Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhaba kızlar nasılsınız ben anca girebildim işler çok yoğunn bugün

kolay gelsin kumsal. iyi sayılırım, kızım ve ben tam iyileşemedik yarın doktora gidicez kontrole... sen nasılsın?

bu arada çok korkarak tartıldım öğleden sonra çok şaşırdım 60.1 çıktım, ya tartı bozuldu ya da reglyim diye az çıktım, ama umarım geçici bişi değildir...

bir kase tarhana çorbası
tost makinasında kurutulmuş ekmek
kaynar ekşili pırasa

menüm nasıl

çay için hazırladıklarım;
kavrulmuş susam
çizi bisküvi
maydanozlu pul biberli tuzlu yoğurt

cemile belki regl şişliğiydi ve geçti niye kötümsersin kuzum
geçmiş olsun neyiniz var

sabah bir kase nesfit,öğlen 1 tabak şehriye çorbası ara bir fincan salep..
ama şimdi dayanamadım bir tabak makarna yedim.artık bişey yemem..

slm kızlar.naber?

tutkucum bu haftayı geçireyim haftaya yarışa devam ederiz canım şu leslide bana yardım ette indireyim onu nasıl bişey bakalım işe yarıyormu?
tmm cnm haftaya yarışalım..

faceten yazarım canım nerden indireceğini..burda site ismi yasak sanırım

Laktoz dokunan bendim.Ögrendigimden beri laktozsuz ürünler aliyorum.Cok daha iyiyim.Artik karin agrisi cekmiyorum cok sükür.Tuvaletede normal cikmaya basladim.Iyi geldi bu ürünler bana.

regl oldum o şişliğim baya gider iyi sonuç içinde güzel bir listem olmalı akşama pırasa yicem

Bizde de bugün pirasa var.Demin yedik kalktik.

cnm internetin kotası sınırlıysa kotayı eksiltir hergün izlemek.yüksek fatura gelir..indirince pc den izlersin daha rahat olur demek istedim..yardımcı olurum tabi.boş bi anımda mesaj atarım sitenin adını..şimdiçıkmam gerek

yoklama 26 ocak 2011

burda olanlar:

azeri
tutku
zalimi
cemre
kumsal
ceyce
doga
saferan
kirmizi

olmayanlar: zeynep arifeebe ve luna...zeynep ve arifeebenin mazeretleri oldugundan ceza almiyorlar ama malesef lunadan bir haber alamadik

cza listesi:

arifeebe 8
ceyce 7
cemre 8
kumsal 8
saferan 9
luna 9

yanlisim varsa duzeltin kizlar..

hmmm simdi anladim canim.Yok bizimki sabit bir aidat ödeniyor ve istedigin kadar herseyi kullaniyorsun.
Tamam bekliyorum özel mesajla gönderebilirsin.

bir kilo vermişimdir herhalde safra kesesinin atağı yüzünden 5 kere falan tuvalete çıktım birde 40 dk süren çıkarma operasyonu artık yatabilirim eskiye nazaran daha iyiyim

günaydın kızlar nasılsınız

cemrecim çok geçmiş olsun canım umarım biran önce iyileşirsiniz miniğinle birlikte
zalimi canım bu safra kesene ne zaman çözüm bulucan yazık sana neden çekiyorsun bu ağrıyı
kırmısıgül seferan azeri kızı doğa tutku ceyce nasılsını zkızlar nasıl gidiyor diyet

benim diyet yerlerde kızlar ama 1 şubat itibariyle ipler benim elimde olucak inşallah
sebebini bilmediğim anlamsız bir yeme isteğim var bu günlerde

günaydın canım benimde bademcikler yine atağa geçti heryerim ağrıyor
yeme istegi zaman zaman bendede oluyor aç deilim ama gözüm doymuyor genelde benim iki adet ortalarında olur bu belki seninkide öyledir

tabi canım az olsun devamlı olsun.. damlaya damlaya göl olur malum.....

evet canım az olsun öz olsun
bizim nico mu.. tv de gördüm ne kadar yaşlanmış.....
he sizin nico

bende yakından görmedim sadece kameralardan izledim

ama dönüşte mutlaka yakından görürüm

:124:

heeeeee senin nico allah iyiliğini versin canımmm gülümsettin beni

ya daha benim bandı kurmaya gelmediler bi an önce başlardım

hayırlı olsun canım

gitsin löp löp yağlar

azeri oglunu kikboksa goturecek ve tutkuda spora gidecek..oburleri neredebilmiyorum ama bu durum canimi sikiyor artik...cocuklar gibi ceza erip durmakta istemiyorum..ama boyle yanliz kalmakta hic hosuma gitmiyor
haklsın canım
bende bakıp çıkıyorum bazen

kimse olmuyor çünk
ü

ne kadar hoş bir şey

ohhhh süper valla
dün evdeydim ve pc ye hiç bakmadım

akşamda giremedim kusura bakmayın

günaydın canım benimde bademcikler yine atağa geçti heryerim ağrıyor
yeme istegi zaman zaman bendede oluyor aç deilim ama gözüm doymuyor genelde benim iki adet ortalarında olur bu belki seninkide öyledir

geçmiş olsun arkadaşım

arkadaşlar ben yediklerime dikkat ettiğim halde bugün tartıda +1 i gördüm..şişlik var sanırım..ne yapabilirim bu şişliği gigidermek için.fikir verin lütfen..reglimde yeni bitti halbuki.moralim çoook bozuldu ya.

Canım şişlik varsa

bol su ve yeşil çay iç ben çok faydasını görüyorum

haa haaa haa kız tutku spor yaramıo sana sen bol bol yiyip gez günlere git ozaman daha iyi kilo verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…