Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

12/1/2011 Çarşamba
Kahvaltı -
İlk Ara Ogun -
Öğle Yemeği 408 cal.
sodalı börek 2 dilim 408 cal.
İkinci Ara Öğün 35 cal.
havuç 1 orta boy 35 cal.
Akşam Yemeği 557 cal.
hamsi tava 1 por. 326 cal.
salatalar (yağsız) 1.5 por. 105 cal.
eti petit beurre klasik 0.1 paket 86 cal.
lokum (sade) 1 ad. 20 cal.
türk kahvesi - orta şekerli 1 fincan 20 cal.
TOPLAM KALORİ 1000 cal.

Ben cuma gününü heyecanla bekliyorum.Kilo verdigimi hissediyorum.Ama regl oldugum icin fazla cikarmiyim tartida onu bilemiycem iste.Allah'im nolur neysem o cikayim.Neyse halim ciksin falim

bende reglim azeri...yani ikimizin kaderi ayni olacak..insallah cok guzel sonuclar almis oluruzzz...:18:

Evet canim yaaa.Valla bu 3 gündür hem grip hemde regl olmama ragmen Leslie teyzemin yürüyüsünü yapiyorum.Hemde cocuklari okuldan yürüyerek gidip aliyorum.Birdönüyorum eveki bu sogukta sirtimdan terler akiyor.Innnnsallah ise yariyordur Yarabbim.Ama ikimizin de regl olmasi isi bozmasa bari kirmizi'cim

kizlar buarada benim cuma gunu 12de randevum var, babami doktora goturucem...yani 12den hemen sonra paylasima ekleyemeyecegim sonuclari.. saferancim senin vaktin varsa bu cuma bildirimi sen yapabilirsin??

buarada kizlar herbiriniz ayri ayri cuma gunleri listeyi yapip paylasima sunacaksiniz haberiniz olsun...cunku birsey olur saferan yada ben olmazsak bildirimi enazindan yapabilir ceza almayiz.
nasil yapildigini sonra anlatirim

evelaallah alnimizin akiylan cikariz insallahhhhhh canimmm...ben gecen haftaya bakaraktan simdilik 700gr vermis gorunuyorum ama yarin spor yapicam. insallah iki gunece bir kilo daha vermis olurum :):)

neyse kizlar bugunluk erken ayriliyorum aranizda...yarin anniskoyla kendimi doktora goturecegim..malesef birazcik ustumusuz..bogazlarimiz parcalaniyor resmen.
hepinizi ayri ayri opuyorum...tabi buyuklerimin ellerinden

canım ben cuma günü kursa gidiyorum

evde olmayacağım

olmazsa perşembeden bildirim yaparım

yada bir başka arkadaşa söylerim benim yerime bildirimde bulunur

eğer sakıncası yoksa

günaydıınnnnnnnnn..
bugün erkenciyiz oğlum babasının arkasından uyanıyo iki gündür..kahvaltı yapıcaz şimdi..inş fazla kaçırmayız:18:

günaydın kızlar nasılsınız
ben bu aralar kendimi çok şiş hissediyorum kızlar ya çok rahatsız oluyorum kilomu aldım acaba

sen çok iyi gidiyorsun canım... ben de bi gün iniyorum bi gün çıkıyorum anlamadım gitti .. ama sonuçta 10 kilo gitti bi fark yarattım yaniii....

yaa ben de 1 de evden çıkıyorum cumaları 4 e anca geliyorum nasıl olucak bilmiyorumki....
sen arkadaşlara anlat yine de ..listeyi kopyalarken renkleri ve karakteri değiştirmesinler son listeyi kopyalasınlar
neyse kizlar bugunluk erken ayriliyorum aranizda...yarin anniskoyla kendimi doktora goturecegim..malesef birazcik ustumusuz..bogazlarimiz parcalaniyor resmen.
hepinizi ayri ayri opuyorum...tabi buyuklerimin ellerinden
geçmiş olsun canım.....

Son düzenleme:
[ı]kızlar nerdesiniz kimse yok buralarda ben spora gidiyorum ...............[/ı]

Kizlar ne oldu biliyormusunzbugün Türkiye saati 12.30 da uyandim,cocuklari okula göndermistim saat 8 de.Sonra yine yatmistim.Neyse kalktim bi baktim saate.Nasil hizla kalktim,kostur kostur soyunuyorum.Tartiya kostum.Tartildim.Neyse geldim hemen KK yi actim.Kilomu vermek icin gec kaldim diye nasil korkuyorum.Zannediyorum ki bugün cuma ve ben gec kaldim.KK yi bir actim ki kimse kilosunu yazmamis.Sonra bi DANKKKKK ettiBugün persembe.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…