siz yediniz ictiniz kocislerlen aldiniz kilolari ya ben niye aldimm...bogazimi tutamadigimdan...bugun uzuntuden butun gun birsey yemedim..dunya basima yikildi resmen..
bende annemi aramistim neyapiyorlar diye. oda dedi baban baya hasta tutamadim kendimi telefonda agladim. kizim aglama dedi bakti susmuyorum babami cagirdi. babamda ben unuttum kizim aglama...sen uzulursen bende uzulurum dedi.sonra birsey yokmus gibi konustu sakalar yapmaya calisti.ama ben aglamaktan hic konusamadim
ya üzülme cnm affetmiş bak ne güzel..karşılaşınca bi sarılorsınız herşey unutulur
insallah canim, birazdan beni isten almaya gelecek...yuzune nasil bakicam bilmiyorum...ama sesini duymak bile icimi ferahlatti..
kilodan olabilir düzensizlik.. birz kilo ver düzelirsin canım....konuşmuşsun babanla o unutmuştur bile bir daha olmaz inş. aranızda böyle şeyler ...bende babamı hatırladım keşke şimdi olsaydıda bir dediğini ikji etmeseydim...allah mekanını cennet eylesin.....sislik bendede var saferancim, malesef bu hafta regl olamadim...dogum kontrol hapi kullaniyorum yillardir adet sancilarim icin ama bu yil duzensizlesti...acaba kilo aldimda ondanmi oluyor diye merak ediyorum ve birazda korkuyorum vallaha:18::18:
kizlar bugun moralim bozuk....dun kardesimle babam tartisiyordu babam hakliydi ama konuyu abartti sonra...ve bende dayanamadim birkac soz soyledim ve babami kirdim..ablam kardesim cok kirmistir babami ama ben asla kirmamistim hic..ilk defa kendimi tutamadim ve agzimdan onu kiracak sozler cikti...cok pismanim ama ozur dileyecek yuzum yok..cok utaniyorum nasil boyle birsey yaptim bilmiyorum oda benden boyle birseye aliskin olmadigi icin cok zoruna gitti kirildi ve bugun hasta nasil kendimi affettirecegim bilmiyorum
herşey tatlıya bağlanmış ne güzel hep mutlu olun..............siz yediniz ictiniz kocislerlen aldiniz kilolari ya ben niye aldimm...bogazimi tutamadigimdan...bugun uzuntuden butun gun birsey yemedim..dunya basima yikildi resmen..
bende annemi aramistim neyapiyorlar diye. oda dedi baban baya hasta tutamadim kendimi telefonda agladim. kizim aglama dedi bakti susmuyorum babami cagirdi. babamda ben unuttum kizim aglama...sen uzulursen bende uzulurum dedi.sonra birsey yokmus gibi konustu sakalar yapmaya calisti.ama ben aglamaktan hic konusamadim
babalar kızlarını affeder canım üzülme
bu gün liste kimindi ki......
kilodan olabilir düzensizlik.. birz kilo ver düzelirsin canım....konuşmuşsun babanla o unutmuştur bile bir daha olmaz inş. aranızda böyle şeyler ...bende babamı hatırladım keşke şimdi olsaydıda bir dediğini ikji etmeseydim...allah mekanını cennet eylesin.....
herşey tatlıya bağlanmış ne güzel hep mutlu olun..............
7.TAKIM 193.ETAP
Zalimi (62/62/0/0%
tutku2012(60.9/
cemre2010(59.2/
ceyce(81.3/
saferan(132.6
azerikizi(62.2/
kirmizigül06(104.6/102.8/1.8 /1.72%
kumsal(56.8/56.8/0/0%)
arifeebe(99/99/0/0%)
lunaazul(82.8/82.8/0/0%)
doga3(93/93/0/0%)
7.TAKIM TOPLAM KILO( 894.4
gunaydin canım benim iki hafta üst üste kilo verdiğim görülmemiştir aynıyım arifeyide görürsem söylerim canım şimdi baktım aynıyım diye yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?