Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhabalar herkese

bakalım bugün neler yedik
sabah kalkınca bir bardak su
saat 30
2 kurabiye çay 1 sigara böreği

öğle:yok

akşam 20
2 domates 6 7 zeytin

sabah yediklerimi dengelemek için sonrasında olabildiğince az yiyorum bugünde böyleydi.
bu saatten sonra bolca su ve meyve olur en fazçla

öpüyorum kızlar kendinize iyi bakın bakalım :)

zevcancım ağrımın sebebi çıktı
safra kesesinde multiple en büyüğü 4 mm çaplı taşlar mevcuttur
nedir acaba babam aldırmıştı acaba erir mi alınırmı:26:

Selam kizlar.Ben bu hafta cok üzgünüm.Maalesef sifir diyet.Anlayamadigim bir sebepten midem nonstop durduraksiz siddetli bir sekilde kaziniyor.Bu sebepten dolayi da asiri sekilde yedim bu hafta.Hemde saat 23 lerde falan.Cok üzgünüm.Bu cuma tartilmaya korkuyorum.

CANIM YAKLAŞIK bir haftadır BAZEN 5 te bazende 4 buçukta salata yiyip günümü kapatıyorum ve sadece su içiyorum yatana kadar ve yatakta uyuyabilmek için yarım saat dönüyorum tek sebebi karnımın açlığı ama hiç bozmadım şuana kadar karnın çok acıktığında kendine şunu söyle evet bunu yiyebilirim ama bunu yersem istediklerimi asla giyemeyebilirim .ben hep öyle yapıorum yakında nişanım var ve önümde sadece 1 ayım var ve ben hedefime yakın olduğumu hissediyorum .

selam kızlar. benim de bu hafta diet kötü gidiyo, sanırım yeniyıla kadar toparlayamıycam. bu ara günlerim çok yoğun geçiyor. zalimi görevi bana verdin ama nasıl yapıcam anlatmadın? umarım yapabilirim çünkü yılbaşında misafirlerim var... aslında sonraki hafta görevi alsam daha iyi olurdu...

cemre görev işi haftaya sarkabilir paylaşımı okuyup kararınızı bildirirmisiniz bana kızlar ama paylaşıma bişey yazmayın
Haftaya listedesin zeynep
Aşırı bulantım var benimde
çıkan taşın sebebi babamdan ırsi olması ve şişmanlık ve arada bir alışkanlığım olan aç yatmak
en azından yatmadan 2 saat önce bir bardak süt ve bir meyve yemelisiniz
bunlarıda listene eklersen daha sağlıklı olur

Zalimi benim 7 sene önce safra kesemde olan taslar nedeniyle safra kesemi aldilar.Ama sen aldirtma sakin.Safra kesem olmadigi cin sürekli karnimda sislik var.Karnim hep rahatsiz bir durumda.Sen sadece taslari aldirt.Eger ben böyle olacagini bilseydim izin vermezdim.Gecmis olsun.

gunaydin kizlar,

Sanada gunaydin kumsalcim, ikimizden baska kimse yok

Zalimi bencede haftaya olsun, herkeste bir yilbasi hazirligi var sonucta.

kizlar cok yorgunum, isyerinde sorun var..elman eksik am kimseyi koymuyorlar, gunde 14 saat yorulmaktan canim cikiyor...hollandayi bir ben kurtaracagim sanki

selam kızlar..zalimi geçmiş olsun..
bence olsun bu hafta kilo bildirimi..ben tam gaz yediklerime dikkat ettim bu hafta.platesimide yürüyüşümüde yaptım..inş vermişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…