geçmiş olsun canım.................elektrikler kesikti şimdi bakabildim listelere 7. olmuşuzz.............bu akşam fena yedim .....figen ben bulunmadım kilo bildiriminde çünkü hastane hastane dolaşmaktayım dünden beri sarılığa çevirdi artık kan değereri çok yüksek tansiyon saçma sapan nabız fena kusma ishal ama nasıl oluryorsa koca izmirde ercp yapan yerlerde yaptıramıyorum işlemimi dün gece ilk gittiğim hastane ameliyat olmam gerekn hastaneydi ve ecrp cihazları bozukmuş ölüm tehlikesi var hemen yaptırın dedi yatırmadı egeye gittim yapmadı polikliniğe gönderdi yeşilyurtta varmış cihaz oraya gittim önce emar çekilcekmiş sonra varsa oraya göndercekmiş oda 7 gün sonra sonuç çıkacak ölme eşşeğim yaz gelsin yani
figen ben bulunmadım kilo bildiriminde çünkü hastane hastane dolaşmaktayım dünden beri sarılığa çevirdi artık kan değereri çok yüksek tansiyon saçma sapan nabız fena kusma ishal ama nasıl oluryorsa koca izmirde ercp yapan yerlerde yaptıramıyorum işlemimi dün gece ilk gittiğim hastane ameliyat olmam gerekn hastaneydi ve ecrp cihazları bozukmuş ölüm tehlikesi var hemen yaptırın dedi yatırmadı egeye gittim yapmadı polikliniğe gönderdi yeşilyurtta varmış cihaz oraya gittim önce emar çekilcekmiş sonra varsa oraya göndercekmiş oda 7 gün sonra sonuç çıkacak ölme eşşeğim yaz gelsin yani
ben p.tesi veririm ölçülerimi ancak kafam kalabalık çok..........
Selam kizlar neler yaptiniz bakalim? Malum bugun cumartesi alisveris vardi ve kardesime bisiklet aldim... Yillardir ilk defa istekli oldu kucuklugunden beri korkuyordu sukurki. Korkusunu yenmiis
Noldu Saferan'cim.Insallah kötü bisey yoktur
Selam kizlar.Cok yoruldum yaaa.Tunus'lu arkadasim Tunus'tan geldi onu havaalanindan almaya gittim,geldim,hemen yemek yaptim bir sürü.Esim cumartesi sadece evde.Diger günler calisiyor.Bende cumartesileri yemege cok özeniyorum.
Kizlar valla size bisey söylüyüm.Ben daha aksami etmeden kalori sinirimi zorladim bile.Bugün midemde yine kurt var galiba.Kazinti yine gecmiyor.Bu yüzden habire yedim.Ayrica Tunus'lu arkadasim tatli cesitleri getirmis,Tunus'a özel seyler,cok güzel seyler.Onlardanda bir sürü yedim,utaniyorummmm:78::78:
pek kötü değilde eşim evde işinden ayrılıyor aslında avukat yandan başka iş yapıyordu ortağına devredicek bir sürü sorun oluyordu avukatlık yapsa yeter boşu boşuna borca girdi inş.devreder ortağına kurtuluruz.. birsürü para aktardı oraya sıkıntı çektik.... neyse kurtulcaz inş....
haftaya luanin isi varmis.hem ben yapicam zaten...cunku obur listede bizde haftaya. .oda benim icin ilk:18::18: bakalim nasil yapacagim...
ondan sonraki hafta liste lunada olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?