iki gündür 93 ü görüyorum
kizlar nelerdesiniz? bu saat olmus daha kimse ugramimis????
saferancim nasilsin canim..vallaha bende bir sislik var..tartiya cikmaya korkuyorum:18::18:
oo süpersin cumaya dahada incek desene yürüme bandı işe yaradı.....
inşallah canım ya birde hedef koydum ya 1 martda 90 olucam diye aaaaaaaaminnnnnnn
valla olursun kız bu gidişle ..bende takıldım kaldım 133.6.. bi iniyo bi çıkıyor 130 u deviremedim yaa... geçen hafta sporada gidemedim neyse bu hafta hem spor hem dikkat cumaya düşerim inş....
selam kızlarr..her haftasonu olduğu gibi yine dikkat edemedim.bu sabah kahvaltıdada çok kaçırdım.ama bu hafta kendime söz verdim 2 kilo vermeye çalışcam inşallah..
ip atlarkende bileğimi incitmişim üstüne zor basıyorum spor işimde zora girdi..off nasıl vercem 2 kiloyu blmem
sağol cnm..o an anlamadım sonradan çıktı acısı..neyse artık başka sporlar yaparım bu hafta.geçmiş olsun canım oluyor böyle spor kazaları üstüne buz koysaydın hemen iyi geliyor
Selam kizlar.Bendeki diyet kazalara coktan ugradi bile.Bu haftayi nasil kurtaricam bilmiyorum.Bugünden itibaren devam edicem.Gerci dikkat ettimde kendimde,kacamak yaptimmi sanki daha iyi kilo veriyorum benKendimi cok SIKTIMMI takiliyorum.NEyse cuma günü görücez artik.5 li sayilari görmeyi cok istiyorum.Insallah subati 5 li sayilarda bitiririm.AMINNN
sağol cnm..o an anlamadım sonradan çıktı acısı..neyse artık başka sporlar yaparım bu hafta.
aminnnnnnn..bende bu hafta görmek istiyorum 5 li rakamları yaaa
iki gündür 93 ü görüyorum
tükanı ben açtım ya kimseden sayılmıyormuyum yoksa kine
bende burdayım...........
hepi topu iki kilo canim gozunde bukadar buyutme...bir haftada iki kiloyu nasil alabiliyorsak...vermesinide basaririz evel Allahselam kızlarr..her haftasonu olduğu gibi yine dikkat edemedim.bu sabah kahvaltıdada çok kaçırdım.ama bu hafta kendime söz verdim 2 kilo vermeye çalışcam inşallah..
ip atlarkende bileğimi incitmişim üstüne zor basıyorum spor işimde zora girdi..off nasıl vercem 2 kiloyu blmem
gecmis olsun canimm, bildirmen yeterli...insallah cabucak iyilesir kizin..selam kızlar, yine ben de kızım da hastayız. doktordaydık yine bugün. gelemezsem buralara ceza vermeyin sakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?