Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kızlar nasılsınız hayırlkı haftalar olsun inşallahh
zalimi canım çok geçmiş olsun inşallah biran önce saplığına kavuşursun
azericim ben yarın yazarım ölçülerimi tatlım
seferan canım hakkınızda hayırlısı olsun canım

sabah
1 kade nesfit meyveli

kizlar nelerdesiniz? bu saat olmus daha kimse ugramimis????
saferancim nasilsin canim..vallaha bende bir sislik var..tartiya cikmaya korkuyorum:18::18:

inşallah canım ya birde hedef koydum ya 1 martda 90 olucam diye aaaaaaaaminnnnnnn

valla olursun kız bu gidişle ..bende takıldım kaldım 133.6.. bi iniyo bi çıkıyor 130 u deviremedim yaa... geçen hafta sporada gidemedim neyse bu hafta hem spor hem dikkat cumaya düşerim inş....

selam kızlarr..her haftasonu olduğu gibi yine dikkat edemedim.bu sabah kahvaltıdada çok kaçırdım.ama bu hafta kendime söz verdim 2 kilo vermeye çalışcam inşallah..
ip atlarkende bileğimi incitmişim üstüne zor basıyorum spor işimde zora girdi..off nasıl vercem 2 kiloyu blmem

ben şunu diyim.. eğer çabalıyorsak sonucu görürüz az veriyoruz sansakta 2 ay önceki kilomuza bakalım mutlaka farketmişizdir....

valla olursun kız bu gidişle ..bende takıldım kaldım 133.6.. bi iniyo bi çıkıyor 130 u deviremedim yaa... geçen hafta sporada gidemedim neyse bu hafta hem spor hem dikkat cumaya düşerim inş....

sende iyi veriyordun bi ara hadi hedeflerimize ulaşalım zayıflayanların bizden neyi eksik sanki midem küçüldümü ne valla misafirim vardı dün köfte falan yaptık normalde bayaa yerdim biraz yedim tıkandım artık iştahımı firenlemeye başlıyorum gibi

geçmiş olsun canım oluyor böyle spor kazaları üstüne buz koysaydın hemen iyi geliyor

Selam kizlar.Bendeki diyet kazalara coktan ugradi bile.Bu haftayi nasil kurtaricam bilmiyorum.Bugünden itibaren devam edicem.Gerci dikkat ettimde kendimde,kacamak yaptimmi sanki daha iyi kilo veriyorum benKendimi cok SIKTIMMI takiliyorum.NEyse cuma günü görücez artik.5 li sayilari görmeyi cok istiyorum.Insallah subati 5 li sayilarda bitiririm.AMINNN

geçmiş olsun canım oluyor böyle spor kazaları üstüne buz koysaydın hemen iyi geliyor
sağol cnm..o an anlamadım sonradan çıktı acısı..neyse artık başka sporlar yaparım bu hafta.

aminnnnnnn..bende bu hafta görmek istiyorum 5 li rakamları yaaa

sağol cnm..o an anlamadım sonradan çıktı acısı..neyse artık başka sporlar yaparım bu hafta.

aminnnnnnn..bende bu hafta görmek istiyorum 5 li rakamları yaaa

Insallah canim 5 li rakamlari tekrardan ve ebediiiii olarak görmek hepimize nasip olsun innnnsallah.Benim görmeme daha 3 kilo var.Buda demektirki 3 hafta.Ama olsun,göreyimde...

iki gündür 93 ü görüyorum

tebrik ediyorum seni canim...bak goreceksin sen yurudukce her hafta sonuc eksik cikaca...darisi bizlerinde basina insallah

tükanı ben açtım ya kimseden sayılmıyormuyum yoksa kine

ozur dilerim canim gormemisim..bizim isyerinde yogun internet trafigi oldugu icin bazen takilip kaliyor tum sayfa acilamiyor... oyuzden gormemisim

bende burdayım...........

senide gormemisim canim

hepi topu iki kilo canim gozunde bukadar buyutme...bir haftada iki kiloyu nasil alabiliyorsak...vermesinide basaririz evel Allah
selam kızlar, yine ben de kızım da hastayız. doktordaydık yine bugün. gelemezsem buralara ceza vermeyin sakın...
gecmis olsun canimm, bildirmen yeterli...insallah cabucak iyilesir kizin..

buarada kizlar lutfen olcu vermeyenler bildirimini yapsin..takimin yarisi bile bildirmedi daha...bir olcu vermek bukadar zor olmamali...bir olcuyle bukadar ugrasirsak herhalde fotograf konusundada bir ay ugrasiyoriz..
engec bu hafta cumaya kadar zaman...sonra olcu bildirimi yapmayanlari listeye almicam ona gore

buarada herkese gunaydin....yeni bir gun ve kilo vermek icin yeni bir sans...

kizlar buarada dun isyerinde cok yoruldum eve gidince laptop basina gececek halim kalmadi..dunun yoklamasinida bu aksam alicam insallah. yani unutmus degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…