Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

eh bu kadar muhabbet yeter... temizliğe başlıyım artık spora kadar anca bitiririm bu da spor sayılır zaten 2 kere spor yapmış olucam yuppiiii.....hadi sağlıcakla aklın kızçeler.......

Son düzenleme:
eh bu kadar muhabbet yeter... temizliğe başlıyım artık spora kadar anca bitiririm bu da spor sayılır zaten 2 kere spor yapmış olucam yuppiiii.....hadi sağlıcakla aklın kızçeler.......

kolay gelsin canım

tavsiyeler için sağol cnm.uygulıcam mutlaka..
oğlum çok hasta dr a götürcem giremezsem yok yazmayın.öpüyorumm hepinizi

günaydınnnn dün kudurdum utancımdan yediklerimi yazamadım sabah tartıldım neyse almamışım kaldığım yerden devam diyorum bu gün
günaydın doğacım nasılsın canım ay bende aynıyım bu aralar kendimi durdurmam lazım
ama önümüzdeki hafta daha çok dikkat tedicem
günadyın cemre nasılsın canım bugünüde iyi geçireceksin cemrecim sen iste yeterki:)
[ı]çok güzel ...böyle devam et.......[/ı]

[ı]zararından neresinden dönsen kardır..... Cumaya son 1 gün hadi kızlar asılın......

Günaydıın........
[/ı]
günaydın canım nasılsın
bu önerilerini dikkate alıcam canım ayran veya küçük yoğurt alayım yanıma barii sağol tatlım :)
gidemiyorum yaaaa ama bekliycem biraz veremezsem elimi yüzüme alır giderim artık utanıyorum sanki içinden yemiş yemişde gelmiş vs vs diyecek gibi hissediyorum
canım ben ce böyle düşünme emin olki diyetisyende bu şekilde düşünmez onun işi bu bekle bakalım olmazsa kendin için yeni bir başlangıç yaparsın
ooooooooo menü süper ellerine sağlık sende dikkatli, ol canım gerçi yapıpta yememek olmuyor ya neyse bugün baya yoğunsun seferan bedne tadımlık alambilirmiyimmm :)
azeri kızı nasılsın canım hadi bakalaım inşallah vermişsindir kiloları çok geçmiş olsun
hımmm ben ekmek yemiyorum yada çok az yiyorumm sadece meyva yiyordum ama şimdi yanıma yoğutta alıcam iş yerinde olunca böyle oluyor işte
Harikasın doğacımmm
aç kaldığın için oluyor arada uygun bişeyler ye bende aç kalırsam yemek yapana kadar elime geçeni yerim
aslında kendimi hiç acıkmış gibi hissetmiyorum kendimi ama birden oluyor ne oluyorsa:26:
selam kumsal, atıştır atıştır ama bari kuru kayısı veya diet bisküvi veya biraz badem falan olsun bunlar...

Almazsa da olsun artık
canım aralardad.büskivi atıştıyorum zati ee bide eve gitmeden yiyorum bişiler evde çok yemeyim diye ama gel görkii körolasıca nefsimmm durmuyor

hadi sana kolay gelsin canımmm yorma kendini

dikkat et canim, az kaldi seni neredeyse mezun edecegiz:128::128:
buarada dun gece girdiginide gordum canim ama paylasimda bulunmadigin icin eklemistim

uğradıysan sorun yok puanını geri alır kırmızıgülü....
evet canim ugradigini gordum ama paylasimda bulunmadi..oyuzden yok saydim...sonucta hepimiz gunlus paylasimda bulunmak zorundayiz..

