7. haftaya kadar 3üzlerle devam ederken 8. haftada 4. bebeği görmek :S

kahverengi geliyorsa korkma senin haftalarında benimde öyle geliyordu inşallah geçecek hep olumlu düşün
bende gün geçtikçe dahada ağırlaşıyorum bikaç gündür bacaklarıma kıramplar giriyor yürümemide zorlaştırıyor bizim doğum tarihide haftaya pazartesi belli olacak
bayram öncesi veya sonrası kısmet artık
çarşamba günü sonlandırma belli olunca haber ver senin için yasini şerif okuyayım

evet canım kahverengiye dönünce bende korkmuyorum çünkü ilk hamile olduğumu öğrendiğim günlerden itibaren geliyordu o. inşallah geçicek canım kara gün kararıp kalmaz.

bol bol yat artık son haftaların. inşallah bütün sıkıntıların hayırlı bi şekilde bitecek canım benim. bayram sonrasına kalsa keşke. hayırlısı tabi ama öyle olması bebeklerin biraz daha anne karnında durması demek. inşallah öyle olur.
Ayyy Allahü teala razı olsun canım. Tamam inşallah haber veririm..

hangisinin doğru olacağına inanıyorsan öyle yap derim..evet doktorlar bilir,4üz çok riskli olabilir ve belki de öylesi daha hayırlıdır..ama dördüz doğuran da bir sürü insan var demek ki imkansız değil..onları sağlıkla doğurabileceğine gerçekten inanıyorsan öyle devam et..yoksa gerçekten büyük risk,diğerlerini de kaybetme ihtimali var..
ben olsam devam ederdim dördüyle de..

Sevdalinka öncelikle moralini bozma ms uzuntuye gelmez çünkü. Doktorları dinlemelisin bence şimdi kaybedeceğin iki bebeğe uzuluyorsun ama kucağına alacağın bebisler sana herşeyi unutturur bende ilk bebegimi kaybettim kendimi çok parcaladim ama allah bi tane daha nasip etti insaallah onu kucağıma almayı nasip eder seninde bebeklerin sağlıklı sihhatli doğar inşallah karnındaki bebekler için sakin kendini uzme

böyle bir durumda ne yapılır bilemiyorum ama şöyle daha iiyice bir doktora gözüksen 4 düz imkansız değil allaha sığın bu mübarek günlerde sana bir yol göstermesi için bunları veren rabbimin elbet vardır bir bildiği ben vazgeçemezdim herhalde hiçbirinden ama yaşamadan bilinmez allah yardımcın olsun umarım en doğru kararı verebilirsin

inşallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız ben bişey söylemek istiyorum, doktor başta söylemiş ya ''3ünüde doğurursun biraz zorlu bir süreç '' diye, senin için bi sorun da yoksa 1 tanesini alsalar keşke bebeğin öyle olmuyo mu acaba .. biliyorum sağlık herşeyden önemli ama çok merak ettim :26:

sevdelinkacım seni merak ettim dr.a çıktınmı ne dediler inşallah iyisinizdir dualarım seninle...

sevdelinkacım seni merak ettim dr.a çıktınmı ne dediler inşallah iyisinizdir dualarım seninle...

canım dün geldikten sonra yazıcaktım ama yazamadım. Dışarısı çok sıcaktı eve gelince uykudan bayılmışım resmen.
Dün biliyorsun kurula çıktım bir kaç doktorun kararı da gerekiyordu sonlandırma için. Onlarda bana olmayacağını söylediler. 2 sinin sonlandırılmasının daha sağlıklı olacağını. Zaten kabul etmiştik günler önce bu durumu. Ama tabi hem annenin hem babanın imzası gerekiyormuş sonlandırma için. Dün de sadece kurula çıkıcam sonlandırma yapılmaz diye eşime dün için Kütahya'dan gelmene gerek yok dedik kendi annem ve babamla gittim doktora. Ama meğer dün yapıcakmış doktorumuz sonlandırmayı. Tabi eşim olmayınca yapamadı. Artık salı gününe randevu verdiler. Eşimde gelecek. O gün yapılacak sonlandırma. Yani salı günü tam bayram öncesi gidiyor 2 tane bebeğim. Artık hayırlısı olsun inşallah. Diğer bebeklerim sağlıkla devam etsinlerde.

