eh bu kadar muhabbet yeter... temizliğe başlıyım artık spora kadar anca bitiririm bu da spor sayılır zaten 2 kere spor yapmış olucam yuppiiii.....hadi sağlıcakla aklın kızçeler.......
kızlar size diyet önerim şu olucak ......öğünlerde yoğurt ekmek salata sebze yemeği 1köfte et yeda peynir yada yumurta eksik etmeyin .. sağlıklı kilo vermenin sırrı bu ...aralarda meyveden önce 2.3 kaşık yoğurt yada 1 bard. ayran .....yemekten önce 2 bardak ılık su.... bunlara dikkat edelim daha iyi sonuçlar alalım.... imkanı olanlar diyetisyene mutlaka gitsin...imkan derken devlette diyet.çoğunda var paralıda olsa 15 lira muayene .. naçizane tavsiyelerim bunlar.....
günaydın doğacım nasılsın canım ay bende aynıyım bu aralar kendimi durdurmam lazımgünaydınnnn dün kudurdum utancımdan yediklerimi yazamadım sabah tartıldım neyse almamışım kaldığım yerden devam diyorum bu gün
günadyın cemre nasılsın canım bugünüde iyi geçireceksin cemrecim sen iste yeterki:)teşekkürler kırmızıgül önerilerin için, dikkat etmeye başladım yeniden..
Günaydın, aslında dün sabah uğramıştım ama sonra gelememiştim. Diet dün iyi gitti umarım bugün de öyle olur.
günaydın canım nasılsın[ı]çok güzel ...böyle devam et.......[/ı]
[ı]zararından neresinden dönsen kardır..... Cumaya son 1 gün hadi kızlar asılın......
Günaydıın........[/ı]
bu önerilerini dikkate alıcam canım ayran veya küçük yoğurt alayım yanıma barii sağol tatlım :)[ı][sıze="2"]kızlar size diyet önerim şu olucak ......öğünlerde yoğurt ekmek salata sebze yemeği 1köfte et yeda peynir yada yumurta eksik etmeyin .. Sağlıklı kilo vermenin sırrı bu ...aralarda meyveden önce 2.3 kaşık yoğurt yada 1 bard. Ayran .....yemekten önce 2 bardak ılık su.... Bunlara dikkat edelim daha iyi sonuçlar alalım.... Imkanı olanlar diyetisyene mutlaka gitsin...imkan derken devlette diyet.çoğunda var paralıda olsa 15 lira muayene .. Naçizane tavsiyelerim bunlar.....[/sıze][/ı]
canım ben ce böyle düşünme emin olki diyetisyende bu şekilde düşünmez onun işi bu bekle bakalım olmazsa kendin için yeni bir başlangıç yaparsıngidemiyorum yaaaa ama bekliycem biraz veremezsem elimi yüzüme alır giderim artık utanıyorum sanki içinden yemiş yemişde gelmiş vs vs diyecek gibi hissediyorum
ooooooooo menü süper ellerine sağlık sende dikkatli, ol canım gerçi yapıpta yememek olmuyor ya neyse bugün baya yoğunsun seferan bedne tadımlık alambilirmiyimmm :)[ı][sıze="3"]benim yarın misafirim var .. Bugün temizlik yapmam lazım...sonra spora gitmem lazım.... Akşam hazırlık yapmam lazım gerçi 3 çeşit fazlasını istemiyorlar ben de patates salatası kendimde yiyebilirim,güzel bir portakallı kek bi tanede ondan yerim cumaları kaçamak günüm oluyor böylece her cuma toplandığımızdan vee kısır bizim oraların deyimiyle köfte yoğurim hatta yumurtalı köfte bayılırım bu arada ...nasıl menü ..isteyen herkes davetli..... Gelebilir .....[/sıze][/ı]
azeri kızı nasılsın canım hadi bakalaım inşallah vermişsindir kiloları çok geçmiş olsunyarina bende cok heyecanliyim.cuma ve cumartesiyi büyük tatil ilan ettikten sonra iki gün sıkı diyet yaptim.detoks ve meyve diyeti olarak.simdide saglikli beslenmeye devam ediyorum.hastaydim diye spor yapamadim.dün sadece spor yaptim.ama söz bugünde spor yapicammmm.sözzzz.