gidemiyorum yaaaa ama bekliycem biraz veremezsem elimi yüzüme alır giderim artık utanıyorum sanki içinden yemiş yemişde gelmiş vs vs diyecek gibi hissediyorum

olurmu canim oyle dusunme hic...sonucta biz burada birbirimize destek olmak icin buradayiz hepimizde elbet bazi gunler deli gibi yemisizdir...ama yediklerini soylemeye sakin cekinme

insallah cok guzel sonuclar aliriz kizlar...bende dun eve geldigimde bir aclik hissi oldu..ama oglen yemem gereken 300 gr yogurdu yememistim ondan oldu galiba. eve geldigimdede marull felan yedim...ve 15 adet badem

kolay gelsin saferancim

tavsiyeler için sağol cnm.uygulıcam mutlaka..
oğlum çok hasta dr a götürcem giremezsem yok yazmayın.öpüyorumm hepinizi

tamam canim, haber vermen yeterli zaten..gecmis olsun. insallah onemli birsey yoktur

kızım huysuzluk etti yoksa yazacaktım neyse bundan sonrasına bakalım biz.

merhABA kızlar yarın tartı günümüz dimi:))))bakalım nasıl olacak :))benim diyet iyi gidiyor inşallah böyle devam eder:)))
akşamlarıda bacaklarımı çalıştırıcı etkinlikler yapıorummm

merhABA kızlar yarın tartı günümüz dimi:))))bakalım nasıl olacak :))benim diyet iyi gidiyor inşallah böyle devam eder:)))

merhaba zeynep, tekrar hoşgeldin grubumuza. senin kilo vermen daha kolay şimdi motivasyonun yüksek, kısa sürede mezun olursun. ben evlenmeye karar verdiğimde epey kilo almıştım tabi doğum sonrasını saymazsak en şişman olduğum zamanlardı 56 kilo olmuştum :) ama nişanladıktan sonra koşturmaca falan biraz da dikkat ettim 4 ay sonra evlenirken 49 kiloydum :) verirsin yani merak etme :)

evet canim yarin tarti gunumuz..insallah guzel sonuclar aliriz....sakin unutmayin 12den once kilo bildirimi yapilmis olacak..tamammi sekerler...insallahhh birinci oluruz kizlar :18:

ayyy ne guzel ya, bende evlenmek istiyorum ama once kilolarimdan kurtulmam lazim

bugun 300 gr yogurt yedim ve bir litre su ictim kizlar...malesef bugunde spor yapamadim..ise gelmeden once ders calismam lazimdi

:nazar:

yolun yarısını geçmişsin ben şimdiki kilona gelmeyi bile düşünmüyorum 70-75 yeter bana 2-3 ayda verirsin gibime geliyor

senin motivasyonun yüksek olması lazım hadi inş önce kilolar gitsin sonra sen tabi gelin olarak

sabah 1 dilim ekmek beyaz peynir
öğlen 2,5 haşlanmış yumurta 2 çatal peynir 4 çatal makarna maydanoz 1kaşık şeker attığım çay
akşamda karnıbahar yemeği düşünüyorum bu gün fena değilmiyim ne

kumsalcım inşallah bozmam yaw, sen de tut kendini. mezun olalım artık diet diet nereye kadar...
inşallah canım benim inşallah tutuyorum canım bundan sonra kontrol bende nefsime fırsat bırakmıcam
olucaz cemrecim olucazzz

merhaba zeynep nasılsın evet yarın tartı günü bakalım neler olucak
maşallah sen böyle devam et canım

sonunda döndüm aranıza tüm sorun ekran kablosundaymış 7.5 tl içinmiş bu kadar sıkıntı
ayyyy sizleri çok özledim ben
yarın günümüz var yarın pek giremeyebilirim :44:
yeni arkadaşlarmı geldi
geçmişide gece okurum artık
culi geldimi

yok ya yabancı değiliz biziz saferan +90 topiginden transfer etti bizi

senin motivasyonun yüksek olması lazım hadi inş önce kilolar gitsin sonra sen tabi gelin olarak

insallah doga insallahhhhh....bende artik bebcikler istiyorum

tekrar aramiza donmene sevindim canim HOS GELDINNNNNN
culi daha gelmedi canim ama yakinda gelecegini duydum...
kaptanliga devammi seker?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…