kızlar bildirim konusunda bisey dememişsiniz paylasıma hatırlatayım dedim..
hangi gün olmasını istiyorsunuz fikrinizi belirtmeniz lazımm...
ben olsun bildirim derim ama zalimi nerde bilmiyorum yani ne der...
ben bildirmek istemiyorummmmmmmmkorkuyorum...
Aynen Cemreeeee.Bende bu hafta bildirmek istemiyorum.((((((
hastaneye gittim ağrın olunca gel dediği için ultrasonda taşı görünce genel cerrahiden randevu alacaksın dedi orasıda gittim çarşambadan sonra gel diyo herkese ben kağıdı verdim aldı giriş yaptı öğleden sonra gel dedi şok oldum biraz teyzeme gittim saati gelince geri hastaneye gittim iltihaplı safra taşı dedi ve konsiltasyon yazdı o ameliyat zamanı yakınsa verilen anestezi ve ameliyat kağıdıdır ve en fazla 3 aya ameliyat olacakmışım temizlenmez çok fazla minik taşlar var dedi içimde anlamsız bir korku var anestezide herkese yarın sabah 7de gel 8de doluyor liste diyordu beni aldı dönüşte kan isedi ama olmadı sorun varmış yarın veya pazartesi vercem salı ve perşembe günü ameliyat randevuları varmış sonucu alıp doktorla görüşcem yağ ve yumurta yasak ağrı yapmaması için ama ameliyat sonrası normal herşey yarın yılbaşı ama çalışıyorlarmıdır bilmiyorumki
hastaneye gittim ağrın olunca gel dediği için ultrasonda taşı görünce genel cerrahiden randevu alacaksın dedi orasıda gittim çarşambadan sonra gel diyo herkese ben kağıdı verdim aldı giriş yaptı öğleden sonra gel dedi şok oldum biraz teyzeme gittim saati gelince geri hastaneye gittim iltihaplı safra taşı dedi ve konsiltasyon yazdı o ameliyat zamanı yakınsa verilen anestezi ve ameliyat kağıdıdır ve en fazla 3 aya ameliyat olacakmışım temizlenmez çok fazla minik taşlar var dedi içimde anlamsız bir korku var anestezide herkese yarın sabah 7de gel 8de doluyor liste diyordu beni aldı dönüşte kan isedi ama olmadı sorun varmış yarın veya pazartesi vercem salı ve perşembe günü ameliyat randevuları varmış sonucu alıp doktorla görüşcem yağ ve yumurta yasak ağrı yapmaması için ama ameliyat sonrası normal herşey yarın yılbaşı ama çalışıyorlarmıdır bilmiyorumki
kızlar merhaba bugünkü menümü paylaşayım hemen
sabah saat 10 gibi yarım milföy peynirli yedim yanınada çay
aralarda şekersiz çay ve azıcık çeviz yedim 1 2 tane falan
saat 3 gibidekendime 1 kase makarna haşladım yağsız üzerinede 2 domates rendeleyip yedim
onun dışında yaklaşık 2 litre su içtim yatana kadar da 3 litreyi bulur belki geçerde:)
benden bugünlük bu kadar biliyorum az yiyorum ama ne yapayım nişanıma çok az kaldı :)))
çok geçmiş olsun tatlım....hiç korkma allah yar ve yardımcın olsun....hastaneye gittim ağrın olunca gel dediği için ultrasonda taşı görünce genel cerrahiden randevu alacaksın dedi orasıda gittim çarşambadan sonra gel diyo herkese ben kağıdı verdim aldı giriş yaptı öğleden sonra gel dedi şok oldum biraz teyzeme gittim saati gelince geri hastaneye gittim iltihaplı safra taşı dedi ve konsiltasyon yazdı o ameliyat zamanı yakınsa verilen anestezi ve ameliyat kağıdıdır ve en fazla 3 aya ameliyat olacakmışım temizlenmez çok fazla minik taşlar var dedi içimde anlamsız bir korku var anestezide herkese yarın sabah 7de gel 8de doluyor liste diyordu beni aldı dönüşte kan isedi ama olmadı sorun varmış yarın veya pazartesi vercem salı ve perşembe günü ameliyat randevuları varmış sonucu alıp doktorla görüşcem yağ ve yumurta yasak ağrı yapmaması için ama ameliyat sonrası normal herşey yarın yılbaşı ama çalışıyorlarmıdır bilmiyorumki
kesinlikle katılıyorum yememek çözüm değil..... ben azyiyerek veremedim sonunda diyetisyene gittim verdiği liste ye ye bitmiyor....bugünkü menüm şöyle ...Canim cok ock cok gecmis olsun...Allah beterinden korusun..insallah cabucak eski sagligina donersin... Allah sifani versin canim benim
insallah canim nisanda istedigin gibi olursun, hos sende bu azim direnc olduktan sonra, sen kilolari copte bil
Ama az yemek cozum degil zeynep....ben neredeyse omrum boyunca diyetteyim....ve az yemek metabolizmayi yavaslatiyor ve ozamanda kilo vermen zorlasiyor...ben bazen kilo veri diye gunde 1 tane elma yedigimi bilirim...aclik cekiyordum deli gibi spor ama gram vermiyordum
Canim cok ock cok gecmis olsun...Allah beterinden korusun..insallah cabucak eski sagligina donersin... Allah sifani versin canim benim
insallah canim nisanda istedigin gibi olursun, hos sende bu azim direnc olduktan sonra, sen kilolari copte bil
Ama az yemek cozum degil zeynep....ben neredeyse omrum boyunca diyetteyim....ve az yemek metabolizmayi yavaslatiyor ve ozamanda kilo vermen zorlasiyor...ben bazen kilo veri diye gunde 1 tane elma yedigimi bilirim...aclik cekiyordum deli gibi spor ama gram vermiyordum
çok geçmiş olsun tatlım....hiç korkma allah yar ve yardımcın olsun....
kesinlikle katılıyorum yememek çözüm değil..... ben azyiyerek veremedim sonunda diyetisyene gittim verdiği liste ye ye bitmiyor....bugünkü menüm şöyle ...
KAHVALTI
beyaz peynir (yağlı) 45 gr. 123 cal.
uno light form ekmeği 3 dilim 126 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
zeytin (yeşil) 25 gr. 36 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
1. ARA ÖĞÜN
mandalina 1 ad. 50 cal.
yoğurt (yağlı) 100 gr. 95 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
yoğurt (yağlı) 100 gr. 95 cal.
uno light form ekmeği 2 dilim 84 cal.
salatalar (yağsız) 0.5 por. 35 cal.
tarhana çorbası 0.5 por. 70 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
beyaz peynir (yağlı) 30 gr. 82 cal.
2. ARA ÖĞÜN
mandalina 1 ad. 50 cal.
ayran 1 bard. 70 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
yoğurt (yağlı) 200 gr. 190 cal.
salatalar (yağsız) 1 por. 70 cal.
beyaz peynir (yağlı) 30 gr. 82 cal.
uno light form ekmeği 2 dilim 84 cal.
makarna (haşlanmış) 4 yemek kaşığı 136 cal.
kapuska - kıymalı 0.5 por. 95 cal.
mandalina 1 ad. 50 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.
toplam 1800 cal....
peki canım budiyet kaç kilo vermeyi hedefliyo ayda
3 haftayı geçti 4 kiloverdim...
peki spor var mı? yani sistemli bi spor
evet canım haf. 2 gün spor salonunda yürüme ve alet arada leslie..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?