Cemre'cim tebrik ederim seni.Harika kilo verdin bu haftaa.Harikasinnnnn
tamamdır kızlar...
teşekkürler
internetim çok kötü şimdi de çok yavaş zorla girdim
heyacandan fark etmedim bileCanim ellerine saglik...listeyi guzel yaptin..ama paylasimda en sonuncunun altina degil ama sirasina koyacaksin..yani 1-2-3-takim felan..ama gerisi guzeldi canim tebrik ederim
heyacandan fark etmedim bileama gerçekten stresliymiş canım aman 12 ye kadar herkes gelirmi falan sonra kardeş takım görmedi bi süre bizimkini amanın stresliymiş ya
figen ben bulunmadım kilo bildiriminde çünkü hastane hastane dolaşmaktayım dünden beri sarılığa çevirdi artık kan değereri çok yüksek tansiyon saçma sapan nabız fena kusma ishal ama nasıl oluryorsa koca izmirde ercp yapan yerlerde yaptıramıyorum işlemimi dün gece ilk gittiğim hastane ameliyat olmam gerekn hastaneydi ve ecrp cihazları bozukmuş ölüm tehlikesi var hemen yaptırın dedi yatırmadı egeye gittim yapmadı polikliniğe gönderdi yeşilyurtta varmış cihaz oraya gittim önce emar çekilcekmiş sonra varsa oraya göndercekmiş oda 7 gün sonra sonuç çıkacak ölme eşşeğim yaz gelsin yani
figen ben bulunmadım kilo bildiriminde çünkü hastane hastane dolaşmaktayım dünden beri sarılığa çevirdi artık kan değereri çok yüksek tansiyon saçma sapan nabız fena kusma ishal ama nasıl oluryorsa koca izmirde ercp yapan yerlerde yaptıramıyorum işlemimi dün gece ilk gittiğim hastane ameliyat olmam gerekn hastaneydi ve ecrp cihazları bozukmuş ölüm tehlikesi var hemen yaptırın dedi yatırmadı egeye gittim yapmadı polikliniğe gönderdi yeşilyurtta varmış cihaz oraya gittim önce emar çekilcekmiş sonra varsa oraya göndercekmiş oda 7 gün sonra sonuç çıkacak ölme eşşeğim yaz gelsin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?