Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yanlız şunun farkındayım ben birisinden hoşlandığımda kilo verimi hızlanıyor sanırım mutlu oluyorum buda metabolizmama yansıyyor sizce böyle birşey olabilirmi
olabilir niye olmasın...
günaydın
dua et hayrişim olsun okadar kalpten istiyorumki

hayırlıysa olsun inş..... kadın aracı olcakmı peki...

fal bakan kadınla ailecek konuşuyoruz kadının kocası ben konuşayım falan demiş kadın kötü olur ömür boyu ah ederler yapma demiş ama biri aracı olacakki bu iş olacak o yada bu farketmez
adam babamın yakın arkadaşı

yani bi kadın var kaynına kız arıyor fal bakan komşuna söylemiş oda seni tavsiye etcek öylemi... annen biliyormu ... sen okumuyormuydun nasıl olcak...

fal bakan kişi ailecek görüştüğümüz biri kocası babamın yakın arkadaşı kadın kaynanasıyla altlı üstlü oturuyor derya görümcesinin kızı
kız babannesine geliyor bunlarda kaynanaya gidiyor derya kaynına kız aradıklarını söylüyor ve beni daha önce gördüğü için benimle arasını yapalımmı falan diyorlar adam konuşayım babasıyla demiş ki babamın yakın arkadaşı ve kızı evlendikten sonra beni pamuk kızım nbr falan diyo iyi biri olmasa konuşayım demez allahım nolur olsun çok heycanlıyım :78:annenmin yanında söyledi zaten kadın şimdi sadece babamın hiçbirşeyden haberi yok .. allahım hiç bu kadar tuhaf duygular içinde olmamıştım annem face profilinde dini paylaşımlar çok olmasından dolayı hiç bişey demedi ve içkici insan en korktuğumuz insan olduğu için içkiyle ilgili de kötü olduğunun paylaşımları var
anneme bişey diyemiyorum
olmasını istediğimi gerçekte kimse bilmiyor
pazar günü oturmaya gelebilirler umarım o gün konuşur babamla:78:
acaba benim hakkımda ne düşünür
beni görmüşmüdürki:44:
ben evlenmek istiyoruuuuuuum:98:

Ayyyyy Zalimiiiiiiii.Süper duygular bunlar.Ne güzel yaaaa.Keske bende genc kiz olabilsem tekrardan.Hayirliysa olsun de.Mutlaka olsun deme canim.Hayirli olacaksa olsun.Zaten olacaksa su gibi akar gider olur.Bizim öyle olmustu.

Benim Tunus'lu komsum var.Bende ona koca ariyorum.Onunla beraber ayni heyecani duyuyorum yaaa.Dün bir tanesiyle görüstürdük.Olmadi.Devam bakicaz.Insallah ona da hayirli birini bulucaz.Türk erkek istiyor.Bayiliyor Türk erkeklerine.Cok yakisikli oluyor sizin erkekleriniz diyor.Oda senin gibi imanli olsun istiyor.Bakalim yaaa.Hayirlisi.Insallah sende komsumda tez zamanda evlenip yuvanizi kurarsiniz.

evet dediğim gibi allah korkusu olan hayırlı biriyle evlenmek çok mutlu olmak hep dualarım buydu bakalım

ZALIMI senin adina cok sevindim canim...insallah hakkinda hangisi hayirliysa o olsun...allah gonlune gore birini cikartir insallah...sen anlattikca beni bile heyecan sardi vallaha...ama beni bu halde kim ne yapsin

zalimi umarım hayırlısı olur senin için...
kızlar bu haftam çok yoğun geçiyor, o yüzden pek giremedim siteye. yarın kaç kilo çıkıcam merak ediyorum...
kimse ölçülerini yazmadı, ben de o yüzden yazmıyorum :76:

ben yazmıcam çünkü ben tabloya yazcam tabloyuda buraya koycam onunla birlikte şişko beni de eklicem

saferan yarın liste işi senin hatırlatayım dedim
bu hafta herkes ölçülerini kilolarıyla birlikte verecek

Bugün yediklerim

sabah:1 dilim beyaz ekmek,1 dilim kasar,7-8 yesil zeytin
ara:1 tabak müsli
öglen:3 kraker,2 kuru erik
aksam:3 tavuk kanadi,firinda yagsiz sebze yemegi,1 hurma

günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar
kızlar yılsonu ya bizim işler çok yoğun ondan giremiyorum fazla ama elimden geldiği kadar uğremaya çalışıyorum dün tam bişiler yazıcam hata verdi sinir oldum birdahada giremdim zati
zalimi canım hakkında hayırlısı olsun canım rabbim gönlüne göre hayırlısını versin inşallahh istediğin birisiyl eyuva kurarsın hayatımmm
kızlar 57.5 olmuşum çok mutluyum yaaa
ölçülerim,de yazayım
gögüs :94
göbek :87
kalça : 100

sabah
1 kase nestle nesfit

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…