Sen nasıl oldun? Sen de önümüzdeki hafta gidecektin değil mi doğuma gün almak için?

hayırlısı olsun canım kaderde ne varsa o olur hep olumlu düşün
bizde pazartesi gidicez bakalım volkan bey ne diycek eğer bayramdan önce olsun derse olmalarını istiyorum ama eşim ailem illaki bayramdan sonra olsun istiyorlar
tabi bizim çektiğimizi bizden başka kimse bilemez kısmet diyelim artık
özel mesaj hakkım olsun diyekulübe daha çokk girmeye çalışıyorum size özel msj atabilmek için

inşallah canım..

ayyy bayramdan önce olsun derse bir şey kalmamış doğuma o zaman :) önümüzdeki hafta son artık. Hadi hayırlısı olsun inşallah. Evet onlar biraz sabret falan diye konuşuyorlar hep ama dediğin gibi insan ne çektiğini kendi bilir. Bizimkilerde bu 2 bebeğin gidişinde bana çok telkinde bulunmaya çalışıyorlardı ama gel gör ki bunu bana anlat.
Senin belki özel mesaja az kalmıştır canım. Çünkü ben bu 4üzler olduktan sonra üye oldum siteye. Birimizden birimizin özel mesaj hakkı olsunda artık bi iletişime geçebilelim :)

canımbenımrabbımdogru yolu gostersın bebeklerını sana bagıslasın ınsl..konuyu ılk actıgın gun cok etkılenmıstımesımedededım boyle bır sey olsa ne yaprz dıe cunku sene sonu tup bebek dusunuyrz bısde oda sonuna kdr arar gelmedıkce cabalarıs emıstıve senn durumuna ıkızde uzulmustuk cnm rabbım dogru yolu gosterırıınslsanaaa bebeklerını saglıklıbır sekılde kucagına alırsınn ama soz konusu senn saglıgın ıseee bunun gunah sevp yonunu pek dusunmecunku ınsan saglıgında bu tur seyler erabbım muaf kılıyor ınsl....rabbımkolay gecıkten gecırır senıııı saglıcakla....

Canım, basından beri yazdıklarını da yazilanlarida okuyorum, basta sunu soyliyim herkes çektiğini bilir, kiyamamak bı tarafta isin oluru bı tarafta, senin canin soz konusu oldugunda bu isin sevabı günahı olmuyomus biliyosun, allahim sana dayanma gucu ve sabir versin, su mübarek günlerde güzel allahım dualarımızı kabul edecek inşallah kalan bebislerinle sağlıklı bı hamilelik geçireceksin. Bize konuşmak kolay, sana yasamak zor, allahım yardımcın olsun...

Kızlar çok teşekkür ederim..

Prenslerim çok doğru söylüyorsun sonuçta keyfi sonlandırılmıyor bu 2 bebek. Ki ana rahmine düştüğü anda bizlerde sevgisi başlıyor onların. Hiç bir anne için kolay bi tercih değildir böyle bir durum. Ama hem doğduktan sonra onların sağlığını hemde kendi sağlığımı riske atmak saçma. İnşallah canım Rabbim kalacak olan bebeklerime sağlık sıhhat versin, onları kucağıma sağ salim alayım..

Canım lütfen 2 den fazla embriyo koydurmayın gerçi şu an Allahtan yasalarla engellediler.

Başka topikten bir arkadaşın akrabasınında aşılama bile değil çatlatma iğnesi ve normal ilşkiyle 5iz oldu 3 ü sonlandırıldı. bu aşılamada 2 yumurtadan fazla olmasın diye yapılacak şey yok mudur? Yumurta sayısı anlaşılamıyor mu?

Sevda arkadaşım Allah yardım etsin ben de tek bebeği taşırken zorlanıyorum. 25 haftada 2 yıl önce erken doğum yaptım tek bebekti. Tüp denedik ocakta 2 konulacaktı transfer olamadı şu an doğal hamileyim. tek bebek ve dikiş atıldı rahim ağzıma..

sevda arkadaşım redüksiyonlar rahim ağzı yetmezliğine neden oluyormuş perinatoloğun kitabında okudum hep rahim ağzı uzunluğunu ölçtür dikkat et. ,

Allah yardım etsin çok zor Allah bebeklerine ömür versin...

sevdelinkacım nasılsın yarın sonandırma yapılacakmı?
benim doğum bu perşembe 33+5 de alınacak üçüzlerim

sevdelinkacım nasılsın yarın sonandırma yapılacakmı?
benim doğum bu perşembe 33+5 de alınacak üçüzlerim

iyiyim canım sen nasılsın? evet yarın sabah 10da yapılacak işlem..
ayyy bugünü saymazsak 2 günün kalmış :) hadi hayırlısı inşallah sağlıkla, hiç bir sıkıntı olmadan alırsın kucağına canım.. Önce sen bi yap bakalım doğumunu Volkan beyde sonrada nasipse inşallah ben yaparım :)

selam baştan beri okudum yazılanları,zor bir karar vermişsiniz,ama doktorların dediği doğru,kendin de dahil 5 canı riski atmaya gerek yok..zaten sanırım işlem tamamlandı,geçmiş olsun,Allah ikizlerine uzun sağlıklı ömür versin..yaşamayan tabi ki bilemez ama üzülüp vizdan azabı yapma kendine..hayat bazen bizi zor kararlar vermek zorunda bırakabiliyor malesef..hakkınızda hayırlısı olsun..

amin teşekkür ederim evet işlem tamamlandı dün. 2 tanesi sonlandırıldı. inşallah hakkımızda böylesi hayırlıdır.. kalan bebeklerimi sağlıkla alırım kucağıma.. teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…