pilav yemesen iyiymiş aslında....
evetttttt farkındayım ama oldu bir kere
kırmızım bugün evdeydim ancak girebildim
çalıştığım günler daha rahat giriyorum nedense iş güç olmuyor
yoklamamı verdim
gidip yediklerimi yazayım bari
gun bitmeden girdin yinedecezani geri siliyorum canim...dedigin gibi insan evdeyken pc basina gecemiyor habire bir isi cikiyor..ama cezan silinmistir
çok geçmiş olsun işallah en kısa zamnda normale döner kızınızın uyku durumu
Ben cuma gününü heyecanla bekliyorum.Kilo verdigimi hissediyorum.Ama regl oldugum icin fazla cikarmiyim tartida onu bilemiycem iste.Allah'im nolur neysem o cikayim.Neyse halim ciksin falim
gun bitmeden girdin yinedecezani geri siliyorum canim...dedigin gibi insan evdeyken pc basina gecemiyor habire bir isi cikiyor..ama cezan silinmistir
teşekkürler canım
haklısın her zaman girerim ama evde olunca biraz zor oluyor
ancak pc ye geçebildim
teşekkür ederim. 1 yıldır çekiyorum umarım düzelir artık...
bende reglim azeri...yani ikimizin kaderi ayni olacak..insallah cok guzel sonuclar almis oluruzzz...:18:
Evet canim yaaa.Valla bu 3 gündür hem grip hemde regl olmama ragmen Leslie teyzemin yürüyüsünü yapiyorum.Hemde cocuklari okuldan yürüyerek gidip aliyorum.Birdönüyorum eveki bu sogukta sirtimdan terler akiyor.Innnnsallah ise yariyordur Yarabbim.Ama ikimizin de regl olmasi isi bozmasa bari kirmizi'cim
inşallah... çekmeyen bilmez bunu. 5 yaş çok geçinsallah duzelir canim, allah yardimcin olsun..benimde dayimin cocuklari vardi onlar 5 yaslarina kadar uyumadan buyuduler resmen.dayimda yengemde insanliktan cikti...insallah seninki biran once duzelir
sen çok iyi gidiyorsun canım... ben de bi gün iniyorum bi gün çıkıyorum anlamadım gitti .. ama sonuçta 10 kilo gitti bi fark yarattım yaniii....kizlar olmuyor ama boyle..toparlayin bakim kendinizi. ne bu diyeti batirdim diyen geliyor olmuyor ama...nasil birinci olacagiz biz bu hafta..hani birbirimize verdigimiz sozumuz...toparlayin bakim kendinizi alin ipi elinize... alt ustu yemek canim dayanamayacak ne var...benim gibi obezitenin teki dayaniyorsa sizin coktannnnnnnnn dayanmaniz lazim...hadi sekerler bakim...yoksa geliyor popolara tokatlar haaaa
kizlar buarada benim cuma gunu 12de randevum var, babami doktora goturucem...yani 12den hemen sonra paylasima ekleyemeyecegim sonuclari.. saferancim senin vaktin varsa bu cuma bildirimi sen yapabilirsin??
buarada kizlar herbiriniz ayri ayri cuma gunleri listeyi yapip paylasima sunacaksiniz haberiniz olsun...cunku birsey olur saferan yada ben olmazsak bildirimi enazindan yapabilir ceza almayiz.
nasil yapildigini sonra anlatirim
geçmiş olsun canım.....neyse kizlar bugunluk erken ayriliyorum aranizda...yarin anniskoyla kendimi doktora goturecegim..malesef birazcik ustumusuz..bogazlarimiz parcalaniyor resmen.
hepinizi ayri ayri opuyorum...tabi buyuklerimin ellerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?