azericim vermişmisin peki o telasla mutlumuydun
allah iyiliğini versin.... zamansız uyuyunca feleğin şaşamış anlaşılan....Kizlar ne oldu biliyormusunzbugün Türkiye saati 12.30 da uyandim,cocuklari okula göndermistim saat 8 de.Sonra yine yatmistim.Neyse kalktim bi baktim saate.Nasil hizla kalktim,kostur kostur soyunuyorum.Tartiya kostum.Tartildim.Neyse geldim hemen KK yi actim.Kilomu vermek icin gec kaldim diye nasil korkuyorum.Zannediyorum ki bugün cuma ve ben gec kaldim.KK yi bir actim ki kimse kilosunu yazmamis.Sonra bi DANKKKKK etti Bugün persembe.
olsun yarın daha çok çıkabilir ......Canim vermisim ama cooook az.Ben daha fazla beklemistim.Moralim bozuk bir sekilde indim tartidan maalesef.
merhabalar bu gün int yokdu işyerinde yeni geldi
hayirdir kizlar nerelerdesiniz, herkeste bir pc sorunu...insallah hallolur geri donersiniz aramiza..
bende malesef giremedim bugun..cunku hala isyerindeyim ve birine isi ogretmem gerekiyor...gavur oldugu icin siteye girmeye cekiniyorum..
saferancim, dun yazdim ama gormedin galiba...sen yarin listemizi paylasima sunabilirmisin? yoksa ben 2den sonra anca sunabilecem...babami yarin doktora goturmem lazim cunku
ben de merak ettimdi.... yoksa kaçamakta mı dedim bizim antepli.... benim yerimede yisin canı sağolsun dedimdi......
nerden bildin canım sıkkındı kendimi yemee vurdum gene akşam şimdi pişmanım amaaaa
cevap yazdım canım görmedin heralde 1 den4 e kadar yokum onun dışında ilgilrenirim inş. bi aksilik çıkmazsa canım..... diğer arkadaşlarda yardımcı olsun....
Kizlar ne oldu biliyormusunzbugün Türkiye saati 12.30 da uyandim,cocuklari okula göndermistim saat 8 de.Sonra yine yatmistim.Neyse kalktim bi baktim saate.Nasil hizla kalktim,kostur kostur soyunuyorum.Tartiya kostum.Tartildim.Neyse geldim hemen KK yi actim.Kilomu vermek icin gec kaldim diye nasil korkuyorum.Zannediyorum ki bugün cuma ve ben gec kaldim.KK yi bir actim ki kimse kilosunu yazmamis.Sonra bi DANKKKKK etti Bugün persembe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?