kilo vermek çok zor iş gerçekten...
Evet meyvecim gercekten niye böyle oldu bize yaa.5 li rakamlari görmek hayalmi olacak bize.Sali günü sabah bir dilim ekmekle peynir yemistim,ondan sonrada tüm gün yagsiz yogurt yemistim.Dün cok sevinmistim 61,7 gördüm kendimi tartida.Dünde tüm gün yogurt yeyip aksam salata yedim,diyordumki 200 gramda bugün versem iyi olur.Aaaaaa bugün baktim ne vermesi almisim.Yogurt ve salatadan niye kilo alinir anlamadim.Ne gerizekali vücudum var yaaa.
Napalim biz meyve,nasil bir care bulalim buna?
canım bak sana bi diyet vereyim onu uygula benim annemler var şimdi yapamıyorum.. onlar gitsin yapıcam
sabah yulaf ezmesi yağsız sütyada yoğurtla+ 1 haslanmıs yumurta
ara yeşil elma
öğlen haslanmıs yada ızgara et yavuk balık yanında yağsız salata
ara leşil elma ardından keten tohumlu yağsız yoğurt
aksam haslanmıs yada ızgara sebze yanında yağsız yoğurt
ara yeşil elma
1 saat spor
3 litre su diyeti 3 gün uygula bi baslarken bite bitince tartıl azericim 60 ı görüceksin bu diyetle tatlım inan bana
ama hiç kacamak yapmak yok seker ve yağ sıfır diyette
Oooooo tesekkürler meyve'cim.Önce gidip bu yulaf ezmesini alayim.Pazar günü baslayabilirim.Insallah bendede ise yarar YARABBI.
yarar canım denenmiş bi diyet 5-6 kişi denedi ve sonuc herkesde 1 kilonun üztünde oldu..
Owwwww süpermis yaaaa.Demek test edildi onaylandi.Tamam en iyisi sali carsamba persembe günü kesin bunu yapiyorum.Cuma günü insallah sevinerek uyaniyorum.
Offffff Cemre offffffffff.Aklim olsaydi bu kilolara cikarken,o abur cuburlari götürürken 1000 kere düsünürdüm.
Amaaaaa bundan sonra tövbeeeee.Deli gibi abur cuburlara saldirmakmi,aslaaaaa!!!!!!Ben hep tatlilardan,hamur islerinden ve abur cuburlardan bu hale geldim.
saferan ödem söktürücü çay ne canım ?
selam kızlar annemden ancak döndüm eve... keyifler nasıl benim berbat bugün diyetisyene gittim aynı çıktım feci şişlik var bugün ödem söktürücü çay içim bakalım yarına ne çıkar.....
sislik bendede var saferancim, malesef bu hafta regl olamadim...dogum kontrol hapi kullaniyorum yillardir adet sancilarim icin ama bu yil duzensizlesti...acaba kilo aldimda ondanmi oluyor diye merak ediyorum ve birazda korkuyorum vallaha:18::18:
kizlar bugun moralim bozuk....dun kardesimle babam tartisiyordu babam hakliydi ama konuyu abartti sonra...ve bende dayanamadim birkac soz soyledim ve babami kirdim..ablam kardesim cok kirmistir babami ama ben asla kirmamistim hic..ilk defa kendimi tutamadim ve agzimdan onu kiracak sozler cikti...cok pismanim ama ozur dileyecek yuzum yok..cok utaniyorum nasil boyle birsey yaptim bilmiyorum oda benden boyle birseye aliskin olmadigi icin cok zoruna gitti kirildi ve bugun hasta nasil kendimi affettirecegim bilmiyorum
Ayyyy canim yaaaa.Olsun sen git özür dile,saril boynuna.Bir öpücük kondur yanagina.Baban o senin.Dün kizgindi bugün unutur gidip özür dilersen.
kızlar merhaba..bugün giremedim..misafirliğe gittim yedim içtim malesef..inşallah tartıya olumsuz yansımaz..
bende evlenince aldım kiloları..yedim cipsleri abur cuburları sonuç bu..sonra verdim ama doğumda ve sonrasında yine aldım süt olsun diye..çok şükür bol bol sütüm oldu halada emziryorum ama kilolar gr gr gidiyo..
kırmızıgül cnm baban affeder seni eminm..istersen bi hediye al bi öpücük kondur..barışırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?