merhaba kızlar nasılsınız ben anca girebildim işler çok yoğunn bugün
tmm cnm haftaya yarışalım..slm kızlar.naber?
tutkucum bu haftayı geçireyim haftaya yarışa devam ederiz canım şu leslide bana yardım ette indireyim onu nasıl bişey bakalım işe yarıyormu?
laktoz dokunan kimdi benden başka bak bende gaz olmuyor annanemin dediğine göre tuzla yendiği zaman gazı alırmış ama maydonozda aynı etkiyi yapıyor annemde kimyon atıver ağzına azcık diyor ama ben bu menüyü sevdim bir kere deneyin derim:44::44:
regl oldum o şişliğim baya gider iyi sonuç içinde güzel bir listem olmalı akşama pırasa yicem
Tutku'cum bence senin esin seni gaza getirmek icin sakalar yapiyodur.E ablasina ne desinki,hem ona ne ki.O seninle evli.Ablasi zayif olmus sisman olmus,onu ilgilendirmezki.Ama onu ilgilendiren tek kisi sensin.Bende bu yüzden böyle davraniyordur.
lesliee yapmak isteyenlerde sürekli izlerseniz kota yer
Bu cümleyi anlamadim canim.Indirmek icin yardim bekliyoooomm
cnm internetin kotası sınırlıysa kotayı eksiltir hergün izlemek.yüksek fatura gelir..indirince pc den izlersin daha rahat olur demek istedim..yardımcı olurum tabi.boş bi anımda mesaj atarım sitenin adını..şimdiçıkmam gerek
cemile belki regl şişliğiydi ve geçti niye kötümsersin kuzum
geçmiş olsun neyiniz var
günaydın kızlar nasılsınız
cemrecim çok geçmiş olsun canım umarım biran önce iyileşirsiniz miniğinle birlikte
zalimi canım bu safra kesene ne zaman çözüm bulucan yazık sana neden çekiyorsun bu ağrıyı
kırmısıgül seferan azeri kızı doğa tutku ceyce nasılsını zkızlar nasıl gidiyor diyet
benim diyet yerlerde kızlar ama 1 şubat itibariyle ipler benim elimde olucak inşallah
sebebini bilmediğim anlamsız bir yeme isteğim var bu günlerde
he sizin nicotabi canım az olsun devamlı olsun.. damlaya damlaya göl olur malum.....
evet canım az olsun öz olsun
bizim nico mu.. tv de gördüm ne kadar yaşlanmış.....
:124:
heeeeee senin nicoallah iyiliğini versin canımmm gülümsettin beni
ya daha benim bandı kurmaya gelmediler bi an önce başlardım
haklsın canımazeri oglunu kikboksa goturecek ve tutkuda spora gidecek..oburleri neredebilmiyorum ama bu durum canimi sikiyor artik...cocuklar gibi ceza erip durmakta istemiyorum..ama boyle yanliz kalmakta hic hosuma gitmiyor
bende bakıp çıkıyorum bazenyaa cidden bu durum hiç hoş değil ben işim olmadığında girip muhabbet etmek istiyorum bakıyormu kimse yok slm vermeden bile çıktığım çok oluyor.bir çözüm bulalım bu duruma ama nasıl onuda bilmiyorum yani
ne kadar hoş bir şeyKizlar dün esim beni o kadar motive ettiki anlatamam.A$kim o benim yaaa.
Biz haftasonu baska bir sehirde olan arkadaslarimiza gitmistik.ARkadasimin ismi Zühre.Iste Zühre cocuk yaptikta sonra resmen cok ya$landi.Su an 30 yasinda.Bende Martin 10 unda 33 olucam.Neyse dün esim bana dediki
"Ya sen simdi 33 mü olucan,inanamiyorum valla."
Dedim niyeki?
Esimde dediki"gecen Zühre'yle yanyana duruyordunuz,baktimda sen ondan 3 yas büyük olmana ragmen,ondan cokk daha genc duruyorsun.Kiz gibisin"
Amaniiiin ben bir sevindirik oldumki.Insanin kocasinin böyle bisey söylemesi cooookkk güzel yaaaaaa.
ohhhh süper vallagünaydın kızlar dün bandımı kullandım 40 dk ayrıca öğlende 30 dk tempolu yürüdüm akşam kan ter içinde kaldım bu kadar terleteceğini tahmin etmemiştim oğlum anne terledin ha deyince şişiyomuşum gülüyor ona da seviniyor annem diye
dün evdeydim ve pc ye hiç bakmadımyoklama 26 ocak 2011
burda olanlar:
azeri
tutku
zalimi
cemre
kumsal
ceyce
doga
saferan
kirmizi
olmayanlar: zeynep arifeebe ve luna...zeynep ve arifeebenin mazeretleri oldugundan ceza almiyorlar ama malesef lunadan bir haber alamadik
cza listesi:
arifeebe 8
ceyce 7
cemre 8
kumsal 8
saferan 9
luna 9
yanlisim varsa duzeltin kizlar..
günaydın canım benimde bademcikler yine atağa geçti heryerim ağrıyor
yeme istegi zaman zaman bendede oluyor aç deilim ama gözüm doymuyor genelde benim iki adet ortalarında olur bu belki seninkide öyledir
arkadaşlar ben yediklerime dikkat ettiğim halde bugün tartıda +1 i gördüm..şişlik var sanırım..ne yapabilirim bu şişliği gigidermek için.fikir verin lütfen..reglimde yeni bitti halbuki.moralim çoook bozuldu ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?