kaçıncı olmuşuz söylemesi ayıphaftaya parlayan bir yıldız kimin olacaz hepimiz hırslandık kumsalla ben hafta sonu ayranlı detoks yapıcaz inş 1 er kilo gider diye umuyorum
Selam doga,ayranli detoks diyetini ben yaptim 2 kere.Gerci sadece 1 er günlük yaptim.Hic ac kalmamistim ve en az 500 gram gitmisti bir günde.Ama ben corbayi tuzsuz icmedim acikcasi.Biraz tuz attim.
Ben bugünde meyvenull un diyetini yapiyorum.Iyi gidiyorum simdilik.
Bugün hem esimin evde oldugu gün hemde ben aksam kadinlar matinesine gidicem.Herkes birseyler götürecek kendine.Arkadaslarim insallah agir seyler yapmazlarBen salata yapicam yagsiz,onu götürücem valla.Hamurisi yememeye calisicam.Gerci ben kendimi müzige kaptirdimmi yemegi memegi unutuyorum.Insallah öyle olur yine. Hadi kizlar bana iyi eglencelerrrrrrr....
merhaba canim, malum haftasonu ugrayan olmamisgünaydın 7. takım kimse yok bari takımı selamlıyım......
herkese iyi hafta sonları...
diyet iyi gidiyor cok fena grip oldum canım bişi istemiyor reglimde geldi sonunda bu hafta 1 kg vermek istiyorum..:80:
günaydın kızlar
kumsal ....???
günaydın canımm sonuç harika 56,3 sabah tartıldım kaçamaklarım olduğu halde
oooo süper canım gerçekten işe yarıyormuş bide hiç aç kalmıyorsın yeri gelden zordan yenidim tokluktan sırf metabolizmam çalışsın diye :)cuma günü akşam eve gittim eşim c tesi ye proğram yapmış yani bir gün yaptım pazargünü ama baş ağrısı ve üsüme başladı akşam 2 bardak şekerli çay ve bir dilim kadar ekmek yedim şekerim düştü galiba amaaaaa sabah 93 çıktım işe yaramış sende durum nasıl
bende geç başladım aynen günde 4 yada 5 defa yapabildimaynen benimde düzensiz ve kaçamaklıydı kahvaltıyı geç yapınca ilk çorbaya 2,30 da başladım 4,30-6,30-8,30 4 defa içtim
günaydın meyvecim naıslsın canımm biliyomm canım daha sıkı derken normal diyetimden bahsettim canımmgünaydın kızlar ..
Kumsalcım ayran detoksunu ayda en fazla 2 gün yapabiliyorsun tatlım daha fazla yapılmıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?