Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Vay beeeeeeeee5 kilo haaaaaaauwwwww süper yaaaaa.Bu benim ilk akupunkturum degil.Ama ben bu kadar vermedim yaaa.Masallah.Insallah böyle devam edersin canim.

evet neredeyse 5 kilo

ben sabah ogle yogurt 300 gr. aksamda enaz 400gr salata icine ton baligi biraz zeytin..mmmm cok tatli oluyor ve gunde 2 litre su..daha spor yapamadim hic..

senin akapunktur listen nasil gulum

evet neredeyse 5 kilo

ben sabah ogle yogurt 300 gr. aksamda enaz 400gr salata icine ton baligi biraz zeytin..mmmm cok tatli oluyor ve gunde 2 litre su..daha spor yapamadim hic..

senin akapunktur listen nasil gulum

Canim kadin bana liste vermiyor hic.Istedigin diyeti yap diyor.Saglikli 5 ögün diyeti yaptim hep 1 kilo gidiyordu.Akupunkturu biraktim kilo verimim durdu.

slm kızlar neleryapıyorsunuz? nevar neyok? ben harıl harıl çalışıyorum malum yeni yıl geldi böyle olduk.kk fazla giremiyorum fırsat buldukça biraz facede takılıyorum.nasıl gidiyor kilolarla aranız ben kiloma diyete hiç bişeye bakamıyorum biraz işlerimi toparlarsam inş.kaldığım yerden devam edeceğim

ooo negüzel akupunkturada başlamışsınız. bakalım siz öncülük edin verebilirseniz güzel kilo bende gideyim

Canim kadin bana liste vermiyor hic.Istedigin diyeti yap diyor.Saglikli 5 ögün diyeti yaptim hep 1 kilo gidiyordu.Akupunkturu biraktim kilo verimim durdu.

Allah Allah ne kadar tuhaf, ama kulaginda igneler var demi?

kolay gelsin sana canim. ama yinede dikkat etmeye calis olurmu...

Ahaaaaa öylemiii?Iki yil demek.Peki toplamda kac kilo verdin bu adama gittiginden beri?

utaniyorum soylemeye ama ilk gittigimde 6 haftada 13 kilo verdim..sonra pis bogazim dayanamadim ve diyeti bozdum sonrada duzen tutturamadim. arada yine 10 kilo verip geri aldim yada birkac kilo verip yine aldim..ama busefer kesin kararliyim..bu fazlaliklardan kurtulacagim insallah..tatilde istedigim herseyi giginebilecegim

iyi akşamlar kızlar nerdesiniz kimsecikler uğramamış buralara...

kızlar benim diet bugün iyice battı (((

kizlar olmuyor ama boyle..toparlayin bakim kendinizi. ne bu diyeti batirdim diyen geliyor olmuyor ama...nasil birinci olacagiz biz bu hafta..hani birbirimize verdigimiz sozumuz...toparlayin bakim kendinizi alin ipi elinize... alt ustu yemek canim dayanamayacak ne var...benim gibi obezitenin teki dayaniyorsa sizin coktannnnnnnnn dayanmaniz lazim...hadi sekerler bakim...yoksa geliyor popolara tokatlar haaaa

benim psikolojim bozuk kırmızıgül, bu hafta benden pas...

yoklama 11-1-11 sali

olanlar:
kumsal
luna
doga
saferan
cemre
azeri
tutku
zeynep
zalimi

olmayanlar: ceyce,

yoklama bugun

burda olanlar:
doga
tutku
saferan
kumsal
cemre
azeri
ceyce
zeynep

olmayanlar: luna, zalimi, arifeebe, arifeebe ve zaliminin mazereti oldugundan ceza almiyorlar.

kizlar hatam varsa duzeltin...ama luna ugramadimi bugun yoksa benmi gormedim, yoksa hep burda olurdu cunki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…