olabilir niye olmasın...yanlız şunun farkındayım ben birisinden hoşlandığımda kilo verimi hızlanıyor sanırım mutlu oluyorum buda metabolizmama yansıyyor sizce böyle birşey olabilirmi
günaydın
dua et hayrişim olsun okadar kalpten istiyorumki
fal bakan kadınla ailecek konuşuyoruz kadının kocası ben konuşayım falan demiş kadın kötü olur ömür boyu ah ederler yapma demiş ama biri aracı olacakki bu iş olacak o yada bu farketmez
adam babamın yakın arkadaşı
fal bakan kişi ailecek görüştüğümüz biri kocası babamın yakın arkadaşı kadın kaynanasıyla altlı üstlü oturuyor derya görümcesinin kızı
kız babannesine geliyor bunlarda kaynanaya gidiyor derya kaynına kız aradıklarını söylüyor ve beni daha önce gördüğü için benimle arasını yapalımmı falan diyorlar adam konuşayım babasıyla demiş ki babamın yakın arkadaşı ve kızı evlendikten sonra beni pamuk kızım nbr falan diyo iyi biri olmasa konuşayım demezallahım nolur olsun çok heycanlıyım :78:annenmin yanında söyledi zaten kadın şimdi sadece babamın hiçbirşeyden haberi yok .. allahım hiç bu kadar tuhaf duygular içinde olmamıştım annem face profilinde dini paylaşımlar çok olmasından dolayı hiç bişey demedi ve içkici insan en korktuğumuz insan olduğu için içkiyle ilgili de kötü olduğunun paylaşımları var
anneme bişey diyemiyorum
olmasını istediğimi gerçekte kimse bilmiyor
pazar günü oturmaya gelebilirler umarım o gün konuşur babamla:78:
acaba benim hakkımda ne düşünür
beni görmüşmüdürki:44:
ben evlenmek istiyoruuuuuuum:98:
aaa bana yakınmış desene.....figen sıkma kendini bu kadar eğer olursa eltim 140 kilo
inş. beceririm.... ölçüleridemi yazıcam....saferan yarın liste işi senin hatırlatayım dedim
bu hafta herkes ölçülerini kilolarıyla birlikte verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?