Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

plates yapıyorum karın egzersizleri yapmaya çalışıyorum ama hiç düzenli yapamıyorum..artırmam ve düzenli yapmam gerek haklısın..

bence herkes eklesin foto motive olur..birde bu çölülere nasıl ulaşıcaz bi yere sabitlesek cnm..

bide şu ismin altına yazıyı nerden yazcaz ben bulamadım daha önce yazmışım ama şimdi bulamadım..1 marttaki hedefimi yazamadım

evet tutkucum dedigin gibi duzenli yapsak hersey daha iyi olur ama almis herkesi bir kosusturma gidiyor..

obur kizlarda isterse hepimiz ekleriz canim fotograflari....

isminin altindaki yaziyida kontrol panelinde degistiriyorsun..oraya girdiginde profilini duzenle gir sonra degisebilirsin canim

bel ölçüsü göbekdeliğinden deil üst daha ince yer varya ordan ölçülür terziliğim varda ordan biliyrummmm

basiniz saolsun canim, sen burayi dusunme...Allah sabirlar versin

geçmiş olsun canım... kendine iyi bak çabuk dön....

babanada geçmiş olsun cnım...

allah analı babalı büyütsün bebişinizi.....

başınız sağolsun canım.....

başsağlığı dileyen herkese teşekkür ederim...

Tutku'cum lapa diyetini yapan benim evet.Ayda bir yapiyorum gibi.Ama iki gün dayanamiyorum,bir günlük yapabiliyorum.Hic ac kalmiyorum ve en az 500 gram veriyorum o gün.Ama ben hep esmer pirincten yaptim.Bir günlük olarak tavsiye ederim.Bir dene istersen

Canim pilatesi bende yapiyordum ama kilo vermeme ragmen vücudumda hicbir incelme olmuyordu.Pilatesi biraktim ,erimeye basladim.Bu pilates yaglari kasa ceviriyor yaa.Hicde güzel bisey degil.Birak bence biranönce.Onun yerine mekik cek daha iyi.
Zayifladiktan sonra SIKILASmak icin yapilabilir ama zayiflarken yapmak hic iyi degilmis.

slm kızlar ben geri döndüm..

tutkucum iyiyim canım yaa..sen nasılsın nasılgidiyor canım ? şu lesliye başlayayım dedim ama onuda beceremedim kerem bensiz uyumuyor geceleri yatarken yaparım diyorum onu uyuturken hooop bende kayıyorum akşam yapayım diyorum yaptırmıyor at beni tut beni oyna anne deyip izin vermiyor leslide yattı benim.

kızlar kendime uygun şu şok diyetlerdenmi ne yapsam lapa diyeti mi yapsam bende bütün gün sadece yoğurtmu yesem ayy neyapsam bilemedim.

bu sabah bir greyfurt suyu içtim.

öğlen 5-6 kaşık makarna 7-8 kaşık taze fasulye 1 tane portakal yedim aralarda bolbol sıvı tüketmeye çalışıyorum ama resmen açlıktan beynim dönmeye başladı.

Kizlar ne oldu boyle kimse ugramamis pek.. Ben bugun sabahciydim ve isten sonra randevum vardi sonra annemle alisveris yaptik nasi yapmak icin, haftaya annemin gunu var kadinlar toplanip kuran okuyorlar ablaminda haftasonu isi oldugu icin bugun yaptik oda daha yeni bitti uoruldum vallaha oyuzden bugunun yoklamasinida yarin alirim artik

günaydin.Yok arkadas ben kafayi yiycem.Hic bir zaman zayif bir kadin olamiycam.Yada olana kadar seneler gecicek aradan.Anlamadimki,dün sadece yogurt ve salata yedim,acimdan geberdim,kivrandim resmen.Yok yok yok 100 gram almisim.Hani vermeyi birak ayni kalmamisim bile almisim.Inanilmaz gercekten inanilmaz.

Gidip kendime yeni kiyafet bile alamiyorum,bekletiyorum.'Diyorum zayiflayinca gidip alicam ama ben bu gidisle iki sene sonra alisverise cikma imkani bulabilicem.

Son düzenleme:
azericim ikimizde bi türlü 6 lı rakamı bırakıp 5 lere inemedik canım yaa bu sabah kilo kactı senin bende gecen haftaya göre 0,5 artıdayım cıldırıcam artık

azericim ikimizde bi türlü 6 lı rakamı bırakıp 5 lere inemedik canım yaa bu sabah kilo kactı senin bende gecen haftaya göre 0,5 artıdayım cıldırıcam artık

Evet meyvecim gercekten niye böyle oldu bize yaa.5 li rakamlari görmek hayalmi olacak bize.Sali günü sabah bir dilim ekmekle peynir yemistim,ondan sonrada tüm gün yagsiz yogurt yemistim.Dün cok sevinmistim 61,7 gördüm kendimi tartida.Dünde tüm gün yogurt yeyip aksam salata yedim,diyordumki 200 gramda bugün versem iyi olur.Aaaaaa bugün baktim ne vermesi almisim.Yogurt ve salatadan niye kilo alinir anlamadim.Ne gerizekali vücudum var yaaa.

Napalim biz meyve,nasil bir care bulalim buna?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…