Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kilo vermek çok zor iş gerçekten...

Offffff Cemre offffffffff.Aklim olsaydi bu kilolara cikarken,o abur cuburlari götürürken 1000 kere düsünürdüm.

Amaaaaa bundan sonra tövbeeeee.Deli gibi abur cuburlara saldirmakmi,aslaaaaa!!!!!!Ben hep tatlilardan,hamur islerinden ve abur cuburlardan bu hale geldim.

canım bak sana bi diyet vereyim onu uygula benim annemler var şimdi yapamıyorum.. onlar gitsin yapıcam

sabah yulaf ezmesi yağsız sütyada yoğurtla+ 1 haslanmıs yumurta
ara yeşil elma
öğlen haslanmıs yada ızgara et yavuk balık yanında yağsız salata
ara leşil elma ardından keten tohumlu yağsız yoğurt
aksam haslanmıs yada ızgara sebze yanında yağsız yoğurt
ara yeşil elma
1 saat spor
3 litre su diyeti 3 gün uygula bi baslarken bite bitince tartıl azericim 60 ı görüceksin bu diyetle tatlım inan bana
ama hiç kacamak yapmak yok seker ve yağ sıfır diyette

Hmmm güzel bie diyete benziyor.Lezzetli seyler var en azindan.Peki bu yulaf ezmesi dedigin nasil birsey,müsli degil demi?Birde sen 3 günde ne kadar verdin?

canım yulaf ezmesi bu ben diyeti 2 gün yaptım ve sporsuz ayrıca 3 litre suyuda içemedim cok yorgun günlerdi zaten..
1.600 verdim..
sen bire bir uyarsan diyete ve 3 gün yaparsan 2 kilo ya yakın verirsin..

Oooooo tesekkürler meyve'cim.Önce gidip bu yulaf ezmesini alayim.Pazar günü baslayabilirim.Insallah bendede ise yarar YARABBI.

Owwwww süpermis yaaaa.Demek test edildi onaylandi.Tamam en iyisi sali carsamba persembe günü kesin bunu yapiyorum.Cuma günü insallah sevinerek uyaniyorum.

inş canım ama bırak bu tüm gün yoğurt salata olayını falan detoksu ayda sadece 2 gün yap meton yavaslar olmaz yani.. bak bu diyetide ayda en fazla 7 gün uygulayabiliyorsun günlük bi miktar belirle kendine o sekilde beslen..

slm kızlar ben geldim

sabah sadece 1 tane greyfurt suyu içtim ve hala açııım beeenn ama yemiycem bişeyler irademe hakim bir hatunum ben yaz geliyor zayıf bir hatun olarak gireceğim yaza

selam kızlar annemden ancak döndüm eve... keyifler nasıl benim berbat bugün diyetisyene gittim aynı çıktım feci şişlik var bugün ödem söktürücü çay içim bakalım yarına ne çıkar.....

ben kızıma süt yapıyım derken böyle oldum ama o da bi işe yaramadı
ben bu hafta kilo veremiycem sanırım, bari almasam
haftaya meyvenullun dietinden ben de yapıyım bari...

ben evlendikten sonra kilo almaya başladım eşim sağolsun abur cubur yedik bol bol saat hiç farketmeden çorbacılara gittik yemeklere gittik bol bol makarnaları tükettik sonuç ne oldu bu kilolar peki eşim kilolumu hayır değil bana aldırdı kiloları ona bi halt olmadı hamileyken yedim yok süt olsun yedim sonuç bu oldu yapıştı bu kilolar kıpraşmıyor bile ayar ediolar beni ayar

selam kızlar annemden ancak döndüm eve... keyifler nasıl benim berbat bugün diyetisyene gittim aynı çıktım feci şişlik var bugün ödem söktürücü çay içim bakalım yarına ne çıkar.....

sislik bendede var saferancim, malesef bu hafta regl olamadim...dogum kontrol hapi kullaniyorum yillardir adet sancilarim icin ama bu yil duzensizlesti...acaba kilo aldimda ondanmi oluyor diye merak ediyorum ve birazda korkuyorum vallaha:18::18:

kizlar bugun moralim bozuk....dun kardesimle babam tartisiyordu babam hakliydi ama konuyu abartti sonra...ve bende dayanamadim birkac soz soyledim ve babami kirdim.. ablam kardesim cok kirmistir babami ama ben asla kirmamistim hic..ilk defa kendimi tutamadim ve agzimdan onu kiracak sozler cikti...cok pismanim ama ozur dileyecek yuzum yok..cok utaniyorum nasil boyle birsey yaptim bilmiyorum oda benden boyle birseye aliskin olmadigi icin cok zoruna gitti kirildi ve bugun hasta nasil kendimi affettirecegim bilmiyorum

Ayyyy canim yaaaa.Olsun sen git özür dile,saril boynuna.Bir öpücük kondur yanagina.Baban o senin.Dün kizgindi bugün unutur gidip özür dilersen.

Ayyyy canim yaaaa.Olsun sen git özür dile,saril boynuna.Bir öpücük kondur yanagina.Baban o senin.Dün kizgindi bugün unutur gidip özür dilersen.

nasil yapicam bilmiyorum, bugun hicbirsey olmamis gibi konustu benimle...ama ben kendimi affedemiyorum onu gordukce soyledigim sozler aklima geliyor, bogazim dugumleniyor ve aglayip duruyorum...nasil boyle bir esseklik ettim ben suan isteyim ben ama hala aklim babamda...dunyalar tatlisi biri..soyledigim sozleri hak etmiyordu

kızlar merhaba..bugün giremedim..misafirliğe gittim yedim içtim malesef..inşallah tartıya olumsuz yansımaz..
bende evlenince aldım kiloları..yedim cipsleri abur cuburları sonuç bu..sonra verdim ama doğumda ve sonrasında yine aldım süt olsun diye..çok şükür bol bol sütüm oldu halada emziryorum ama kilolar gr gr gidiyo..

kırmızıgül cnm baban affeder seni eminm..istersen bi hediye al bi öpücük kondur..barışırsınız inşallah

siz yediniz ictiniz kocislerlen aldiniz kilolari ya ben niye aldimm...bogazimi tutamadigimdan...bugun uzuntuden butun gun birsey yemedim..dunya basima yikildi resmen..

bende annemi aramistim neyapiyorlar diye. oda dedi baban baya hasta tutamadim kendimi telefonda agladim. kizim aglama dedi bakti susmuyorum babami cagirdi. babamda ben unuttum kizim aglama...sen uzulursen bende uzulurum dedi.sonra birsey yokmus gibi konustu sakalar yapmaya calisti.ama ben aglamaktan hic konusamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…