hımmm ben ekmek yemiyorum yada çok az yiyorumm sadece meyva yiyordum ama şimdi yanıma yoğutta alıcam iş yerinde olunca böyle oluyor işte[ı][sıze="2"]bak canım aralara dikkat et meyve yemeden 2.3 kaşık yoğurt yada 1bar. Ayran iç 5 dak. önce öğünlerde salata yoğurt sebze et ekmek yemelisin ılık su iç önce o zaman yeme atakların olmaz.....[/sıze][/ı]
bilmemmmi oy oy akşam saat 10 da eşim canım kuru köfte ayran turşu çekti dedi pis pis bi bakıverdim sen niye yemiyosun rejimde misin filan dedi yoooooo madem argıy dedim çocuklar güldüler küçük oğlan anne yersin kk yede yemedim dersin diyince adamda heeeeee dedi yürüyün gidin dedimama yapsam yerdim yaniii
aslında kendimi hiç acıkmış gibi hissetmiyorum kendimi ama birden oluyor ne oluyorsa:26:aç kaldığın için oluyor arada uygun bişeyler ye bende aç kalırsam yemek yapana kadar elime geçeni yerim
canım aralardad.büskivi atıştıyorum zati ee bide eve gitmeden yiyorum bişiler evde çok yemeyim diye ama gel görkii körolasıca nefsimmm durmuyorselam kumsal, atıştır atıştır ama bari kuru kayısı veya diet bisküvi veya biraz badem falan olsun bunlar...
Almazsa da olsun artık
[ı][sıze="2"]eh bu kadar muhabbet yeter... Temizliğe başlıyım artık spora kadar anca bitiririm bu da spor sayılır zaten 2 kere spor yapmış olucam yuppiiii.....hadi sağlıcakla aklın kızçeler.......[/sıze][/ı]
tavsiyeler için sağol cnm.uygulıcam mutlaka..
Oğlum çok hasta dr a götürcem giremezsem yok yazmayın.öpüyorumm hepinizi
teşekkürler kırmızıgül önerilerin için, dikkat etmeye başladım yeniden..
günaydın, aslında dün sabah uğramıştım ama sonra gelememiştim. diet dün iyi gitti umarım bugün de öyle olur.
evet canim ugradigini gordum ama paylasimda bulunmadi..oyuzden yok saydim...sonucta hepimiz gunlus paylasimda bulunmak zorundayiz..uğradıysan sorun yok puanını geri alır kırmızıgülü....
gidemiyorum yaaaa ama bekliycem biraz veremezsem elimi yüzüme alır giderim artık utanıyorum sanki içinden yemiş yemişde gelmiş vs vs diyecek gibi hissediyorum
Yarina bende cok heyecanliyim.Cuma ve cumartesiyi büyük tatil ilan ettikten sonra iki gün SIKI diyet yaptim.Detoks ve meyve diyeti olarak.simdide saglikli beslenmeye devam ediyorum.Hastaydim diye spor yapamadim.Dün sadece spor yaptim.Ama söz bugünde spor yapicammmm.Sözzzz.
eh bu kadar muhabbet yeter... temizliğe başlıyım artık spora kadar anca bitiririm bu da spor sayılır zaten 2 kere spor yapmış olucam yuppiiii.....hadi sağlıcakla aklın kızçeler.......
tavsiyeler için sağol cnm.uygulıcam mutlaka..
oğlum çok hasta dr a götürcem giremezsem yok yazmayın.öpüyorumm hepinizi
dikkat et canim, az kaldi seni neredeyse mezun edecegiz:128::128:
buarada dun gece girdiginide gordum canim ama paylasimda bulunmadigin icin eklemistim
evet canim ugradigini gordum ama paylasimda bulunmadi..oyuzden yok saydim...sonucta hepimiz gunlus paylasimda bulunmak zorundayiz..
