7 negatif tüp bebekten sonra bu mümkün mü

B Bazen fsh yüksek olunca kaliteli yumurtlamaya neden oluyormuş.Bu işler gerçekten hiç belli olmuyor. 11.denemede hamile kalanlar, adeti gecince menepoza girdim diye doktora gidip hamile olduğunu öğrenenler var. Hayırlı olsun.Tebrik ederim

MaşaAllah barekallah kuzm bende 4 yıl hasretten snra gebe kaldm hatta 5 diyelm tüpü alındı neler geçrdim seni en iyi ben anlarm kuzmm Rabbim yüzünü güldrsn ne olmazları oldran Rabbim herseye kadirdr Kim ki ondan ümidini kesse Ziyandadır. Gözünüz aydın canm

Bayaaaa hamilesiniz:))) çok sevindim Allah ol demiş olmuş bu kadar basit

Inşallah canım Rabbim hamileliklerimizi sağlıkla ilerletir, hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride görürüz halen şok durumdayız korkuyoruz sevinemiyoruz

Inşallah canım Rabbim hamileliklerimizi sağlıkla ilerletir, hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride görürüz halen şok durumdayız korkuyoruz sevinemiyoruz
Aynn biz Hayla o durumdayz kuzmm ne zman dr gidcksnz Kesesi gözkür gtsenz

Pamuğunuz yolda,darısı bizede inşallah...Hayırlısı ile doğmayı,kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah..
Inşallah Rabbim sevindirsin sizleride doktorlar normal yolla yüzde 1 şansınız var diyorlardı donasyon önerenler bile oldu, karışımlar macunlar kürler bir sürü şey denedim, halen sevinemiyoruz korkuyoruz

Ay allahım çok güzel ya maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Tebrikler canım ben de seninkinin benzeri şekilde bir mucizeye hamileyim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…