Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hastayım kumsalcım faranjit oldum.. sen nasılsın..

canım benimkiler cok köcük bunlar ne kadar bilemedim ama bunun kuru hali cok sertler bide tazesi bu die sattı

Hmmm yok öylede sert degiller yani.Büyüklükleri degisiyor.Bir cocuk eli kadar yada büyük eli kadar gibi olabiliyorlar.

iyi haftalar arkadaşlar..bol paylaşımlı bir hafta dileğiyle :)
zalimi ölçülerimiyarın veririm cnm mezeura yok..bende seni merak ediyorum :)
şimdi platesimi yaptım müthiş dinç hissediyorum kendimi..karnım çok sıkı..
kahvaltıda 1 dilim tam tahıllı ekmeğe kaymak bal,1 çatak peynir..yarım bardak çay..

herkesssss nerdeee..atalım bu ölü toprağını..
birazdan eşimin halasına aşura gününe gidicem..hem aşurale hem böreler sarmalar..tutucam kendimi yemicemm.sevap diye bi kase aşure yicem sadece..izci sözü :)

günaydın kızlar...... hafta sonu diyet açısından berbattı.. ablam antalyadan geldi 3 davete katıldım mahvoldum.... neyse sabah 45 dk leslie yaptım yarın spora gidiyorum yoğun bir egzersiz programıyla telafiye çalışıcam.....

merhaba kizlar ben geldimmm...

ya zencefil suyu diyorsunuz iyi geliyor diye..internette zencefilin faydalarini arastirdim ve istah acici soguk alginliginda elan kaynatilip iciliyor yaziyordu....istahimiz kapansin dersen midemizi genisletmeyelim :26:

Kızlar bugün çok yoğunuz ya deliricem karnımda deli gibi şişmiş çok sinir oldum ya
bende bugün yağ yakan yiyecekler arasında zencefil olduğunu öğrendim kızlar

günaydın kızlaar... nerdesiniz yaa.. zalimi nerdesin canım.... görünmüyorsun yine....

günaydın
aslınd dün hep açıktım ama sürekli bulantım vardı akşam 6 buçuk gibi komşuya geçmiş olsuna gittik :94:
kahve içtim orada
bir kaç günlük iştahsızlığın sonucu ortaya çktı geldiğimde
ishal gibi olmuşum tuvalete çıktıktan sonra bulantım kesildi

dün yediklerim

9da kalkmama rağmen annemi doktora götürdüm 12de 4te bir gevrek biraz reçel

5te et sote 1 dilim ekmek

1de 5-6 dilim portakal

3tü yattım

herkes ölçülerine bugün demişmerakla bekliyorum ayrıca ben başlangıcıda yazacağım oda var elimdeböyle olacak gözlerinizutanmanıza gerek yok yani

gunaydin kizlarrr...

Ya ben dun zencefil icin intertte baktim istah acicida oldugunu yani yaglari yakerken istahimizi acmayalim dedim..kimseden yorum gelmedi ((((

buarada zalimicim ben olculerimi haftasonuna bildireilirim anca...bu hafta isyeri cok yogun toplantilar felan...suan isteyim ama aksam 10a kadar burada olucam..umarim bir sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…