gidemiyorum yaaaa ama bekliycem biraz veremezsem elimi yüzüme alır giderim artık utanıyorum sanki içinden yemiş yemişde gelmiş vs vs diyecek gibi hissediyorum
ben de daha önce 4 kere farklı diyetisyenlere gidip başladım ama hep yarım kaldı demekki yeterince istememişim sallamışım.....şimdi diyetisyenim devlette olmasına rağmen çok ilgili ve bilgili bu kadar yemeyle bana kilo verdirdi daha öncekiler klasik listeyle beni sıkıyordu azda geliyordu yapamıyordum bu sefer olucak inş......gerçi ben antepte olsaydım ne yapardım bilmiyorum kebapçıdan çıkamzdım heralde....kendime bi hedef koydum kıyafet alışverişi bile yapmıyorum biraz kilo verince alırım diye gerçi dün avm ye gitmiştim dayanamadım ykm den bi üst aldım gerçi kilo da versem giyerim esnek.. bi etek vardı 44 beden az daha insem alırdım modeli çok güzeldi ben de ablama sen git al dedim içim kan ağlayarak istediğim çantayıda buldum ve aldım baya keyiflendim arasıra insanın kendisini mutlu etmesi gerek dimi ama.....
bilmemmmi oy oy akşam saat 10 da eşim canım kuru köfte ayran turşu çekti dedi pis pis bi bakıverdim sen niye yemiyosun rejimde misin filan dedi yoooooo madem argıy dedim çocuklar güldüler küçük oğlan anne yersin kk yede yemedim dersin diyince adamda heeeeee dedi yürüyün gidin dedimama yapsam yerdim yaniii
tavsiyeler için sağol cnm.uygulıcam mutlaka..
oğlum çok hasta dr a götürcem giremezsem yok yazmayın.öpüyorumm hepinizi
size tavsiyem 3 saatte bir birşey yemeniz yoksa metabolizmanız duruyor
ben şimdi farklı bir yöntem denicem ama 2 gün sonra başlıcam bakalım ne olacak
sonra yazarım nasıl bir liste yapacağımı
kontrol işi senindir ffigencim beni bulaştırma aman deyem
sen daha iyi başarmışsın kontrolu
eweeeeeeeeeeeeet ya ben ne ettimse toparlayamadım dimek benim yok olmam lazımmmış
bu arada hayrişim çooooook geçmiş olsun umarım çabuk atlatırsınız
canım çıktı desem yeridir yarın için
börek
krokanlı pasta
irmik helvası
dolma var
ama dolma sabah yapılacak
oyyy annem yardım etmesine rağmen ne bitmez işlermiş
bir yeri toparlıyoruz başka bir yer çıkıyor
bide badana yaptık onunla uğraştık
bu hafta nasıl geçti anlamadım
ne yediklerimi hatırlamıyorum tabii
sabah yazarım kilomu kaçarım
liste sizindir kızlar
bu hafta figen ve saferan kime yardım edecek ve liste hazırlanacak
liste sırası kimde
iweeeet hadi yokmu gönüllü
çok yorgunum ben kaçar
eeeeeeee bugün yoklama alındımı kimler cezalar aldı gelmediler merak ediyorum ama geçmişi okuyacak vaktim de yok yeni yoklama alabilirmisin şekercik
ben yokken takım kuralları kondumu yani yeni kurallar
ben yarın muhakkak kaçamak yapacağım
ceza olarak ne yapmam gerekiyor takımlara yazılacak yazılarmı var
bence en iyi ceza bu
bugünden başlasın madem
kimler kaçamak yapmış çıksın ortayada
cezaları yarın çekelim
68 .6 :))sevgiler
evet canım topik hareketlenince misafirlerimizde arttı :)kizlar farkindamisiniz????
buarada bizim gruba cok fazla ziyaretci ugruyor???
tekrar hoşgeldin hiç öylr olmaz etmez diye düşünme canım zamnı vakti gelince hayırlısıyla sende yuvanı kuracaksınntabi canım olmasaydı ayrılacaktım mecbur ama bir mucize döndüm işte
hayır hiç bir gelişme yok
yok yok ben evlenemicem kanaat getirdim
muuzzzzz süpermiş yaaa yiyelim mutlu olalaımm :)bu arada bugün yediklerim:
sabah: peynirli tost, 1 bardak yarım yağlı süt
öğlen:1 kase çorba
ara:1 paket light bisküvi, yarım muz
kızlar bu arada muz tutkumun nedenini buldum, serotonin hormonu salgılatıyomuş yani mutluluk hormonu :) bi de muz çok yararlıymış...
zalimi ihaml etme canım senin sağlıklın için malesef yok tatlımmgünlerdir temizlikten başımı kaldıramıyordum hatta gece 3e geliyordu bulaşıkları bitirdim tabi akşam çaya misafirimiz vardı neyse bugün ne yedim
1 gevrek zeytinyağı lor dicem ama yağa çok az batırdım lorla yedim nefisti özlemişim
5te de patates salatası ekmek yedim
diyet miyet hak getire
doktor ameliyat dedi safra kesesinden 1-2 ay içerisindeymiş
ama ben çok korkuyorum
safra taşı düşürmek için magnezyum sülfat kürü varmış bir bilgisi olan varmı
Bugün yediklerim o kadar karisikki.Yarin ne olacak hic bilmiyorum.Birazdan spor yapmayi planliyorum.Insallah yaparim.Yarina cok heyecanliyim.Eger ki yine veremediysem tekrardan akupunktur a gidicem.Biseyler oldu bana yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?