Kızlar benim 7 senelik iliskim var, cocukluk aski 14 yasindan beri beraberiz. Ikimiz arasinda bi problem yok mutluyuz seviyorum seviyor. Ailelerimiz falan tanisiyor samimiyet var gidip geliyoruz gorusuyoruz. Sevgilim askerden gelicek 3 haftası kaldi. Ailesi artik birseyler yapalim soz nisan diyolar ama benim ailem okulum bitmeden yanasmiyor universite okuyorum. Yalniz kizlar soyle bi durum var ben buyuk sehirde buyudum sevgilim kucuk yerde. Benim ailem acik annem falan ama sevgilimin ailesi muhafazakar biraz. Annesi cok dindar, vakif gibi bi yer var ne oldugunu anlamadigim bi yer dergah diyorlar annesi oraya gidiyor hep. Bigun benide goturmek istedi saygımdan ve kirmamak icin gittim ve hani dua ederim namaz kılarım dedim gittim dua okunuyor diye gittim. Ama gidince sasirdim zikir cekiyorlar ama kendilerini nasil kaybediyolar. Yasli yasli kadınlar kendilerini bi oraya bi buraya atiyorlar abartarak yapiyorlar bagriyorlar degisik degisik hareketler yapiyorlar ben anlamadim ve korktum kendimi degisik hissettim. Ve sevgilimin anneside zikir cekti. Ben tamam acigim ama oyle cok acik giyinmem uyum saglarim onlara hep yeri gelir namazda kılarım dini inancim var cok sukur ama boyle zikir falan bana degisik geliyor. Ve annesi beni oraya goturmek istiyor dugunu mevlütlü yapalim diyor hep. Ben calgili istiyorum eglenmek istiyorum bi kere evlenicem. Diyor iste bizim vakiftakiler gelmez calgili dugune falan. Ve ordakiler bana degisik degisik bakiyo sanki gunahkarmisim gibi sacim acik falan ve herkes kapanir artik gelin falan diyo ben napcagimi bilmiyorum kafam karışık kizlar sizede karisik anlattım ama umarim anlamissinizdir bana akil verin lutfen