Vay beeeeeeeee5 kilo haaaaaaa uwwwww süper yaaaaa.Bu benim ilk akupunkturum degil.Ama ben bu kadar vermedim yaaa.Masallah.Insallah böyle devam edersin canim.
evet neredeyse 5 kilo
ben sabah ogle yogurt 300 gr. aksamda enaz 400gr salata icine ton baligi biraz zeytin..mmmm cok tatli oluyor ve gunde 2 litre su..daha spor yapamadim hic..
senin akapunktur listen nasil gulum
Canim kadin bana liste vermiyor hic.Istedigin diyeti yap diyor.Saglikli 5 ögün diyeti yaptim hep 1 kilo gidiyordu.Akupunkturu biraktim kilo verimim durdu.
slm kızlar neleryapıyorsunuz? nevar neyok? ben harıl harıl çalışıyorum malum yeni yıl geldi böyle olduk.kk fazla giremiyorum fırsat buldukça biraz facede takılıyorum.nasıl gidiyor kilolarla aranız ben kiloma diyete hiç bişeye bakamıyorum biraz işlerimi toparlarsam inş.kaldığım yerden devam edeceğim
Allah Allah ne kadar tuhaf, ama kulaginda igneler var demi?
kolay gelsin sana canim. ama yinede dikkat etmeye calis olurmu...
ooo negüzel akupunkturada başlamışsınız. bakalım siz öncülük edin verebilirseniz güzel kilo bende gideyim
Bu kadin iki tane igne birakiyor sadece.Digerlerini 15 dakika bekletip cikariyor.
nekadar degisik canim, benim kulagimda 6 tane igne var. iki hafta sonra gel bakalim nasil gidiyor dedi. benimde ilk akapunkturum degil. martta iki yil olacak adama gittigim
Ahaaaaa öylemiii?Iki yil demek.Peki toplamda kac kilo verdin bu adama gittiginden beri?
utaniyorum soylemeye ama ilk gittigimde 6 haftada 13 kilo verdim..sonra pis bogazim dayanamadim ve diyeti bozdum sonrada duzen tutturamadim. arada yine 10 kilo verip geri aldim yada birkac kilo verip yine aldim..ama busefer kesin kararliyim..bu fazlaliklardan kurtulacagim insallah..tatilde istedigim herseyi giginebilecegim
iyi akşamlar kızlar nerdesiniz kimsecikler uğramamış buralara...
kızlar benim diet bugün iyice battı(((
benim psikolojim bozuk kırmızıgül, bu hafta benden pas...kizlar olmuyor ama boyle..toparlayin bakim kendinizi. ne bu diyeti batirdim diyen geliyor olmuyor ama...nasil birinci olacagiz biz bu hafta..hani birbirimize verdigimiz sozumuz...toparlayin bakim kendinizi alin ipi elinize... alt ustu yemek canim dayanamayacak ne var...benim gibi obezitenin teki dayaniyorsa sizin coktannnnnnnnn dayanmaniz lazim...hadi sekerler bakim...yoksa geliyor popolara tokatlar haaaa
kizinin uyumamasi demi canim?benim psikolojim bozuk kırmızıgül, bu hafta benden pas...
kizinin uyumamasi demi canim?
öyle canım maalesef, artık çok abarttı ve ben de dağıldım...
pilav yemesen iyiymiş aslında....
evetttttt farkındayım ama oldu bir kere
kırmızım bugün evdeydim ancak girebildim
çalıştığım günler daha rahat giriyorum nedense iş güç olmuyor
yoklamamı verdim
gidip yediklerimi yazayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?