çok geçmiş olsun doğacım aynen canım benimde gözüm doymuyorrgünaydın canım benimde bademcikler yine atağa geçti heryerim ağrıyor
yeme istegi zaman zaman bendede oluyor aç deilim ama gözüm doymuyor genelde benim iki adet ortalarında olur bu belki seninkide öyledir
bol su iç canım tuzu azaltarkadaşlar ben yediklerime dikkat ettiğim halde bugün tartıda +1 i gördüm..şişlik var sanırım..ne yapabilirim bu şişliği gigidermek için.fikir verin lütfen..reglimde yeni bitti halbuki.moralim çoook bozuldu ya.
günaydın kızlar.
merhaba canim..ben iyiyim..hastaliktan sukur kurtuldum iki hafta sonra...diyete dersen dun dayanamadim 5 kofte yedimgünaydın kızlar nasılsınız
cemrecim çok geçmiş olsun canım umarım biran önce iyileşirsiniz miniğinle birlikte
zalimi canım bu safra kesene ne zaman çözüm bulucan yazık sana neden çekiyorsun bu ağrıyı
kırmısıgül seferan azeri kızı doğa tutku ceyce nasılsını zkızlar nasıl gidiyor diyet
benim diyet yerlerde kızlar ama 1 şubat itibariyle ipler benim elimde olucak inşallah
sebebini bilmediğim anlamsız bir yeme isteğim var bu günlerde
kızlar bu ölçüm işinde
hangi bölgelerin ölçüleceğinide yazın
başka forumlarda kollarını, baldırlarını.....vs. bir sürü yeri ölçüyorlardı
belirleyelim ona göre listeyi hazırlayalım ne dersiniz?
hala geçmiş sayılmaz ama idare ediyorum haftaya ameliyat ve ameliyata kadar çekmem lazım
merhaba canim..ben iyiyim..hastaliktan sukur kurtuldum iki hafta sonra...diyete dersen dun dayanamadim 5 kofte yedimama ben salata yerken annemlerin kote yemesi ve o koku beni yoldan cikartti
gogus, gobek ve kalca yeterli...yoksaaa olc olc bitmez
tutkucum sen bol bol su ic..sisligi atmanin tek yolu sudan geciyor canim....
zalimi nasilsin bugun, gece rahatsizlanmissin yine?
ceyce sen nasil oldun gulum? yemekleri fazla kacirma
lunacim yerin belli oluyor soylim..ilk zamanlar sIk sIk girip simdi girmeyince goze batiyor vallahasenin diyet nasil gidiyor...
yarinki sonuclari merak ediyorum...bakalim grubca nekadar battik
arkadaşlar ben yediklerime dikkat ettiğim halde bugün tartıda +1 i gördüm..şişlik var sanırım..ne yapabilirim bu şişliği gigidermek için.fikir verin lütfen..reglimde yeni bitti halbuki.moralim çoook bozuldu ya.
günaydın kızlar nasılsınız
cemrecim çok geçmiş olsun canım umarım biran önce iyileşirsiniz miniğinle birlikte
zalimi canım bu safra kesene ne zaman çözüm bulucan yazık sana neden çekiyorsun bu ağrıyı
kırmısıgül seferan azeri kızı doğa tutku ceyce nasılsını zkızlar nasıl gidiyor diyet
benim diyet yerlerde kızlar ama 1 şubat itibariyle ipler benim elimde olucak inşallah
sebebini bilmediğim anlamsız bir yeme isteğim var bu günlerde
bende eve istiyorum yaaa...........:84::84::84:günaydın kızlar dün bandımı kullandım 40 dk ayrıca öğlende 30 dk tempolu yürüdüm akşam kan ter içinde kaldım bu kadar terleteceğini tahmin etmemiştim oğlum anne terledin ha deyince şişiyomuşum gülüyor ona da seviniyor annem diye
bende seyrediyorum ................gecmis olsun canim, benim yuzumden oldu desene...iki gun once sizin takima misafirlige gelmistim
ayyyy sendemi deniz yildizina bakiyorsun...bende tiryakisiyimm...ama mert'in
7.TAKIM 191.ETAP
zalimi (62/
tutku2012(61/
cemre2010(60.6/
ceyce(80,5/
saferan(133.6/
azerikizi(63.5/
kirmizigül06(104.8/
kumsal(56.8/
zeynep_07(68.6/
arifeebe(99/
lunaazul(82.8/
doga3(94/
7.TAKIM TOPLAM KILO( 967.2/
oldumu kaptan
dün geç geldim bakamadım çarşamba pazarını gezdim .. süper kumaşlar aldım terzimiz var ona diktiricem.... bugünde kahvaltıya davetliydim biraz kaçtı ama şimdi salata yoğurt meyve yicem dengelicem....
7.TAKIM 191.ETAP
zalimi (62/
tutku2012(61/
cemre2010(60.6/
ceyce(80,5/
saferan(133.6/
azerikizi(63.5/
kirmizigül06(104.8/
kumsal(56.8/
zeynep_07(68.6/
arifeebe(99/
lunaazul(82.8/
doga3(94/
[/B]
kızlar listesi ekliyorum yarın giremeyen olabilir diye lütfen 12 den önce bildirim yapın:))))))
tamam canım
kızları okula gönderip, biraz şişim insin diye bekleyip,tartılıp yazarım.
amma teferruatlı işmiş bu tartılmak
7.TAKIM 191.ETAP
zalimi (62/
tutku2012(61/
cemre2010(60.6/
ceyce(80,5/
saferan(133.6/
azerikizi(63.5/
kirmizigül06(104.8/
kumsal(56.8/
zeynep_07(68.6/
arifeebe(99/
lunaazul(82.8/
doga3(94/
[/B]
kızlar listesi ekliyorum yarın giremeyen olabilir diye lütfen 12 den önce bildirim yapın:))))))
ihale bende bu hafta gülme canım haftayada seninöğren bu işleri beyaaaaaaa
ben biliyorum ki zatennnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?