gunaydin kizlar,
bugun ise erken basladigim icin tartilamadim..ama iki gun once tartilmistim ozaman kilo 105.8 di:78:
listeyi daha eklenmemis ben bakim bulabilirsem eklim :)
Evet, rejimimi bozdum ve 4. takımda ceza aldım. iradesizim demem ve yediklerimi listelemem gerekiyor arkadaşlar:) iradesizim:)
ve yediklerim:
ıspanaklı börek, pazı sarması, kereviz salatası, içli köfte, lahana sarması, kızarmış balık, enginar..
ben yaptım siz yapmayın
günaydın canım nasılsın 2 günde çok şey değişmiş olabilir bence kırmızıgülümm
hakli olabilirsin kumsalcim..ama sabah vaktim olmadi...dun sabah 6dan aksam 10a kadar calistim evde bugun icin biraz hazirlik yaptim sonra yattim bugun sabah 6da yine is basi yaptim, neredeyse uyuya kaliyordum...ondan tartilmayi unuttum
meyvenul günaydın canım nasılsıın gmrüşemedik bayadır tatlımm
bende iyiyim canım sağol bu hafta idare ederdi kaçamaklarım oldu ve sonuçta ona göre ne almışım nede vermişim aynı kilodayım inşallah 2011 in ilk haftası benim için daha güzel olur senin nasıl gidiyor vermişmisin kiloları :)iimm tatlım sen nasılsın nasıl gidiyor diyet..
sizin takımda yine kimsecikler yok..
7. TAKIM 186. Etap
zalimi (61/
tutku2012(63,5/
cemre2010(61.2/
ceyce(81,3/80,7/0,6/0,73%)
saferan(135.5/
azerikizi(64.2/
kirmizigül06(104.5/105.8/-1.3/ -1.2%)
kumsal(57.5/
7.TAKIM TOPLAM KİLO(628.7/
kızlar kilomu yazıp çıkıyorum şu yoğunluğum bitsin geleceğim inş.aranıza.iyi yıllar bu arada herkese
bende iyiyim canım sağol bu hafta idare ederdi kaçamaklarım oldu ve sonuçta ona göre ne almışım nede vermişim aynı kilodayım inşallah 2011 in ilk haftası benim için daha güzel olur senin nasıl gidiyor vermişmisin kiloları :)
iimm tatlım sen nasılsın nasıl gidiyor diyet..
sizin takımda yine kimsecikler yok..
yok canım yaa nerde vercem gecen hafta tatildeydim ben
bu hafta 100 gr + dayım ama 1 şubatta mezun olucam kararlıyım..
evet haklisin canim yine kimseler yok, ve bu benim canimi sikmaya basliyor artik
canım benim çok yoğun çalışıyorsun ya neysem artık haftaya çok güzel sonuçlar alırız dimi gülüm
zayıflamada motivasyon cok önemli birbirinize destek olmanız sart tatlım..
listede yardıma ihtiyacınız olursa söyleyin yardım ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?