Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

haklisim gulum...listenin basindan olsun karisiklik olmasin diye demistim..ama senin dedigin daha mantikli

bende listenin sonundan baslarim...

Dogacim bu haftaki liste sende

anammmm geçen haftaki listeyi kopyalarım son kilo kalır diğerini silerim toplam alırım bittideelmi

7.TAKIM 191.ETAP
zalimi (62/
tutku2012(61/
cemre2010(60.6/
ceyce(80,5/
saferan(133.6/
azerikizi(63.5/
kirmizigül06(104.8/
kumsal(56.8/
zeynep_07(68.6/
arifeebe(99/
lunaazul(82.8/
doga3(94/

7.TAKIM TOPLAM KILO( 967.2/
oldumu kaptan

Son düzenleme:
anammmm geçen haftaki listeyi kopyalarım son kilo kalır diğerini silerim toplam alırım bittideelmi

ben persembe aksami listeyi eklerim canim....sen ben gelene kadar listeyi takib et..12 kadar kilo bildirimi yapmayanlari ayni yazarsin...liste tamam oluncada kardes takimlarimizdan birine onaylatirsin(4 yada 2 takima)...bende geldigimde hemen paylasima sunarim....

zalimin dedigi dogru cunku ben saferan yada zalimi olmazsa enazindan sizlerden biride biz olmadigimizda onaylatip paylasima ekleye bilsin...:82:
yoksa cuma gunlerini bazen korkuyla geciririm obur turlu

haklisim gulum...listenin basindan olsun karisiklik olmasin diye demistim..ama senin dedigin daha mantikli

bende listenin sonundan baslarim...

Dogacim bu haftaki liste sende
süpersin
7.TAKIM 191.ETAP
zalimi (62/
tutku2012(61/
cemre2010(60.6/
ceyce(80,5/
saferan(133.6/
azerikizi(63.5/
kirmizigül06(104.8/
kumsal(56.8/
zeynep_07(68.6/
arifeebe(99/
lunaazul(82.8/
doga3(94/

7.TAKIM TOPLAM KILO( 967.2/
oldumu kaptan

doğacım ilk rakamlar silinecek ikinciler kalacak ewet soğrudur herhalde işim bitsin dönüşte bakarım yada figen bakar benden önce davranır

Maydanoz, toprak istekleri bakımından seçici değildir. Rutubetli ve sulak toprakları sever. Ağır olmayan, bitki besin maddelerince zengin bütün topraklarda yetişebilir. Ancak derin bünyeli topraklarda çok iyi sonuç verir.

Kanı alkali yaparak susuzluğu giderir. Damarları genişleterek tansiyonu düşürür.

Kansızlığı giderir.

Hazmı kolaylaştırır iştah açar.

İdrar söktürür , romatizma selülite de faydalıdır.

Regl kanamalarını normale getirir, güç regllerin kolay olmasını sağlar.

Yumurta kanallarını yumuşatarak hamileliği kolaylaştırır.

Kanı temizler,direnci artırır, cildi güzelleştirir.

Salgın hastalıklardan korumayı sağlar.

Kansere karşı korur.

Genç kalmayı sağlar.

Bedeni ruhi bunalımı geçirir.

Karaciğer ve safra kesesi rahatsızlıklarında faydalıdır.

Diş kanamalarını geçirir, önler

baaaak ne kadar faydalıymış bide alışkanlık oldu günde bir ara öğünüm böyle olmalı tavsiye ederim hemde şiddetle

laktoz dokunan kimdi benden başka bak bende gaz olmuyor annanemin dediğine göre tuzla yendiği zaman gazı alırmış ama maydonozda aynı etkiyi yapıyor annemde kimyon atıver ağzına azcık diyor ama ben bu menüyü sevdim bir kere deneyin derim:44::44:

slm kızlar.naber?

tutkucum bu haftayı geçireyim haftaya yarışa devam ederiz canım şu leslide bana yardım ette indireyim onu nasıl bişey bakalım işe yarıyormu?

12 demi kardeş takıma onaylatıcaz

12kadar herkes kilo bbildirimi yamak zorunda...12 kadar bildirim yapmayan kisinin kilosunu ayni gecersin.......listeyi tamamladiktan sonra onaylatirsin kardes takima...16.30dan once paylasima sunmamiz lazim canim..yani nekadar erken yaparsak bizim icin okadar iyi

regl oldum o şişliğim baya gider iyi sonuç içinde güzel bir listem olmalı akşama pırasa yicem

bir yandan yalçın çakırı izliyorum bir yandan yoğurdumu hazırladım yemeye hazırlanıyorum hadi görüşürüz zuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…