördüz doğum ve bu oğlan son kalandı.
Sol kolu ve bacağı zarar görmüştü.Yürümesi mucizeydi.sonra ayrıldılar şimdi ne durumda bilmiyorum ama riskleri çok fazla.
orayı hiç bilmiyorum canım. benim çok tanıdığım yok kütahyada. o yüzden doktorları araştırıp gitme şansım olmamıştı hiç. deneme yanılma yoluyla volkan beyi buldum. ilk başlarda erkek doktora gitmek istemedim ama hastanedeki diğer 2 bayan doktorun günde 4-5 hastası olurken volkan beyin kapısının önü insan kaynıyor oluyordu. O yüzden ona gittim çokta memnun kaldım.. Evliya çelebiyide hiç denemedim o yüzden, doktorlarını da hiç bilmiyorum. direk aşılama yapılacak olunca kent hastanesinde başladım orada da devam ettim. inşallah içinin rahat ettiği bi doktor bulursun canım ve 35. haftanı doldurursun. ah kütahyada olsaydım gelirdim doğumda ziyaretine bebecikleride görmüş olurdum :)
inşallah ya geçsin kanamam evet sürekli korkutuyor beni. tamam canım dualar müşterek.. görüşürüz..
selam canım cuma günü volkan beye gittik gerçekten çok iyi bir insan güven veriyor 10 gün sonra tekrar gidip doğumu kararlaştırıcaz galiba kent hastanesinde volkan beyde doğum yapıcam senide sordum nette tanıştığımızı anlattım şaşırdı tavşanlıdan bi üçüz daha var dedi hatta bi üçüz annesi 30. haftada doğum yapmış bebeklerde gayet iyiymiş
sen artık istanbuldamı devam edeceksin kütahyaya geldiğinde belki görüşürüz seninle yüz yüze tanışmayı çok isterdim
çok teşekkür ederim mesajınız için..
sonlandırmanız nerede yapıldı? bir de sonlandırmadan sonraki aylarınızıda yatarak mı geçirdiniz ve kanamanız devam etti mi yine sonlandırmadan sonra? bir de çok oldu ama bebekleriniz kaçar kilo doğdu :)
illa 4ünü doğurucam diyede bütün riskleri göze almak banada saçma geliyor. hem bebeklerimi riske atmış oluyorum hemde kendimi.. ben ms hastasıyım daha şimdiden hastalığım zorluyor beni ki hamilelik msi uyutur çoğu zaman diyorlar. Tabi hormonlar 4 katı fazla çalışıyor olunca bütün denge değişiyor. Bu hamileliği kendi sağlığım açısından da götüremeyeceğimi artık daha iyi görüyorum. Tek istediğim sonlandırmaya kadar düşük yapmamak çünkü kanamalarım halen devam ediyor ve sonlandırmadan sonra ikizlerime sağlık ve sıhatle kavuşmak..
Valla ilk defa bir konudaki tüm yazılanları tek tek okudum.... yorumları, destekleri, desteklemeyenleri de... Üzüldüm hemde çok... ama sevindim ne cesur kadınlarsınız... bunu görmek sevindirdi beni.
Ben yorum yapamam, yok bebeği aldırma günah... yok aldır diğerlerinide kaybetme diyemem..
Sadece tek birşey söyleyebilirim... seninde yavrularınında hakkında en hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin... Sağlıkla kucağına al yavrunu yada yavrularını, sağlıkla inşallah...
Dokuz Eylül Hastanesinde Sehabattin Bey yaptı.Soyadını hatırlamıyorum artık. Çoğul gebelikte uzman bir doktordu.Perinatoloji uzmanıydı aynı zamanda.bu terimlerde hata olabilir çünkü 6 sene geçti üzerinden.
Ben hep dikkatli davrandım sonrasında da.Kanamalar redüksiyondan hemen sonra kesildi.Rahatladım.13. haftada jeli bıraktım ve sağlıklı bir gebelik geçirdim.Rahim boyuna dikkat edilmişti o zamanlar.Ama doğum yaptığım gece sancılara rağmen sadece 1 cm. açıklıkla doğuma girdim.
doğum nedenim bambaşkaydı.Trombofili nedeniyle acil sezeryana aldılar.Yoksa çok rahat 38.leri görürdük.
Biri 2 diğeri 2.850 doğdu.
Şimdi 5,5 yaşındalar.
sevdelinka cım nasılsın kanamaların devam ediyormu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?