http://i1102.hizliresim.com/2011/2/9/2517.jpg
kızlar ancak bu şekilde yükleyebildim resmi..bakın bakalım durumum ne kadar vahimm
plates yapıyorum karın egzersizleri yapmaya çalışıyorum ama hiç düzenli yapamıyorum..artırmam ve düzenli yapmam gerek haklısın..
bence herkes eklesin foto motive olur..birde bu çölülere nasıl ulaşıcaz bi yere sabitlesek cnm..
bide şu ismin altına yazıyı nerden yazcaz ben bulamadım daha önce yazmışım ama şimdi bulamadım..1 marttaki hedefimi yazamadım
merhaba kızlar. bugün babaannemi kaybettik o yüzden giremedim, beni affedin bugün...
basiniz saolsun canim, sen burayi dusunme...Allah sabirlar versin
geçmiş olsun canım... kendine iyi bak çabuk dön....
babanada geçmiş olsun cnım...
allah analı babalı büyütsün bebişinizi.....
başınız sağolsun canım.....
kızlar dün giremedim kusura bakmayın.dışarda işlerim vardı ordan eltime gittim eşim işten geç geldi gece aldı ordan beni..
bugün lapa diyeti yapıcaktım ama sonra verilen kilolar geri alınıyomuş gözüm korktu..yapmıcam galiba..
kırmızıgül canım benim bel ölçümü yanlış yazmışsın..ben göbek ölçümüde yazmıştım onla karıştırdın galiba..77 ydi sanırım bel ölçüm..
cemre başın sağolsun..allah mekanını cennet etsin..
resmimi çektim eklencek diyosanız ben eklerim hemen..neye karar verildi
günaydın cm iyiyiz oğluşumla kahvaltı yapıyoruz şimdi..geç kalktık bugün.
ben bel ölçüsünü göğüs altımla göbek arsındaki en ince yer olarak aldım..ben öyle biliyorum yani..
bende sana bişey sorucam lapa diyetini senmi yapıyodun..naıl sonuç alıyomusun..
bel ölçüsü göbekdeliğinden deil üst daha ince yer varya ordan ölçülür terziliğim varda ordan biliyrummmm
plates yapıyorum karın egzersizleri yapmaya çalışıyorum ama hiç düzenli yapamıyorum..artırmam ve düzenli yapmam gerek haklısın..
bence herkes eklesin foto motive olur..birde bu çölülere nasıl ulaşıcaz bi yere sabitlesek cnm..
bide şu ismin altına yazıyı nerden yazcaz ben bulamadım daha önce yazmışım ama şimdi bulamadım..1 marttaki hedefimi yazamadım
noldu buraya yaaaa.iki gündür hic kimse bakmiyor buraya.!!!
azericim ikimizde bi türlü 6 lı rakamı bırakıp 5 lere inemedik canım yaa bu sabah kilo kactı senin bende gecen haftaya göre 0,5 artıdayım cıldırıcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?