Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kaçıncı olmuşuz söylemesi ayıp haftaya parlayan bir yıldız kimin olacaz hepimiz hırslandık kumsalla ben hafta sonu ayranlı detoks yapıcaz inş 1 er kilo gider diye umuyorum

ay sorma doğacım çok kaptırdık kendimizi inşallah 1 er kilo veririz de haftanın yıldızı oluruz

Bugün hem esimin evde oldugu gün hemde ben aksam kadinlar matinesine gidicem.Herkes birseyler götürecek kendine.Arkadaslarim insallah agir seyler yapmazlarBen salata yapicam yagsiz,onu götürücem valla.Hamurisi yememeye calisicam.Gerci ben kendimi müzige kaptirdimmi yemegi memegi unutuyorum.Insallah öyle olur yine.Hadi kizlar bana iyi eglencelerrrrrrr....

bende üçüncü kaseden sonra az tuz attım 1,5 günde 1 kilo gitmişti 1,5 diyorum çünkü 2,günün son çorbasının yerine bir elma yemiştim

herkese iyi hafta sonları...
diyet iyi gidiyor cok fena grip oldum canım bişi istemiyor reglimde geldi sonunda bu hafta 1 kg vermek istiyorum..:80:

umarim iyi eglenmissindir canim, atsaydin gobecikleri

günaydın 7. takım kimse yok bari takımı selamlıyım......
merhaba canim, malum haftasonu ugrayan olmamis

herkese iyi hafta sonları...
diyet iyi gidiyor cok fena grip oldum canım bişi istemiyor reglimde geldi sonunda bu hafta 1 kg vermek istiyorum..:80:

gecmis olsun canim, umarim cabucak sagligina kavusursun....ben grib oldugummda vermeyi birak almistim julicim, umarim sen oyle olmazsin

Tesekkürler Kirmizigül,eglendim canim.ich liebe tanzen.Bu yüzden her gittigim eglencede en cok ortada olan benim diyebilirimHer telden calmayi bilirim.
Dün pogacalarin falan yüzüne bile bakmadim,ama benim salatamin yanina 3 kasik kisir yedim.Artik oda benim haftasonu kacamagim olsun.

iyi akşamlar kızlar bugün diyet iyi gidiyor diyordum takii eşim mini chetos getirene kadar
evet yidim cok pişmanım

günadyın kızlar bu hafta inşallah güzel güzel gider kilolar nasılsınız bakalımmm

doğaaaaaaa kız yaptınmı çorbayı ben yaptımm 2 gün boyunca içtim tuzsuz zor oldu ama dayandım
çok düzenli olmadı malesef misafirim falan geldi ama ama sonuç bu sabah tartıldım 56,3 çıktımmm çok mutluyummmmmm bu hafta daha sıkı bir şekilde devammmmm

cuma günü akşam eve gittim eşim c tesi ye proğram yapmış yani bir gün yaptım pazargünü ama baş ağrısı ve üsüme başladı akşam 2 bardak şekerli çay ve bir dilim kadar ekmek yedim şekerim düştü galiba amaaaaa sabah 93 çıktım işe yaramış sende durum nasıl

günaydın canımm sonuç harika 56,3 sabah tartıldım kaçamaklarım olduğu halde

aynen benimde düzensiz ve kaçamaklıydı kahvaltıyı geç yapınca ilk çorbaya 2,30 da başladım 4,30-6,30-8,30 4 defa içtim

oooo süper canım gerçekten işe yarıyormuş bide hiç aç kalmıyorsın yeri gelden zordan yenidim tokluktan sırf metabolizmam çalışsın diye :)
aynen benimde düzensiz ve kaçamaklıydı kahvaltıyı geç yapınca ilk çorbaya 2,30 da başladım 4,30-6,30-8,30 4 defa içtim
bende geç başladım aynen günde 4 yada 5 defa yapabildim
günaydın kızlar ..

Kumsalcım ayran detoksunu ayda en fazla 2 gün yapabiliyorsun tatlım daha fazla yapılmıyor..
günaydın meyvecim naıslsın canımm biliyomm canım daha sıkı derken normal diyetimden bahsettim canımm

günaydın kızlaar....

bendemi yapsamayran çorbası döğmede var evde işe yaramık.i...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…