selamlar,
dün ve bugün sabahtan akşama kadar dışardaydık. doktor doktor gezdik ve alışveriş yaptık, çooook yorgunum. siteye de giremedim bu yüzden. ne yedim ne yaptım bilmiyorum valla.
tiroid doktoru ilacımı arttırdı. zayıflamak istediğimi anlattım maalesef çok dikkat etmem gerektiğini, haşimotoluların metabolizma hızının yarıyarıya azaldığını söyledi
azerikızı işimiz çok zor yani((
zalimi yarın ölçülerimi yazarım...
okudum canım gerçekten ilginç......slm ben geldim
bugün sporumu yapamadım :95:
vereceğim linki baştan sona dikkatle okumanızı rica ederim ki
tartışmaya değer güzel bir konu:86:
Saf Ar Poleni
azeri benim bi eltim var dediğin gibi guatrı var 4o kilo 1.70 boy....inanamazsın 1 kızı var ne kilo aldı hamileliktew ne vermeye uğraştı.....Evet canim biliyorum.Bizler icin zayiflamak digerlerine göre bir iki kat daha zor.Metabolizmamiz yavas,cünkü guatirimiz hic calismiyor,aldigimiz ilaclar da kilo aldiriyor.Cünkü hergün vücudumuza hormon yüklüyoruz.Valla bazen keske hasimoto yerine cok calisan guatirdan olsaydi benimki diye düsünmüyor degilim.Cünkü onlar cok zayif oluyorlar.Deli gibi yiyorlar ama hep cubuk gibiler.Biz su icsek yariyor,onlar manti yiyip yatiyorlar,zayifliyorlar.
Ama olsun imkansiz degil ya.Buna da sükür.Yavas da olsa kilo vermek imkanli bizim icin.Moralimizi bozmayalim.Yolumuza devam edelim.
okuycam...slm ben geldim
bugün sporumu yapamadım :95:
vereceğim linki baştan sona dikkatle okumanızı rica ederim ki
tartışmaya değer güzel bir konu:86:
Saf Ar Poleni
ben ilacı biraz fazla kullanmayı düşünüyorum, biraz katkısı olabilir...Evet canim biliyorum.Bizler icin zayiflamak digerlerine göre bir iki kat daha zor.Metabolizmamiz yavas,cünkü guatirimiz hic calismiyor,aldigimiz ilaclar da kilo aldiriyor.Cünkü hergün vücudumuza hormon yüklüyoruz.Valla bazen keske hasimoto yerine cok calisan guatirdan olsaydi benimki diye düsünmüyor degilim.Cünkü onlar cok zayif oluyorlar.Deli gibi yiyorlar ama hep cubuk gibiler.Biz su icsek yariyor,onlar manti yiyip yatiyorlar,zayifliyorlar.
Ama olsun imkansiz degil ya.Buna da sükür.Yavas da olsa kilo vermek imkanli bizim icin.Moralimizi bozmayalim.Yolumuza devam edelim.
şanslı insan...okudum canım gerçekten ilginç......
azeri benim bi eltim var dediğin gibi guatrı var 4o kilo 1.70 boy....inanamazsın 1 kızı var ne kilo aldı hamileliktew ne vermeye uğraştı.....
eeeeeee niye kimse girmiyor
hadi ben koca araştırması yapmaktayım dünden beri siz neredesiniz:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?