- 13 Haziran 2019
- 1.150
- 1.453
- 133
- 28
Değeriniz çok yüksek çıkmaz en az 1 aylık hamilesiniz. Hiç mi belirtiniz olmadı hayırlı uğurlu olsun çok sevindim sizin adınıza :)5863,58 çıkmış kan sonucum arkadaşlarinşallah sağlıkla ilerler
Ayyy harika bişey bu rabbim in bir mucizesi sağlıkla kucagına al inşallah5863,58 çıkmış kan sonucum arkadaşlarinşallah sağlıkla ilerler
En son 29 temmuzda adet olmuştum sadece adet ağrısı gibi ağrılarım oldu başkada hicbir belirti yokDeğeriniz çok yüksek çıkmaz en az 1 aylık hamilesiniz. Hiç mi belirtiniz olmadı hayırlı uğurlu olsun çok sevindim sizin adınıza :)
5863,58 çıktı canım kan testimhayatımda gördüğüm en koyu testkan testi ile netleştirin hayırlsıı olsun sizin için bebişin seninle inşallah
Bazen fsh yüksek olunca kaliteli yumurtlamaya neden oluyormuş.Bu işler gerçekten hiç belli olmuyor. 11.denemede hamile kalanlar, adeti gecince menepoza girdim diye doktora gidip hamile olduğunu öğrenenler var. Hayırlı olsun.Tebrik ederimArkadaşlar 5 yıl içerisinde 1 aşılama 7 negatif tüp bebek yaptırdık bir kez olsun pozitif görmedim en son tüp bebeğimiz ocak ayında yapılmıştı yine olumsuz olunca dahada bıraktık maddi manevi çok zor bir süreçti bu ay diş tedavim vardı 4 saat narkozda kaldım 2 kutu antibiyotik ve çeşitli ağrı kesiciler kullandım ilk defa adetim gecikti 1 gün 3 gün sürekli kullandığım ilaçlara yordum bu gün gecikmenin 7. Günü sabah test yaptım ve ilk defa çift çizgi saniyeler içinde belirdi ilk defa böyle oluyor yanılma payı var mıdır acaba amh 0.50 fsh 14 tü
Eki Görüntüle 2685564
Pamuğunuz yolda,darısı bizede inşallah...Hayırlısı ile doğmayı,kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah..5863,58 çıkmış kan sonucum arkadaşlarinşallah sağlıkla ilerler
Bana yazdnz sanırımSevindim sizin adınıza,zor zamanlardan dilerim mutlu zamanlar yaşarsınız
Inşallah canım Rabbim hamileliklerimizi sağlıkla ilerletir, hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride görürüz halen şok durumdayız korkuyoruz sevinemiyoruzMaşaAllah barekallah kuzm bende 4 yıl hasretten snra gebe kaldm hatta 5 diyelm tüpü alındı neler geçrdim seni en iyi ben anlarm kuzmm Rabbim yüzünü güldrsn ne olmazları oldran Rabbim herseye kadirdr Kim ki ondan ümidini kesse Ziyandadır. Gözünüz aydın canm
Aynn biz Hayla o durumdayz kuzmm ne zman dr gidcksnz Kesesi gözkür gtsenzInşallah canım Rabbim hamileliklerimizi sağlıkla ilerletir, hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride görürüz halen şok durumdayız korkuyoruz sevinemiyoruz
Inşallah Rabbim sevindirsin sizleride doktorlar normal yolla yüzde 1 şansınız var diyorlardı donasyon önerenler bile oldu, karışımlar macunlar kürler bir sürü şey denedim, halen sevinemiyoruz korkuyoruzPamuğunuz yolda,darısı bizede inşallah...Hayırlısı ile doğmayı,kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah..
Konu sahibine yazmistım sızın ıcınde yazmıs olayım gönlünüzce olsun kızlarBana yazdnz sanırım
Gözün aydın insallah rabbim sağ salim kucağına versin evladını bizlere de dua et5863,58 çıkmış kan sonucum arkadaşlarinşallah sağlıkla ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?