mutlaka vermişsindir ama bi tartı alsan iyi olur.. benimki arzum dijital çok memnunum..
slm kızlar nasıl gidiyor diyetler benim mondim güzel gidiyor. haftasonu ufak bir kaçamak yaptım ama onuda yürüyerek telafi ettiğimi düşünüyorum
hmm ne yedin bakalım
aaaaaaaaaa
Monti katili.....yine iyi vermişsin o zaman cnm kaçamağa rağmen..tebrikler
bende haftasonları asla kontrollü olamazdım hep fast food falan yerdik..dün eşim dedi bşeyler yiyelim dışarda diye.dedimmmmmm hayırrrrrrrrrr.evde kuru fasülye var onuyeriz..kıyaslamaya bak..fast food eşittir kuru fasülye.
günaydın kızlaar....
bendemi yapsamayran çorbası döğmede var evde işe yaramık.i...
söyleyeyimmmipatates kızartması köfte kabak mücver
dövme yerine bulgur kullandık canım yarım kilo vermişim ben
ya sorma öldürcem ben bu adamı zaten..cumadan beri her gece abur cubur yiyo..gözümün içine baka baka..ama inanırmısın hiç canım çekmiyo..bu monti beni bambaşla bi insan yaptıkızım bizim bu kocalar bizim düşmanımızOnun yüzünden hep kaçamak yapıyorum zaten
ceyce tutku ben geldim diyemi kaçtınız kız
selam kızlar, bomba gibi başladım haftaya inşallah öyle devam eder...
doğacım bulgurun gl si buğdaydan daha yüksek olduğu için buğday kullanmak daha cok verdiriyor..
ben kahvaltı yapmıştım yumurta yoktu ama ... şimdi ıslattım pişiyoır...sonra yemeye başlıcam ..zaten yoğurtlu çorbalara bayılırım....saferancım..
buğday
nohut
yeşil mercimek
haslanmamıs hallerinden 4 er kasık al hasla
2 litre yağsız ayranın içine karıstır (ben ayranı koyu yapıyorum 1.200 falan oluyor benim ayranım)
içine hasladığın baklagilleri ekle kekik nane pul biber sevdiğin baharatlardan sevdiğin miktarda kat corbana tuz hariç.. 2 tanede salatalığı rendele içine güzelce karıstır .
sabah yumurtalı kahvaltını yap canım ekmeksiz..
kahvaltidan 3 saat sonra corbanı içmeye basla her 2 saatte bi 1 kase seklinde gece 21 e kadar iç.
ben ilk yaptığımda 1.400 verdim 2 gün uyguladım ama benim kilomdaki birinin 1 gün yapması gerekiyormus ikinci gün sekerim 55 e düştü tüm dengem bozuldu cok kötü oldum ondan sonra 3 hafta falan toparlanamadım sürekli sekerim düştü ve bi aclık içinde gezdim..
2. defa yaptığımda tek gün yaptım ama ozamnda 3 gün meyve detoksu üstüne yapmıstım afedersin kabızlık yaptı hiç veremedim gibi gözüktüm atrtıda bide 100 gr + cıktım
yani düzgün besleniyorsan 2 haftada 1 gün seklinde yap derim ben benim gibi abuk subuk yapmayan herkesde işe yarıyor abartmadan yaparsan faydasını görürsün canım..
bu arada ben o corbay cok sevdim azıcık ılıtıp içiyorumaklıma getirdin nasıl caım cekti bir bilsen
dövme yerine bulgur kullandık canım yarım kilo vermişim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?