olurmu canim oyle dusunme hic...sonucta biz burada birbirimize destek olmak icin buradayizhepimizde elbet bazi gunler deli gibi yemisizdir...ama yediklerini soylemeye sakin cekinme
insallah cok guzel sonuclar aliriz kizlar...bende dun eve geldigimde bir aclik hissi oldu..ama oglen yemem gereken 300 gr yogurdu yememistim ondan oldu galiba. eve geldigimdede marull felan yedim...ve 15 adet badem
kolay gelsin saferancim
tamam canim, haber vermen yeterli zaten..gecmis olsun. insallah onemli birsey yoktur
merhABA kızlar yarın tartı günümüz dimi:))))bakalım nasıl olacak :))benim diyet iyi gidiyor inşallah böyle devam eder:)))
akşamlarıda bacaklarımı çalıştırıcı etkinlikler yapıorummm
merhABA kızlar yarın tartı günümüz dimi:))))bakalım nasıl olacak :))benim diyet iyi gidiyor inşallah böyle devam eder:)))
merhaba zeynep, tekrar hoşgeldin grubumuza. senin kilo vermen daha kolay şimdi motivasyonun yüksek, kısa sürede mezun olursun. ben evlenmeye karar verdiğimde epey kilo almıştım tabi doğum sonrasını saymazsak en şişman olduğum zamanlardı 56 kilo olmuştum :) ama nişanladıktan sonra koşturmaca falan biraz da dikkat ettim 4 ay sonra evlenirken 49 kiloydum :) verirsin yani merak etme :)
:merhABA kızlar yarın tartı günümüz dimi:))))bakalım nasıl olacak :))benim diyet iyi gidiyor inşallah böyle devam eder:)))
merhaba zeynep, tekrar hoşgeldin grubumuza. senin kilo vermen daha kolay şimdi motivasyonun yüksek, kısa sürede mezun olursun. ben evlenmeye karar verdiğimde epey kilo almıştım tabi doğum sonrasını saymazsak en şişman olduğum zamanlardı 56 kilo olmuştum :) ama nişanladıktan sonra koşturmaca falan biraz da dikkat ettim 4 ay sonra evlenirken 49 kiloydum :) verirsin yani merak etme :)
evet canim yarin tarti gunumuz..insallah guzel sonuclar aliriz....sakin unutmayin 12den once kilo bildirimi yapilmis olacak..tamammi sekerler...insallahhh birinci oluruz kizlar :18:
ayyy ne guzel ya, bende evlenmek istiyorumama once kilolarimdan kurtulmam lazim
bugun 300 gr yogurt yedim ve bir litre su ictim kizlar...malesef bugunde spor yapamadim..ise gelmeden once ders calismam lazimdi
inşallah canım benim inşallah tutuyorum canım bundan sonra kontrol bende nefsime fırsat bırakmıcamkumsalcım inşallah bozmam yaw, sen de tut kendini. mezun olalım artık diet diet nereye kadar...
sabah 1 dilim ekmek beyaz peynir
öğlen 2,5 haşlanmış yumurta 2 çatal peynir 4 çatal makarna maydanoz 1kaşık şeker attığım çay
akşamda karnıbahar yemeği düşünüyorum bu gün fena değilmiyim ne
sonunda döndüm aranıza tüm sorun ekran kablosundaymış 7.5 tl içinmiş bu kadar sıkıntı
ayyyy sizleri çok özledim ben
yarın günümüz var yarın pek giremeyebilirim :44:
yeni arkadaşlarmı geldi
geçmişide gece okurum artık
culi geldimi
senin motivasyonun yüksek olması lazım hadi inş önce kilolar gitsin sonra sen tabi gelin olarak
sonunda döndüm aranıza tüm sorun ekran kablosundaymış 7.5 tl içinmiş bu kadar sıkıntı
ayyyy sizleri çok özledim ben
yarın günümüz var yarın pek giremeyebilirim :44:
yeni arkadaşlarmı geldi
geçmişide gece okurum artık
culi geldimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?