Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet, rejimimi bozdum ve 4. takımda ceza aldım. iradesizim demem ve yediklerimi listelemem gerekiyor arkadaşlar:) iradesizim:)
ve yediklerim:

ıspanaklı börek, pazı sarması, kereviz salatası, içli köfte, lahana sarması, kızarmış balık, enginar..

ben yaptım siz yapmayın

günadyın kızlar nasılsınız
hepinize hayırlı cumalar ben hafta kilo verememişimmm ya kilom aynı birdahaki haftaya inşallahhh
sabah
2 mandalina
1 elma
1 fincan yeşilçay

gunaydin kizlar,

bugun ise erken basladigim icin tartilamadim..ama iki gun once tartilmistim ozaman kilo 105.8 di:78:

listeyi daha eklenmemis ben bakim bulabilirsem eklim :)

günaydın canım nasılsın 2 günde çok şey değişmiş olabilir bence kırmızıgülümm

canım ya biran önce toparlanıp yola devam tatlım kaçamaklara dikkat dikkattt sağlıklı kilo vermeler dilerimm

günaydın canım nasılsın 2 günde çok şey değişmiş olabilir bence kırmızıgülümm

hakli olabilirsin kumsalcim..ama sabah vaktim olmadi...dun sabah 6dan aksam 10a kadar calistim evde bugun icin biraz hazirlik yaptim sonra yattim bugun sabah 6da yine is basi yaptim, neredeyse uyuya kaliyordum...ondan tartilmayi unuttum

hakli olabilirsin kumsalcim..ama sabah vaktim olmadi...dun sabah 6dan aksam 10a kadar calistim evde bugun icin biraz hazirlik yaptim sonra yattim bugun sabah 6da yine is basi yaptim, neredeyse uyuya kaliyordum...ondan tartilmayi unuttum

canım benim çok yoğun çalışıyorsun ya neysem artık haftaya çok güzel sonuçlar alırız dimi gülüm

slm kızlar listeyle kim ilgileniyor bu gün..
11 bucuk gibi listemizi onay almak için eklicem..
12 olmadan kontrolünü yaparmısınız.. öğleden sonraya kalmaması gerekiyor malum yılbası..

7. TAKIM 186. Etap
zalimi (61/
tutku2012(63,5/
cemre2010(61.2/
ceyce(81,3/80,7/0,6/0,73%)
saferan(135.5/
azerikizi(64.2/
kirmizigül06(104.5/105.8/-1.3/ -1.2%)
kumsal(57.5/
7.TAKIM TOPLAM KİLO(628.7/

kızlar kilomu yazıp çıkıyorum şu yoğunluğum bitsin geleceğim inş.aranıza.iyi yıllar bu arada herkese

iimm tatlım sen nasılsın nasıl gidiyor diyet..
sizin takımda yine kimsecikler yok..
bende iyiyim canım sağol bu hafta idare ederdi kaçamaklarım oldu ve sonuçta ona göre ne almışım nede vermişim aynı kilodayım inşallah 2011 in ilk haftası benim için daha güzel olur senin nasıl gidiyor vermişmisin kiloları :)

hoşgeldin ceyce herzaman bekleriz

yok canım yaa nerde vercem gecen hafta tatildeydim ben
bu hafta 100 gr + dayım ama 1 şubatta mezun olucam kararlıyım..

Birazdan tartilicam ama ödüm patliyor.Kac cikicam diye.Bu hafta berbat bir haftaydi benim icin.Sifir diyet ve sifir spor.E bugünde 5 aile misafirim var.Onlara yaptigim yemekler ve onlarin getirecegi yemekleri görünce dayanamayacagim biliyorum.Yani bugünde diyet yok ama öbür gün tam gaz devam insallah.

7. TAKIM 186. Etap
zalimi (61/
tutku2012(63,5/
cemre2010(61.2/
ceyce(81,3/80,7/0,6/0,73%)
saferan(135.5/
azerikizi(64.2/65.2/-1/-1.5%)
kirmizigül06(104.5/105.8/-1.3/ -1.2%)
kumsal(57.5/
7.TAKIM TOPLAM KİLO(628.7/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…